- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
mezhep farkı yüzünden :26:
hee sanırım aynı durumda benmkilerde istemeyebilirdi :26: ama umuyorum ki senin sevdigini ve vazgeçmedigini görünce inanıyorum ki onlar da kabul edeceklerdir
ya edecekler ya edecekleeeeer
senin bu kadar kararlı oldugunu görünce mutlaka edeceklerdirama işte illa bi zora sokarlar olacak o kadar sen sabret bekle
peki çok mu katılar bu konuda yoksa yumuşayacak gibiler mi :26:
bizim daha tanışma bile olmadıben daha önce bi kere nişan bozdugum için şuan hiç bişeyi zamana yaymak istemiyorum, nişan ancak haziran sonunda olabilecegi için de tanışmayı ondan 1 2 hafta önce yapıp, isteme söz nişan hepsini bi çırpıda 28 haziranda yapıp kurtulacagız inşallah
ben sizlerden öğrenip anneme artislik yapacagım mesela bak böyleleri de var bunlardan yapmamız lazım diebide emrah ın da başını yiyecem daha çok işim var çokkk
tam bilmiyorum şu an :26: en son dün bu konu gündeme geldi, babam tam yola çıkacakken (oy vermeye memlekete gidiyordu), hala görüşüyo musun gibilerinden bişi sordu ben de evet dedim, hiç tepki vermedi :26: önümüzdeki günler belli olur tavırları, dua edin bana olur mu, artık vazgeçmeyeceğimizi kabullenmiş olsunlar :26:
hep dua edecegim canım sana hayırlısıyla sevenler kavuşsunlar diye
ee aslında güzel bişey sanırım bu tepki göstermemiş ayrıl dememiş, demek ki bu konu aklının bi köşesinde ve yumuşamaya başlamışş :26: yani eskiden tepki gösteriyor muydu bu konuda, evde kavga oluyor muydu bilmiyorum tabi de sessizlik olumlu bi gelişme gibi sanki :26:
şöyle söliyimm, en son bu konu açıldığında, onla evlenirsen, ben hiçbişeyine karışmam, bi nikahına gelirim o kadar demişti... :26:
ee aslında durum o kadar da kötü değil o zaman sanki :26: yani tümden arkasını dönmeyecegini belirtmiş nikahına gelirim demesi o anlama geliyor degil mi :26:
bi anlasaaaaam
bi anlasaaaaam
nikahına gelecem demesi ikinize onay verdiği anlamına geliyor bence
gerçekten miiiii
ahhh bu babalarr hep bi çekimser dururlar zatenama bana biraz ılımlı gibi geldi baban :26: aynı durumda benm ki olsa gitsin evlensin giderken de beni unutsun derdi :26:
ahhh bu babalarr hep bi çekimser dururlar zatenama bana biraz ılımlı gibi geldi baban :26: aynı durumda benm ki olsa gitsin evlensin giderken de beni unutsun derdi :26:
aynen bence de ileride iyice yumuşayacağının belirtisi bu bence :)
:18::18::18::18: yok o kadar büyük rest çekmedi :26:
aynen bence de ileride iyice yumuşayacağının belirtisi bu bence :)
bence güzel bir işaret, biraz daha sabırla en mutlu şekilde atlatacaksın bu dönemi
ben de öyle düşünüyorum
Kızlarrr Günaydınnnn Cumartesi alısverişi yaptık o kadar güzell gitti ki herseyi gönlüme göre aldım , Elbisemi de hayalimdeki gibi su yeşili aldım ,altına grı ayakkabı ve gri canta....Darısı Basınıza kızlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?