- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
- 108
2. Günü ya bide kabızlık oldumu kabız olmaktan sakının diyolar pimpiriğin tekiyim offff bendede başladı sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2. Günü ya bide kabızlık oldumu kabız olmaktan sakının diyolar pimpiriğin tekiyim offff bendede başladı sanki
olur bel agrin canm.kabizlk olursa hic ıkınma dr bi şurup ismi önermisti bana icebilirsn kabiz olursan die sanada oyle bisey dediyse al ic faydsni gorenler oluo.
Kizlar merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallah
Hımmm Dr bişi demedi ama çok sıkıntım olursa ararım tşk ettim 💐
hayirli ugurlu olur insallah bu sefer kucagina almayi nasip etsin Allahim.hepimiz kucagmza saglikli bi sekilde alıriz insallah.ilk3gun yat cok kalkma ama sonrasnda yavas yavas normle don yatmk kan dolasmini yavsltiyo o daha kotu.kabiz olma ihtimaln artiyo.ara ara dolan bence yoksa zamn gecmezki canim.
Kizlar merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallah
amh degerin normlse yumurtlik rezervnde norml demektir deger aralgni tam hatrlayamdm ama.yumurtan catlamiosa ilk once ilacla yumurtnin gelismne bakar dr sonra 18 19 mm e gelince catlama ignesi vurur.bunu bi kac ay deniyorlar olmazsa baska yontemlere yoneliyolar canim arkdsimdan biliyorum bende.
Merhaba secido... anlattigin sey polikistik over. Bende polikistik overim ama benim amh 11.36 cikmisti. Doktorum cok iyi bi yumurta rezervim oldugunu soyemisti. Polikistik overde dire tup bebek dusunulmez askinda catlatma igneleriylede halledilebilir. Benim esimdede sorun oldugu icin tup bebek yapiyoruz. Eger tek sorununuz polikistikoverse baska bi doktorlada gorus derim
yesilinci
Ah canim arkaasim pko da cikmadi ben yumurtluyorum buyuyor catlamiyor tek sorun bu esimdede sukur birsey yok bu mal hemen tup dedi
rica ederim canim sorcan bisey olursa herzmn yardmci olmaya calisirim.bende yatiyorum sizin gibi bebegin eşi asagdaymıs drum zorunlu olmadkca kalkmicksn dedi o yuzden vaktim boll
bence kesin hamilesin :) bende cok silik varla yok arasnda gormustum 9.gun sonra kostm hastnye kan vermye.tutundu bebislern sana.
Cnm bnmde oyle cikmisti 9.gun sbh testi yptm cikmadi bisey sonra uyudum 4 saat sonra uyandm silik cizgi yazmistim buraya hatta. Sonra 11.gun yaptm 20 dk sonra silik cizgi incecikkkk. Yinede bn ciddiye almdm . 13.gun kanda hcg 225.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kuzum seni tkp etmistim ben ins gusel hberi bnde alirim cok heycanlandimmm
Cnm 2. Çizgi çıktıysa hamilesin bence, cok okudum forumlarda ben 2. Çizgisi cok sonra çıkıp da hamile olanları.. Senin de oyle bence sevinmeye başla :))
Ozaman acilll degistir doktorunu hatta arkana bakmadan kac:) doktorun kimdi?
yesilinci
Malatya da tarik gul diye doktor gittigim doktorlara dunya para verdim ancak oyaladilarannemde Ssk ya gidelim onlar para tuzagi diyor napsam bilemedim
bende saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdum artık iğneler kolay kısmıymış işin azı bitti çoğu kaldı şu cumartesiyi de atlatalım da ben en çok transferden tırsıyorum sıkışık olup da nasıl tutcaz kendimizi o kadar
Canım toplattın mı
Bizim mikrotesemiz olumsuz çıktı, tedavim iptal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?