2014 Yarenleri! :)

 
Tatliiimm ne demekk ya siz bu sureci beraber atlattiniz o askerlik yapmakla beraber sende yaptin.. Aslinda bende korkuyordum cunku o askere gitmeden son 2 hafta kavgaliydik gorusmedik 4-5gun kala baristik ve gorustuk askerlikte bizim iliski maf olur dedim simdilik o ordayken bi kavgamiz olmadii (bunada sukuurr)o askerlik sureci iliskinize cok yaradi umarim dugun heyecanini bizimlede paylasirsinn :) ahh amiinnn cok cabuk gecmesini istiyorumm kuzum sizde cok mutlu olun fotolari bekliyoz he bide :)))))
 
pek ii degilim ama bunada şükür canim sen nasilsin ?biz tanismadik galiba sennle
neden iyi degilsin diger mesajlari gordum araniz biraz limoni heralde.. bende iyiyim cok sukur.. bi kac sefer mesajlastik ama tanismadik dogru benim adim aysu ikinci adimda gunes(onceki kullanici adimdan beni taniyamadin sanirim,adimi degistirdimde ) askerim aceligi erzincanda yapti simdi ankara polatlida ustaliginda .. resim bolumunde calisiyorum boludayim :)
 
hmm dogrudur tatlim gunesti hatirladim simdi ..bnde basak canim 24yasindayim ist de oturuyorum..erzincanliyim bnde demk acemilik erzincandi :)
 
Normalde genelde ders calisirim filan ama sinavlar bitti ya bende oyalaniyorum o yuzden cok keyifli oluyor :)
Aslinda benimde biraz calismam lazim askerimi dagitim izninden sonra gonderdim ben yeniden dagildimda psikolojik bunalima girdimde bu haftasonu boyle gecti :)) aynen cok keyifli olur okullarin bitmesinede az kaldi dahada iyi olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…