aaaaa usta birliğinde bizim burda demek 15 dk mesafe var aramızda ayy inş bizimkide tuzlaya düşer
haha ne kadar güzel keşke ben tuzlada olsaydım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa usta birliğinde bizim burda demek 15 dk mesafe var aramızda ayy inş bizimkide tuzlaya düşer
haha ne kadar güzel keşke ben tuzlada olsaydımben izmirdeyim izmire düşme ihtimali %25ti maalesef olmadı
benkocaeli gebzedeyim canım istanbul tuzla ile gebze yanyana o yüzden bu kadar yakın gel beklerim.
1 2 ay sonra geleceğim kesinlikle çok bilmiyorum oraları ama öğreniriz artık ne yapalım :)
sen gelmeden 1 hafta önce burdan haber ver geldiğinde yardımcı olurum canm
aynen aynen , çok değişik bir durum :) insan alışıyor gerçi :)
Uzun donem o zmn seninde canm ne zaman gitmisti seninki
yok kısa dönem ,22 martta gitti canım çok ayrı kaldığımız için alıştık biz :)
evet biz de farklı şehirlerdeydik o yüzden çok etkilemedi ama sık konuşamıyoruz o kötü ama dediğim gibi 1 haftada alışıyor insan :)antremanlısınız yani siz:) bzde oyle sayılırız farklı şehrlerdydk bzde
evet biz de farklı şehirlerdeydik o yüzden çok etkilemedi ama sık konuşamıyoruz o kötü ama dediğim gibi 1 haftada alışıyor insan :)
aynen cnm ya tek sorun tel oluyo zaten alıştık msjlaşmaya her zmn konuşmaya şimdi ne zmn ararsa öyle konuşuyoruz ama bnmki arıyor yine baya.uzunda konuşabiliyrz o iyi oluyor yokluğunu hissettrmiyo ama insan özlüyor yinede işte![]()
aynen biz de sabahlara kadar konuşurduk acemi de ya sık sık arıyo ama çok uzun konuşamıyoruz usta birliğinde telefon kullanılabiliyor bakalım ne yapacak
bnmki götrmedi tel oraya alışınca filn ayarlıcak artık bişeyler o zmn daha iyi olur tabi![]()
En iyisi bizde onlarla askere gidek olsun bitsin demi birtanecim aaa
ayyyy ayın 10una çok az kaldııııı:18:
![]()
kızlarr nasılsınız bakalım ne var ne yokk? ben geldimm burda mısınıız?![]()
![]()
oha bu ayın 10unda mı ngidiyoooo![]()