- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.541
nerelerdesiniz ya
bi ben demirbaşım burda, bende tatile çıkıcam daha da gelmeyeceğim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesiniz yabi ben demirbaşım burda, bende tatile çıkıcam daha da gelmeyeceğim
![]()
selam canım nasılsın![]()
ya bildirimi farketmemişim canım kusura bakma cok gec yazdım ya iyiyim cok sükür sen nasılsın
Günaydınnnnnnn![]()
selaaaaaaam![]()
Kızlarrr nasılsınız.. Ay ben iyi değilim evde oynatcam az kaldı pc bozuldu tel bozuldu giremyorum hiç bir yere.. pcyi garantye verdim 3 4 gün sürer dedi sizi de özledim şimdi kuzenimdeyim de oradan yazıyorum pc gelene kadar giremicem haberiniz olsun dedim![]()
merhaba canım günaydın![]()
Kızlarrr nasılsınız.. Ay ben iyi değilim evde oynatcam az kaldı pc bozuldu tel bozuldu giremyorum hiç bir yere.. pcyi garantye verdim 3 4 gün sürer dedi sizi de özledim şimdi kuzenimdeyim de oradan yazıyorum pc gelene kadar giremicem haberiniz olsun dedim![]()
benı hiç merak eden yok küstum hepinıze
Cizelgeler de kalkti ya kim ne zaman ne yapiyordu kimin neyi ne zamandi hep unutuyoruz![]()
benı hiç merak eden yok küstum hepinıze
sohbetlerimize ne olduuuuuuu![]()
evet ya halimiz harap dağıldık
sizde beni merak etmiyorsunuz kaldı nişanıma 9 gün, her şeyim hazır alındı ama sohbet edemiyoruz ki anlatayım off![]()
Canım alıntı yaparsk anlat sen görür herkes elbeet :)
anlatsam ne olacak kendim söyleyip kendim mi çalacağım![]()
Cizelgeler de kalkti ya kim ne zaman ne yapiyordu kimin neyi ne zamandi hep unutuyoruz![]()
evet ya halimiz harap dağıldık
sizde beni merak etmiyorsunuz kaldı nişanıma 9 gün, her şeyim hazır alındı ama sohbet edemiyoruz ki anlatayım off![]()