canıııım suanda hem seviniyorum hem korkuyorum sabah 6da yaptım testi 5 dakka bekledim çıkmadı attım dolaba başladım ağlayıp zırlamaya saat 10 da bidaha baktım belli belirsiz pembe çizgi çıkmıs sevinsemmi bilemedim neyse saat 18.30 da dayanamadım bidaha test yaptım 2 dakka bile olmadan pembe çizgiyi gördüm hemde sabahkine on basar vaziyette daha da koyulaşmış yanii :) şimdi heyecan içindeyim eşim pazartesiyi bekleyelim diyor ikna edemiyorum yarın tekrar test yapıcam daha da koyulaşırsa oldu bu iş
Ayyyy darisi bize bende cok istiyirum o pembe cizgiyi gormeyi:) hayirli olsun tatlimmmmm
yesilinci
sağol canııım ama daha tam sevinemiyoruuum yarın da bakıcam :)
canım ben 1,5 sene korunmadim ilacla yumurta takibne bakildi cok buyimedi yumurtalar bendede pko var inci gibi birsuru yumurtan oluyo buyuyp catlamio.pkolu olupta norml yolla hamile kalan birsuru kisi duydm okudum.ama ben o sanslilardn degildim.3 ay o ilaclri denddm ama fayda etmedi.druma danistm aşılama yapabikirmyz die bana dedi durumn varsa direk tupbebk dene yaşın gecmedn dedi asılamada sansn dusuk dedi.gittik tupbebek merkezne doktr bana dedi cocugn olmaz demiyorm ama nekadr beklersn onuda Allah bilir dedi zaten 1sene norml yolla olmadi ilaclrada olmayinca yasim gecmdn tupbebek yaptrdm cok sukur hamileym.zorku surec ama imkann durumn varsa yaptr bence yaşında geciyo canim.tabiko karar senin.ben hep dedim olsaydi olurdu norml yolla demekki rabbim aramamı istedi dedim ve basladm.
sağol canııım ama daha tam sevinemiyoruuum yarın da bakıcam :)
canıııım suanda hem seviniyorum hem korkuyorum sabah 6da yaptım testi 5 dakka bekledim çıkmadı attım dolaba başladım ağlayıp zırlamaya saat 10 da bidaha baktım belli belirsiz pembe çizgi çıkmıs sevinsemmi bilemedim neyse saat 18.30 da dayanamadım bidaha test yaptım 2 dakka bile olmadan pembe çizgiyi gördüm hemde sabahkine on basar vaziyette daha da koyulaşmış yanii :) şimdi heyecan içindeyim eşim pazartesiyi bekleyelim diyor ikna edemiyorum yarın tekrar test yapıcam daha da koyulaşırsa oldu bu iş
Merhaba arkadaşlar,
Topiği yeni görüyorum hayırlı olsun :)
Biz evleneli 2 yıl oldu ve dokuz aydır korunmuyoruz. İki ay önce doktor kontrolüne başladım yumurtalıklarımda tembellik varmış ilaç kullanıyorum. Geçtiğimiz ay klomen kullandım ama yine olmadı bu ay doktorum yumurtalıkları bukadar yormayalım bu ay ilaç kullanma dedi yani bu ayda umut yok. Ben bu süreçte daha fazla yıpranmak istemiyorum. Eşimin spermlerinde de problem yok tüp bebek düşünsem sizce doğru olurmu? Yani problemi olmayanlarada tüp bebek tedavisi uygulanıyormu? Benim yaşım 31 daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
senin kaçıncı günündü bugün
Kizlar yardimiza ihtiyacimmm var ne olurrr cewp atinn((( esim biliyrsunuz spermiogram testi yaptrcakti ona gire tese amliyeti olcakmi varmi yokmu diye.. simdi bn sonucu size gondeeicem anliyrsaniz yorrumlayin lutfen suan cok mutsuzumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimmm mutsuz olma biz senin mutsuzluguna aliskin degilizsperm var ama sonuc oyle sanki. Doktorla gorustunuzmu
yesilinci
Cani aynisini yasadim dikkst et kendine hsmilesin kesin yorma heyecsn yspma ilsclarini duzgun al cok onemli sndasin simdi ben dikkatsizlikten bebegimi kaybettim tamam simdi dikkat edecegin anlar surekli dinlen
Yok gorusmedik cnm uf bacim yaaa biktim bn sakaryadayim tkizinin yaninda.. kimse bilmiyr ya bizim tup bebk yaptrcagimizi gerci cocugumuz olmayacaginida bilmiyrlar..oyuzden giremdim yarin gelcem istanbula bana bildirim gelmiyr neden acaba..
Olmasa cikmazdi ama belgelendirmek istiyosun tabi:)
yesilinci
Banada gelmiyo bildirim oyle sans eseri bakiyorum. Bizdede kimse bilmiyo tup bebegi annem disinda. Sonuc tam sifir degil var sanki yaaa
yesilinci
demi ama hem değer yükseliyo ki çizgi koyulaşıyo... aaay hep sorular hep sorular merak içindeyim
Aslinda durum net hic meraklanicak bisey yookkkkk:))
yesilinci
ağzın dilin bal olsun göbişin bebişle dolsun inşallaaaah
Banada gelmiyo bildirim oyle sans eseri bakiyorum. Bizdede kimse bilmiyo tup bebegi annem disinda. Sonuc tam sifir degil var sanki yaaa
yesilinci
Çok sağol cevabın için. Bende de görünen büyük bir problem yok ama olmuyor işte bir yıl oluyor nerdeyse. Ben 31 yaşındayım en az üç çocuk hayalim var bu gidişle zor görünüyorDoktor her ay bir ilaç verip gönderiyor daha smear testi bile istemedi altı ay sonrada ona bakar artık Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum ama ne yapıcamıda bilmiyorum. Sen özel bir yerdemi yaptırdın canım tüp bebekte ne gibi zorluklar oluyor? Birde maddi olarak nekadar tutar? Bu sorularımıda cevaplarsan çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?