- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
- 108
selam kızlar bana yardımcı olur musunuz cumartesi yumuşarı toplatmıştım ya 10 yumuştan 6 sı döllenmiş bugün yeniden bilgi vermek için aradılar
1 8 hücreli
1 6 hücreli
diğer 3-4 tanesi 4 hücreli gibi birşeyler söyledi yarın gelin ama belki hepsi 8 hücreli olursa perşembe transfer olur dedi şimdi bu 8 hücre iyi mi kötü mü neden peşembeye kayabilir ben hiçbirşey anlamadım lütfen bilen arkadaşlar açıklama yapabilirmi
Sağol canım cevap için :)
Sizinde probleminiz yokmuş sen nasıl tüp bebeğe karar verdin ben kime söylesem saçmalama dediler tepki gördüm acaba yanlışmı düşünüyorum demeye başladım
Aşılamayı doktormu öneriyor senmi talep ediyorsun akış nasıl oluyor bu konuda bilgin varmı
Rica ederim kuzum benim olurmu öle şey inan burda dertleşmek çok ii geliyor hepimize,rabbim emeklerimizin karşılığını verr inşallah
canım bende aynı dertten muzdaribim ağızlarını aradım dedim napayım son çare tüp bebek düşünürüm falan herkes bi şaşkın bi şok yaşadılar anlatamam, sanki kötü bişey daha çok erken bilmem ne,o yüzden kimseye sölemicez ( yani bu cümleyi burda çok kullanıyorum sürekli yazıyorum amaçları üzüm yemekmi yoksa bağcıyı dövmekmi anlamadım nasıl olduğunn bi önemi varmı ya amacımız bi bebeğimizin olması )napalım zafere giden yolda çekilen çile mübahtır deyip her yolu deniyoruz :18: kuzum önce klomen tarzı hap verrler olmassa iğne ama o iğneler gonalf merional falan tüp bebekte de kullanılan bunlar bana bunları 7 ay boşu boşuna verdiler,daha sonra yalvar yakar aşılama yaptırdım benim zorumla adam dio olur daha erken deyip o kadar daha iğne yükleyecek neyse 3 aşılamada negatif olunca tüp bebek için bismillahhh dedik bakalım hayırlısı inşallah
teşekkür ederim canım yarın trasfer olmayabilir ama perşembeyede sarkabilir dediler korktum acaba ters giden birşey mi var diyeinşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur sen ne yaptın başladın mı tedaviye
teşekkür ederim canım yarın trasfer olmayabilir ama perşembeyede sarkabilir dediler korktum acaba ters giden birşey mi var diyeinşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur sen ne yaptın başladın mı tedaviye
Naber nasilsin.. cnm neler yapiyrsun bakalim
Iyi kuzum napimmm yumurta buyutuyommm:)) sen naptin doktorunla gorus bi.. ama teseye gerek kalmiyacak insallahhhh
yesilinci
Cnm yers giden birsey olsa. Yarin.3.gun sanirim.. persembede 5.gun oluyr sanirim tarnferde ter giden bir sey olsaydi.. sana yarin olmazsa persembe transfer uapariz demzdi demkki gidisati iyi hucreler gunde 2kat artar.. bisayidan sonra sayilayacak kadar hucre oolunca blasta doner.. tutunmaya musait olur.. vallhi cnm bn hala beklmedyim esim semen analizi yaptrdi sonucu doktora mail attik.. hala bakcak.. yogun sanirim bnimde 8inde.. belli olcak agustosmu yoksa eylulmu diye..
canim deseydin ya benim anlicam dilden konusun die.yani bitanesi birinci kalite embriyo eger digerleride kendi icinde bolunmeye devam edip birinci kalite olursa transfern olcak demis.insallah oburleride kaliteli olur.yumurta toplandktan sonra 3gun sonra 6 veya daha fazla sayida kendi icinde bölunen embriyo kaliteli sayilir.eger 4hucreliyse oda transfer edikebilir ama tutunma sansi dusuk oluo cunku kalitesiz embrio die adlandirilio canm bildgm kadr anlattim.
yumurtalrn toplanali nekadr oldu canim.3 gun oldumu yarinmi 3.gun olck.
Canım inşallah sende bir an önce tedavine hayırla başarsında seninde o günlerini beraber paylaşırız. evet yarın 3. gün perşembe 5. gün hayırlısıyla alıp gelseydim bi bebişlerimi
anlamadım diye 3 sefer söyledim ama gene aynı şeyleri söyledi 8 hücreli olan çok hızlı gelişmiş dedi birde ssüpriz yapıp hepsi yarın 8 hücre olursa transfer perşembe olur dedi şimdi 8 olması mı iyi yoksa diğer türlü az hücreli olması mı bir türlü anlayamadım
cumartesi toplattım yarın 3. günü
Inssss cnmm bnmmm insssss hala bkiyrum mail kutusuna ama tik yok pofsss
Yesilinci canim sana bi sorum olucak gecen baska bi topikte konusmustuk ist.tup merk.gidicem hayirlisiyla bnde kisin yaptrcm tedavi zaten kisa kadar bekliceme rapor cikartmak icin yarin ilk randevuyu aldim..2500 hastaneye veriyosun ilaclar ne kadar tutuyo..bide rapor cikarttgn zaman hemenmi tedavi olman gerekiyo yoksa suresi varmi canim
inşallah bugün bakarda dönüş yapar sana canım benim
Buyutttt cnm bnmm masaalhh inss guzel olur sonuclarumiz vallhi bn hla bklmedeyim :))
:)) 20 tane gibiymis... bu ay olmayacak transferim amadualarim hep seninle kuzucum insallah hersey gonlune gore olur...
yesilinci
canim deseydin ya benim anlicam dilden konusun die.yani bitanesi birinci kalite embriyo eger digerleride kendi icinde bolunmeye devam edip birinci kalite olursa transfern olcak demis.insallah oburleride kaliteli olur.yumurta toplandktan sonra 3gun sonra 6 veya daha fazla sayida kendi icinde bölunen embriyo kaliteli sayilir.eger 4hucreliyse oda transfer edikebilir ama tutunma sansi dusuk oluo cunku kalitesiz embrio die adlandirilio canm bildgm kadr anlattim.
Canım inşallah sende bir an önce tedavine hayırla başarsında seninde o günlerini beraber paylaşırız. evet yarın 3. gün perşembe 5. gün hayırlısıyla alıp gelseydim bi bebişlerimi
anlamadım diye 3 sefer söyledim ama gene aynı şeyleri söyledi 8 hücreli olan çok hızlı gelişmiş dedi birde ssüpriz yapıp hepsi yarın 8 hücre olursa transfer perşembe olur dedi şimdi 8 olması mı iyi yoksa diğer türlü az hücreli olması mı bir türlü anlayamadım
cumartesi toplattım yarın 3. günü
Slm canimmm yumurtalarin 3. Gunde olamasi gereken 8 hucre. Yani beklenen bu digerleri yavas gelisiyo demektir. Benim ilk tedavimde 9 embriyom vardi 7 tanesi 4 hucrede kaldi. 3. Gunde ikitane biri 8 hucreli digeri 7 hucreli transfer etmislerdi
yesilinci
Merhabalar, herkesin tedavisi hayirli olsun. Bugun transferimin 6. Gunu, 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. sabah idrar testi yaptim pozitif cikti. Acaba catlatma ignesinin etkisinden olabilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?