- 25 Aralık 2013
- 5.437
- 4.379
- 448
Heycanlıyım canım sevdiceğimi mayısda askere gönderiyorum nereye çıktı bilmiyoruz heycanla beklemekteyim![]()
Sende bendensin o vakit:26: mayıs 5te yolcu var yolcuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heycanlıyım canım sevdiceğimi mayısda askere gönderiyorum nereye çıktı bilmiyoruz heycanla beklemekteyim![]()
yok yaaa canım yerlerin açıklanması o tarih
mayıs 5te yolcu abbas
![]()
kızlarr nasılsınız bakalım ne var ne yokk? ben geldimm burda mısınıız?![]()
![]()
Sende bendensin o vakit:26: mayıs 5te yolcu var yolcuuuu![]()
Iyi geceler kizlar. Benim yarim de mayis 5 te yolcu allah in izniyle.. gittikleri gun burda toplasalim ya. Bizler icin heralde en uzun gece olacakh 5 mayisyolculamak beni en cok dusundren sey.. ailemde orda olur muhtemelen babamn yaninda ben nasil tutcam ki kendimi hic bilmiyorum habire gidecegi gunu dusunuyorum ya o aksami dusunuyorum ama onu gonderirken aglamamak icin elimden gelni yapcam cunku beni oyle birkip giderse onun icin hic gecmiycek o askerlik hep aklinda o.son gorntu kalicak. Allahimmm sabiirr
![]()
Aramıza hoşgeldin canım sende bizdensin üzmme kendini hayırlısıyla gidip gelir inş ozaman bir daha hiç ayrilmicaksınız.Yarın açıklanır açıklanmaz burda sizinle paylaşacağım inş bana yakın biryer düşer..![]()
Hosbulduk canim.. ewet birbirimze destek olp su oniki ayi bitirelim de. Yuvamzi kuralim hayrlisiyla. Sen sevgilinmi yolluyon nisanlinimi esinimi biraz bahsedelim istersen
Cnım kocaelindenim 24 yaşındayım ismim özge sözlümü gönderiyorum allah nasip ederse 1 aylık iznine geldiğinde nişanımız olucak gelincede düğün.
hadi bakalım hayırlısı mayıs 5eşe bişey kalmamış![]()
Iyi geceler kizlar. Benim yarim de mayis 5 te yolcu allah in izniyle.. gittikleri gun burda toplasalim ya. Bizler icin heralde en uzun gece olacakh 5 mayisyolculamak beni en cok dusundren sey.. ailemde orda olur muhtemelen babamn yaninda ben nasil tutcam ki kendimi hic bilmiyorum habire gidecegi gunu dusunuyorum ya o aksami dusunuyorum ama onu gonderirken aglamamak icin elimden gelni yapcam cunku beni oyle birkip giderse onun icin hic gecmiycek o askerlik hep aklinda o.son gorntu kalicak. Allahimmm sabiirr
![]()
Ewet canım yolcu var yarın herşey belli olucak artık![]()
Evet tatlımhayırlısı bakalım
Merhabaa hoşgeldinnAyy çok zor yolculamak
o yüzden erkek arkadaşım cumartesi buluşuruz dedi. Gelirsen ayrılamk zor olur dedi
offff
Hosbuldk.canim.. ayy ben cok cok zor tutcam.kendomi... ama su var bu.gunler elbet gecicek kendimizi harap etsekte gecick etmesekte. O yuzden yipratmayalim be kizlar onlarda zor herseylerbi.birakip gdcekler.. geriye donup bu gunleri gulumseyerek hatrlayalim bence.... bilmiyom yaa tek.dilegim sabir sabir.
![]()
Son gune kadar yaninizda degerini bilin benim nisanlim baska sehirde bi haftaligina gelicek sonrada askere memleketinden gidecekIyi geceler kizlar. Benim yarim de mayis 5 te yolcu allah in izniyle.. gittikleri gun burda toplasalim ya. Bizler icin heralde en uzun gece olacakh 5 mayisyolculamak beni en cok dusundren sey.. ailemde orda olur muhtemelen babamn yaninda ben nasil tutcam ki kendimi hic bilmiyorum habire gidecegi gunu dusunuyorum ya o aksami dusunuyorum ama onu gonderirken aglamamak icin elimden gelni yapcam cunku beni oyle birkip giderse onun icin hic gecmiycek o askerlik hep aklinda o.son gorntu kalicak. Allahimmm sabiirr
![]()
Tik tik tik tikkızlarr heyecan doruktaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son gune kadar yaninizda degerini bilin benim nisanlim baska sehirde bi haftaligina gelicek sonrada askere memleketinden gidecek
Tik tik tik tik
Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin
Son gune kadar yaninizda degerini bilin benim nisanlim baska sehirde bi haftaligina gelicek sonrada askere memleketinden gidecek
Tik tik tik tik
Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin
çok zor kızlar kabullenelim ve dua edelim. geçecek hepsi. ağlıcaz tabiki bu bir gerçek ve çok normal.. o anı düşünmek bile istemiyorum ellerimden kayıp gidecek resmen..
Ay canim ya senin durum biraz daha vahim.ama biz hep.sonuca odaklanalim dimi sonucta bunu.herkesyamis onlarda yapcak.mecburenoof keske dokuz ay olsaydi su uzun donem bee ne guzel olurdu yaa
Bende ayni seyi cok düşündüm biliyomsn 9 ay olsaydi diye.off ki ne off yani.smdi yedi ayimiz kalckti bzm olsun bunada şükür 15 aydan baslamadk en azndan