- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Sen nasılsın yavrruuumTamam kuzum benm umarim cozmussunuzdur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın yavrruuumTamam kuzum benm umarim cozmussunuzdur :)
İnşallaj ctesi çıkar balımmmmmm.. İçini ferah tut sen..iptal olmuokı olsa edecez sora gdcektk kısmet artk ya hayrlısı hep engel cıkıo onume anlamıyrm neden
Var daha balımmm yaaa ama çok bunaldım inankiii saçma sapan şeylere alınıyo, kafasında kuruyo anlamsız anlamsız allahım yardımcımız olsun înşallah hepimizinHayırdır kuzum anlatmak istersen dinlerim
Iyi ol kuzım inşallah bir sorun yoktur umarım tatlım iyiyim çok şükür kuzum valla güzel gidiyor çok şükür:) azalttın sende az kaldı hüryarenliğe:))
Aminnn amin kuzum inşallahh :) azaltmıştınız canm su gibi geçer zamann inşallahhh:)
Aşkımmmm, zeytin gözümmmm, bebeğimmmmm:)ben geldm dedm kmse yazmyr bana darlcammm haa
Maviiiis hoşgeldin canım benimkmse venle.konusmyirmu ben geldm diyorm ask.ilsn:)
Pirayemmmmmm cicimmmmmmm:)Sen nasılsın yavrruuum
Iyilik güzellik abidemmmmmm nabersin bebeğimPirayemmmmmm cicimmmmmmm:)
İyim allaha şükür kuşummmmmmmmm.. Gün geçirmeceeeee.. Yarın ailemin yanına gidicem sabahtan:) öyle işteee:) senden naber balımmmm? Nasıl gidiyooo?Iyilik güzellik abidemmmmmm nabersin bebeğim
hosbulduk balim kmse cvp vermeynce bana bozuldm az .dd naslsn kuzuMaviiiis hoşgeldin canım benim
tatlim zrytin gozlum sensin kiz :) naslsn kusummmAşkımmmm, zeytin gözümmmm, bebeğimmmmm:)
Hasret mi gidericeeeeeeen bende napiyim canım çalışıyorum idare ediyoruz işteİyim allaha şükür kuşummmmmmmmm.. Gün geçirmeceeeee.. Yarın ailemin yanına gidicem sabahtan:) öyle işteee:) senden naber balımmmm? Nasıl gidiyooo?
Aaa bozulma giz ben yazacaktım musteri geldi yazamadım alintilara bakabildim sadece balim. Iyiyim canım benim sen nasılsınhosbulduk balim kmse cvp vermeynce bana bozuldm az .dd naslsn kuzu
anladm tatlim kolay gelsn bnde nasil olim mehtap sayyorm safgi gectm suanlik:)Aaa bozulma giz ben yazacaktım musteri geldi yazamadım alintilara bakabildim sadece balim. Iyiyim canım benim sen nasılsın
Yaaa yeşil zeytin demek istiyom ben yaa İyim boncuk gözümmm rabbim bugünletimizi aratmasınnn.. Sen nasılsıın?tatlim zrytin gozlum sensin kiz :) naslsn kusummm
Kolay gelsin balımmmm:) askerinle nasıl gidiyosunuz?Hasret mi gidericeeeeeeen bende napiyim canım çalışıyorum idare ediyoruz işte
AMIN balim heo byle iyi 9lalim bende naoim mehtap dusyorm baktm safagn azalacgi yok:)Yaaa yeşil zeytin demek istiyom ben yaa İyim boncuk gözümmm rabbim bugünletimizi aratmasınnn.. Sen nasılsıın?
Sen nasılsın yavrruuum
Var daha balımmm yaaa ama çok bunaldım inankiii saçma sapan şeylere alınıyo, kafasında kuruyo anlamsız anlamsız allahım yardımcımız olsun înşallah hepimizin
Idare eder balım ya inişli çıkışlı iste anlarsın sizin nasıl gidiyorKolay gelsin balımmmm:) askerinle nasıl gidiyosunuz?