- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
bebekim hb cok iyiyim,sen nasilsin :)askoooo hoşgeldin nasılsın :)
hb tatlimhoşgeldin canım
kuzucummmm iyidir senden nbrNaber kuşummmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebekim hb cok iyiyim,sen nasilsin :)askoooo hoşgeldin nasılsın :)
hb tatlimhoşgeldin canım
kuzucummmm iyidir senden nbrNaber kuşummmmmmmm
neye gore oluyo o gercktnSelam kızlaaarr
Pro olmuşum hiç haberim yok nasıl oldu ki bu
neye gore oluyo o gercktn
aynen..merak ettim :)bilmiyorum ki bi anda farkettim bende:) piraye gelsin aydınlatsın bizi:)
sevgiler saygılar efenimİyidir bitanemmmm.. Annem, teyzem, ablam, teyzemin eltisi oturuyoruz:) :)
bilmiyorum ki bi anda farkettim bende:) piraye gelsin aydınlatsın bizi:)
kız yarışmaya katıldın ya katılan herkese veriyo kazen patronaynen..merak ettim :)
kız yarışmaya katıldın ya katılan herkese veriyo kazen patron
Hak vermemek elde değil çünkü devreleri gitti ve tek kalmis hissediyor kendini allahım hayırlısı ile kazasız belasiz atlatır iz inşallahHadi yawww belliydi zaten kuzu oy oranından:) napiyosun bakalım kuzum yarışmaya katılacak mısın
Günler geçmedikçe böyle saldırmaları hep kuzum hak vermek gerek bazen tabi oda:)
Nasilsinn napiyosun tatlim :)bebekim hb cok iyiyim,sen nasilsin :)
hb tatlim
kuzucummmm iyidir senden nbr
fistiikiiim gunaydin :) men varimmm :)Naber gizlar kimse var miiiii
Günaydın canim benim nasilsin bakalım neler yapıyorsunfistiikiiim gunaydin :) men varimmm :)
iyiyim guzelim nolsun biraz basim agriyo dinlencem butun gun kuzumGünaydın canim benim nasilsin bakalım neler yapıyorsun
Geçmiş olsun canım benim bende çalışıyorum napim canim regl oldum bide ölüyorumiyiyim guzelim nolsun biraz basim agriyo dinlencem butun gun kuzum
sen napiyosun kuzum bugun de calismiyosun demi?
off kiyamam kuzuumm gecmis olsun sevgimmm ilac aldin miGeçmiş olsun canım benim bende çalışıyorum napim canim regl oldum bide ölüyorum
Yok canım ya zararlı dayanabildigim kadar dayanicamoff kiyamam kuzuumm gecmis olsun sevgimmm ilac aldin mi
kuzum ya ben dayanamiyorum iciyorum ayda bi kere napalim sende durabiliyosan icme ama cok agrirsa ic mutlaka bisey olmaz bitanemmmmYok canım ya zararlı dayanabildigim kadar dayanicam
Bu saate kadar dayandim bebeğim bu saatten sonra içmem yarına da geçer zaten inşallahkuzum ya ben dayanamiyorum iciyorum ayda bi kere napalim sende durabiliyosan icme ama cok agrirsa ic mutlaka bisey olmaz bitanemmmm