- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
buralardayım boncuk gözümmmmmmm:) ayyy bitsin artık şu askerlik yaaaa=( sen neler yapıosuuuun?kacakkkkk nerelerdesn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralardayım boncuk gözümmmmmmm:) ayyy bitsin artık şu askerlik yaaaa=( sen neler yapıosuuuun?kacakkkkk nerelerdesn
pirayemmmmmmmmmmmmmmmBende iyi pofim ne olsun :)
Idare eder canim sende ne var ne yoknasıl gidiyor hayatt?
Denizimmmmmmmmmmm nerelerdesin senpirayemmmmmmmmmmmmmmm
burdayım balımmmmmm:) özledim seniiiiiii:) naber fıstığımmmm nasılsın?Denizimmmmmmmmmmm nerelerdesin sen
Niye gelmiyon len özeplesen gelirdin bende iyi canimne oldun aynı bildiğin gibi herşeyburdayım balımmmmmm:) özledim seniiiiiii:) naber fıstığımmmm nasılsın?
oyyy kuşummmm bi ara sıkıntılıydımda oyüzden pek uğrayamamıştım.. aman bitsin artık şu askerlik kuzumm beee çok özledim askerimiiiiii.. daha haftasonu beraberdik evciye çıkarttık aşkımı ama yetmiyor yetmiyor yetmiyoooooooor senin nasıl gidiyo fıstığımmm? herşey yolunda mı? şafak kaçççNiye gelmiyon len özeplesen gelirdin bende iyi canimne oldun aynı bildiğin gibi herşey
iyiyim baluuum beklemeye devam işte :)iyiyim bebeğiim çok sağol sen nasılsıınn?
Canim evci şansınız var en azindan onada şükür bende çok özledim iyice zorlanır oldum. 243 şafakoyyy kuşummmm bi ara sıkıntılıydımda oyüzden pek uğrayamamıştım.. aman bitsin artık şu askerlik kuzumm beee çok özledim askerimiiiiii.. daha haftasonu beraberdik evciye çıkarttık aşkımı ama yetmiyor yetmiyor yetmiyoooooooor senin nasıl gidiyo fıstığımmm? herşey yolunda mı? şafak kaççç
hep aynı kuzum işte iş güçIdare eder canim sende ne var ne yok
doğrudur bebeğimm aman iyi ol daiyiyim baluuum beklemeye devam işte :)
Nasil gidiyor hazırlıklarhep aynı kuzum işte iş güç
doğrudur bebeğimm aman iyi ol da
şuan hazırlık yok kuzu yani işini düzene sokuyor işimizi halledelim başlayacak hazırlıklar inşallahNasil gidiyor hazırlıklar
zeytin gozummm bencde bitsn askerlik cok yoruldum yaburalardayım boncuk gözümmmmmmm:) ayyy bitsin artık şu askerlik yaaaa=( sen neler yapıosuuuun?
INSALLAH kuzum yaa keske hemen bitse :)iyiyim bebeğiim çok sağol sen nasılsıınn?
kuzum kavuşana kadar rahatlayamıyorsun emin ol her zaman böyle çok geliyor yani ben öyleydim ama inşallah sen rahatlarsın
naslsn kusum safak kac:)Bende iyi pofim ne olsun :)
Iyidir canım sen nasilsin? 243naslsn kusum safak kac:)
Hayırlısıyla başlarsınız pofim inşallah :)şuan hazırlık yok kuzu yani işini düzene sokuyor işimizi halledelim başlayacak hazırlıklar inşallah
kuzum bu ilişkide imtihanımızda varmış demekki asker beklemek, Rabbim teskerenizi alıp bak bitirdik bu zorlu sınavı da atlattık demeyi nasip etsinn sizlere inşallah♥INSALLAH kuzum yaa keske hemen bitse :)
aynen bebeğim hayırlsıyla inşallah♥Hayırlısıyla başlarsınız pofim inşallah :)
ALLAH razi 9lsun iyi dileklrrin icin kuzum benim cok tesekkur ederim INSALLAH sizde hep .mtlu olursuzun:)kuzum bu ilişkide imtihanımızda varmış demekki asker beklemek, Rabbim teskerenizi alıp bak bitirdik bu zorlu sınavı da atlattık demeyi nasip etsinn sizlere inşallah♥
aynen bebeğim hayırlsıyla inşallah♥