- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.181
maşallah maşallah tü tü tübenim belirlediğim hiç bir tarih olmadı
bunları sevgilim belirledi ya
olur gibi geliyor bana
ona bıraktım bu sefer
canım cıkmam lazım görüşürüz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallah tü tü tübenim belirlediğim hiç bir tarih olmadı
bunları sevgilim belirledi ya
olur gibi geliyor bana
ona bıraktım bu sefer
canım cıkmam lazım görüşürüz :)
Sen çok olumsuz düşünme yine de bak sende diyorsun iş sorunu var diye şimdi iş ciddiye binince onu da bir telaş sarmış belli ki.. Bu daha çok yetememe korkusu bence
ona 7/24 diyorum zaten : D
görürsün 1 ay sonra nasıl olduğumu
72 : (
görecen az kaldı![]()
bana diyor en son pes edince ama ben yine mutlu olmuyorum o benimle aynı şeyi istemiyor diyeayarını verdim bugün daha da konuşursa resti çekerim, tek şunu dese; sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yapalım ahh ah![]()
görecen az kaldı![]()
görecen az kaldı![]()
evet canım bana da öyle geliyor ama şimdi de işi var çok şükür maaşı da iyi ama daha düzenli iş olsun istiyor..bende diyorum şükret buda olmayabilirdi..
eskiden bende memnun olmazdım ne kendi işimden ne de onunkinden..ama değiştim ya sabır ve şükür oldu mu Allah bi yol açar..
bana diyor en son pes edince ama ben yine mutlu olmuyorum o benimle aynı şeyi istemiyor diye![]()
1.57 boya 72 kilo çok fazlaYa canım görende çok kilolusun sanacak bak bencesen bir an önce gelinlik bak beğen bir tane takma şu kilo olayını artık..
1.57 boya 72 kilo çok fazla
38 beden olmam lazım 1 ayda olur değil mi![]()
çok değil be canım hem boyunda varsa gelinliği çok rahat kaldırırsın..ama çok güzel bi gelin olacağına eminim![]()
1.57 boya 72 kilo çok fazla
38 beden olmam lazım 1 ayda olur değil mi![]()
Ya canım görende çok kilolusun sanacak bak bencesen bir an önce gelinlik bak beğen bir tane takma şu kiloola
Canım benim sözlüm askerden geldi eski yerine girdi hemen baktı aldığı ücret ona yetmiyor orada çalışmaya devam ederken başka iş baktı çünkü o da anladı hayatın gerçeğini yetmeyeceğini.. Senin sözlün de anlamış o da zamanla bakar başka bir iş şimdi çok şükür sözlümün maaşı iyi ama ailesine yardım ettiği için yine biz yerimizde sayıyoruz o ayrı
Şu nişanı bir atlatın sağ salim onun da kendine güveni gelecek bak göreceksin =)
valla bgun 1 kse yoğurt iki dilim light ekmek bi de çokoprens yedim dahada yemiycem bişeyOlur tabi neden olmasın ama saçma sapan diyet yapma şuan hangi diyeti uyguluyorsun![]()
bi yerle görüştü aslında eylül sonu gibi haber gelecek inş olumlu olur..yani en azından yükselme şansı olur bu kurumda bide üniversite mezunu olunca kendini de gösterdin mi bazı şirketler bi zman sonra iyi para veriyor ama gelde anlat ona![]()
valla bgun 1 kse yoğurt iki dilim light ekmek bi de çokoprens yedim dahada yemiycem bişey![]()
ölmem ya evdeyim fazla eforum yok anca yeter o yediklerim zatenKız ölürsün yapma etme![]()
ölmem ya evdeyim fazla eforum yok anca yeter o yediklerim zaten![]()
zero kola şişiriyor beni acıkmıyorumAma yapabiliyorsan bravo sana ben o yediklerini yesem şuan midem isyan bayrağını şekerdi kramplar girerdi bende soluğu mutfakta alırdım![]()
zero kola şişiriyor beni acıkmıyorum![]()
eheheKola da mı içiyorsun ay sen çok yaşa emi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez benim![]()
ehehesende aynı taktiği deneyebilirsin
![]()