nasıl yani bebeğim ne gerginliği varyok kuzum gerginlik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani bebeğim ne gerginliği varyok kuzum gerginlik var
amiin, evet canımm çok şükürr yarın da işe başlıyor Allah nasip ederse düzen oturuyor yavaş yavaşş♥:) çok şükür canım darısı buradaki tüm beklynlre olsun.. nasıl geçiyor :) yenidn doğmak gibi bişey dğilmi:)
Dün dayısının nişanı oldu atakana annesıgıl haber vermedi daha yapmıcaz vs. gibi oyaladı atakan da facebooktan etkinliği gördü herkesi silicem nefret ediyorum onlardan verdikleri değere bak diyor..nasıl yani bebeğim ne gerginliği var
Sağol fıstık seninde kutlu olsuuuun :))))) :**yarenlerimin güzel annelerinin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsunn
nasılsın fıstığımm?Sağol fıstık seninde kutlu olsuuuun :))))) :**
İyiyim tatlım şükür sen nasılsın :) Maşallah plakalara gelmişsin :)nasılsın fıstığımm?
iyiyim bebeğim, düştük çok şükür darısı başınıza askerin nasıl? bir sıkıntı yoktur inşallahİyiyim tatlım şükür sen nasılsın :) Maşallah plakalara gelmişsin :)
İnşallah kuzucum bizim daha 247 gün var :/ hayırlısı bakalım. Bir sorun yok canım su sızmıyor diyebilirim bugun mahkumların sevklerı varmış sevk muhafızı olarak yanlarında gidecek haber alamadım henuz . En yakın zamandada izine gelıyor Allah izin verirse :))iyiyim bebeğim, düştük çok şükür darısı başınıza askerin nasıl? bir sıkıntı yoktur inşallah
inşallah canım benim oh ne güzel:) bizim de aramız pek iyi çok şükürİnşallah kuzucum bizim daha 247 gün var :/ hayırlısı bakalım. Bir sorun yok canım su sızmıyor diyebilirim bugun mahkumların sevklerı varmış sevk muhafızı olarak yanlarında gidecek haber alamadım henuz . En yakın zamandada izine gelıyor Allah izin verirse :))
sağol kuzum iyiyim sen nasılsın :)canııım nasılsınn?♥
sabahtan beri internete bakıyorum ben de kuzum ama bir açıklama yok dün cnntürk ün sitesinde görünce haberi umutlanmıştımkizlarrrr slmmm:) ya anneler gununde surprizi vardi tayyip erdoganin bi bilginiz var mi aciklama yapti mi
Sevindim kuzucum ne güzel işte Rabbim bozmasıın :)inşallah canım benim oh ne güzel:) bizim de aramız pek iyi çok şükür
bizim umutlar suya düştü herhalde offfKızlar daha haber alan yok mu ://
bizim umutlar suya düştü herhalde offf
iyiyim fıstık senden ? :)selam tatlm naber :)