Ne hissettigimii yazmak mumkun degil!!hic benim olmayan bisey avuclarimdan gitti iste.uzulmek bile denmez adina icim yandi sanki kaynar sularla.zor allahim zor dirayetli olmaya calissam da bombos oldu bakislarim iste anlatamam ki esimde keza oyle.allah hic birinize bu duyguyu yasatmasin insallh gobukleriniz yavrularinizla dolsun.destekleriniz icin tsk ederim.bi kac ay sonra yeniden deneriz ama evim simdilik bebek kokamicak cok uzgunum;(((
Tebrikler canim allah kucagina almak nasip etsin insallh
HAMiLEYiM kızlar 10.gun degerim 170.5 çıktı
bugun transferimin 3. gunu cok kotu disim agriyor ilacta alamiyorum boyle dis agrisi yasayan oldumu kizlar
Canimm benimmmmmanliyorum seni bende negatifi aldigimda cökmüstüm hemde tutmayacagini biliyodum ama bi umut iste... tevekkül et... süphesiz rahmsn bizim bilmediklerimizii bilir... dondurulmudun varmiydi kuzum
yesilinci
Canım bende 2 ay önce olumsuz bir tüp bebek yaşadım seni iyi anlıyorum şuan size zaman lazım inşaallah birdaha ki sefere olur elimizden birşey gelmiyor rabbim ne zaman ol derse o zaman olurNe hissettigimii yazmak mumkun degil!!hic benim olmayan bisey avuclarimdan gitti iste.uzulmek bile denmez adina icim yandi sanki kaynar sularla.zor allahim zor dirayetli olmaya calissam da bombos oldu bakislarim iste anlatamam ki esimde keza oyle.allah hic birinize bu duyguyu yasatmasin insallh gobukleriniz yavrularinizla dolsun.destekleriniz icin tsk ederim.bi kac ay sonra yeniden deneriz ama evim simdilik bebek kokamicak cok uzgunum;(((
cnm benim uzulme yine deniceksin hic birsey bitmedi ben yasadim o duyguyu seni cok iyi anliyorum cnm allah buyuk uzulme......
Ne hissettigimii yazmak mumkun degil!!hic benim olmayan bisey avuclarimdan gitti iste.uzulmek bile denmez adina icim yandi sanki kaynar sularla.zor allahim zor dirayetli olmaya calissam da bombos oldu bakislarim iste anlatamam ki esimde keza oyle.allah hic birinize bu duyguyu yasatmasin insallh gobukleriniz yavrularinizla dolsun.destekleriniz icin tsk ederim.bi kac ay sonra yeniden deneriz ama evim simdilik bebek kokamicak cok uzgunum;(((
Teşekkür ederim desteğin için doğru diyorsun karamsar olmamak lazım😃😃😃Aslında benim içimden hep olucakmış diye hissediyorum🙏🙏🙏sadece internette kendi sorunumla ilgili yorumları okuyunca biraz acaba mı oluyorum.inşallah canım ama hiç acabamı diye düşünme derim donmuşlar la şansın daha da yüksek oluyor hem rahmin dinlenmiş olduğu için donmuş bebişlerin daha iyi tutunuyor hiç olumsuz düşünme lütfen önce sen inan ki sonucun da olumlu olsun
Canimmmmm hayirli olsunnn coookkk mutlu oldummmm darisi bizlerin basinaaa
Ne gibi belirtilerin vardi cnm yada varmiydi??,,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba yarin sonuc ogrenicem ama cookk heyecanliyim biyanim melegin seninle diyo diger yanim degil diyo. Nolur bnm icin dua edinnn. İlk denememiz ustelik blast transferi. İnsallahh bebegim benimledirrr
Inşallah canım kan testimi yaptırıcan kaçıncı gündesin kaç embriyo transfer edildi
bize yarın müjde ver lütfen mutlu olalımmmmmmm
Amin canım tez vakitte sizler de yaşayın inşallah adet sancısı gibi ağrılarım transferden once crinone ve progestan kullanmamla beraber başlamıştı oyüzden transferden sonraki o ağrıları belirti saymadim sadece 6.gunden itibaren deli gibi bulantım oldu su son 2 gündür de göğüslerim ve belim agrimaya başladı canım onun dışında başka bişey yok şimdilik :)
Canim bir embriyo 5. Gun transferi yrn 10. Gunn insallaahhh mujdeli haber veririmm canimm. Sende durum ne??
2 embriyo 4.gün transfer yapıldı ilk denemem ve bugün 11. Gün ama ben idrar testi yaptım bu sabah negatif çıktı çok üzüldüm kan testini 7 Ağustos'da yaptır demişti doktorum Perşembe günü yaptıracağım işte ama hiç ümidim kalmadı eşimede söylemedim yoksa idrar testi yaptığım için çok kızar bide onunda moralini bozmiyim şimdi,
heyecanla senin sonucunu bekliyeceğim allahım inşallah senin yüzünü güldürür
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 embriyo 4.gün transfer yapıldı ilk denemem ve bugün 11. Gün ama ben idrar testi yaptım bu sabah negatif çıktı çok üzüldüm kan testini 7 Ağustos'da yaptır demişti doktorum Perşembe günü yaptıracağım işte ama hiç ümidim kalmadı eşimede söylemedim yoksa idrar testi yaptığım için çok kızar bide onunda moralini bozmiyim şimdi,
heyecanla senin sonucunu bekliyeceğim allahım inşallah senin yüzünü güldürür
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım paso dinleniyorum zaten darısı olmayanların başına:)
Inşallah canım kan testimi yaptırıcan kaçıncı gündesin kaç embriyo transfer edildi
bize yarın müjde ver lütfen mutlu olalımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?