Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

senin bu kadar kararlı oldugunu görünce mutlaka edeceklerdir ama işte illa bi zora sokarlar olacak o kadar sen sabret bekle

peki çok mu katılar bu konuda yoksa yumuşayacak gibiler mi :26:

tam bilmiyorum şu an :26: en son dün bu konu gündeme geldi, babam tam yola çıkacakken (oy vermeye memlekete gidiyordu), hala görüşüyo musun gibilerinden bişi sordu ben de evet dedim, hiç tepki vermedi :26: önümüzdeki günler belli olur tavırları, dua edin bana olur mu, artık vazgeçmeyeceğimizi kabullenmiş olsunlar :26:
 

Onun niye başını yiyorsun
 

hep dua edecegim canım sana hayırlısıyla sevenler kavuşsunlar diye

ee aslında güzel bişey sanırım bu tepki göstermemiş ayrıl dememiş, demek ki bu konu aklının bi köşesinde ve yumuşamaya başlamışş :26: yani eskiden tepki gösteriyor muydu bu konuda, evde kavga oluyor muydu bilmiyorum tabi de sessizlik olumlu bi gelişme gibi sanki :26:
 

şöyle söliyimm, en son bu konu açıldığında, onla evlenirsen, ben hiçbişeyine karışmam, bi nikahına gelirim o kadar demişti... :26:
 

şöyle söliyimm, en son bu konu açıldığında, onla evlenirsen, ben hiçbişeyine karışmam, bi nikahına gelirim o kadar demişti... :26:

ee aslında durum o kadar da kötü değil o zaman sanki :26: yani tümden arkasını dönmeyecegini belirtmiş nikahına gelirim demesi o anlama geliyor degil mi :26:
 
Kızlarrr Günaydınnnn Cumartesi alısverişi yaptık o kadar güzell gitti ki herseyi gönlüme göre aldım , Elbisemi de hayalimdeki gibi su yeşili aldım ,altına grı ayakkabı ve gri canta....Darısı Basınıza kızlarrr :)
 

müsait bir zamanında sakıncası yoksa eğer elbisenin ve alışverişte aldıklaırnın resmini koyar mısın :26:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…