- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
şu ramazan bayramını bir atlatsak iyi olcakask olsin kz yeni geldm direk yazdm sna:) anladm kuzum ellerne saglik:) valla bnde naom tatlm ayni mehtap saymaca:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu ramazan bayramını bir atlatsak iyi olcakask olsin kz yeni geldm direk yazdm sna:) anladm kuzum ellerne saglik:) valla bnde naom tatlm ayni mehtap saymaca:)
aynen kuzzum hayrlisiyla :) kz askerlik dusumu hala gundem de umit veryorlar bze byle yaşu ramazan bayramını bir atlatsak iyi olcak
her sene aynı şeyi konuşuyorlarmış canım ya telefonu serbest bırakacaklarına askerliği kısaltsalardı keşkeaynen kuzzum hayrlisiyla :) kz askerlik dusumu hala gundem de umit veryorlar bze byle ya
iyidir canım senden naber nasılsınkuzum naaber
aynen öyle sanki çok onemli bsey yaomsllar gbi ztn askerlermz gizlidende olsa telfnlari geciryorlardi bu olan bsey askerligi kisaltsalar bariher sene aynı şeyi konuşuyorlarmış canım ya telefonu serbest bırakacaklarına askerliği kısaltsalardı keşke
iyilik cok sukur balim ne olsun ayniiyidir canım senden naber nasılsın
aynen artk kmsecik yokeskiden buralar hep yarendi
aynen kız kimse gelmiyoraynen artk kmsecik yok
aynen onceden gozumz yorulirdu yetstrmzdk.kme cvp vercgmizi sasrrdk smdi kmse.yook kz bizden baskaaynen kız kimse gelmiyor
telefon ve hat satmak için düzenleme çıkardılar resmen kuzum. tel artı hattı 100 tl ye satıyorlarmış ve tarifesi de baya pahalıymışaynen öyle sanki çok onemli bsey yaomsllar gbi ztn askerlermz gizlidende olsa telfnlari geciryorlardi bu olan bsey askerligi kisaltsalar bari
yarenler de tezkere aldı burdan herhaldeeskiden buralar hep yarendi
aynen bebeğim hiç gelmez oldular kaldık bi başımızatelefon ve hat satmak için düzenleme çıkardılar resmen kuzum. tel artı hattı 100 tl ye satıyorlarmış ve tarifesi de baya pahalıymış
yarenler de tezkere aldı burdan herhalde
hadi yabilmiyordum bunu kuzum:)telefon ve hat satmak için düzenleme çıkardılar resmen kuzum. tel artı hattı 100 tl ye satıyorlarmış ve tarifesi de baya pahalıymış
yarenler de tezkere aldı burdan herhalde
aynen bebeğim hiç gelmez oldular kaldık bi başımıza
sevdicek söyledi, alayım mı dedi ben de gerek yok dedim şurda 66 günümüz kalmış idare ediyoruz :)hadi yabilmiyordum bunu kuzum:)
az kalms kuzm cok sukur kz ne soyluyon safagini bana yaa bn saymiyirdum senle ayni son rakamimz bak.smdi bilyorm aafagimi sayende 166
sevdicek söyledi, alayım mı dedi ben de gerek yok dedim şurda 66 günümüz kalmış idare ediyoruz :)
ay bilmiyodum kuzucum ya özür dilerimaz kalms kuzm cok sukur kz ne soyluyon safagini bana yaa bn saymiyirdum senle ayni son rakamimz bak.smdi bilyorm aafagimi sayende 166
olurmu kuzum yaa saka yaptm ben :) jem ogrenms oldm bak ne kdr dustk bzde btmk uzere 100ler INSALLAH :)ay bilmiyodum kuzucum ya özür dilerim
inşallah bebeğim:) takmamaya çalışıyorum artık bende. Taktıkça düşmüyo şafakolurmu kuzum yaa saka yaptm ben :) jem ogrenms oldm bak ne kdr dustk bzde btmk uzere 100ler INSALLAH :)
Günaydın tatlımIyidir canim benim senin nasıl gidiyor nasılsın
ne guzel balim supriz yapacak iste kz bundan guzeli varmi :)