bahçeci fulya, inşallah güzel haber veririm, iyi hissediyorum, bu ilk deneme, ama her şey yolunda gidiyor, Allahlın izniyle...
bakalım kaç yumurta olacak, ben 41 oluyorum bu yıl.
ah bu eşler!!! bir sürü sıkıntıyı (iğneler, kontroller...) biz çekeriz, onlar sıkıntı çıkarır. Gerçi seninki seni düşünmüş baksana rahatsızlığın yüzünden, gün doğmadan neler doğar arkadaşım, sen yine de garanti test sonucunu gör mutlaka.. sonrasını yine düşünürsün..
Aksam artik kanda da baktiracam iftardan sonra hastaneye gitcem varsa cikar her halde
Evet esim beni dusuyor ama cevre oyle olmuyor iste
canım maşallah :)kaliteli sana tutunacak embriyoların olsun inşallah :)
Ins bebigimmm inss tsk ederimmm
Ins bol bol yumoslar olur ablacimmm
canım kandaki sonucu bekle bence :) ilk idrarla mı yaptın? kaçıncı gün embriyosu canım?
Ah be arkadasim.ne cabuk bi umitsizlik.bence forumlara gir bolca.neleri var neleri.emin ol herkesin sikintisi ayri derdi ayri. emin oldugumuz tek sey saglimiz yerindeyse bebegimiz olsun saglikla sihhaatli dogsun diye elimizden geleni yapacagiz. Olumsuzluklari dusunmemeye calisacagiz. Bende ilk denememde pozitif sonuc aldim.sikintisiz bi hamilelik gecirdim ama dogumdan bir gun once kalp atisi durmus kizimin.kafunder ile o zamanlarda tanismistik hatta.bak o 3 defa denedi sukur tuttu sonunda.bende cesaret edememistim ama baktim sonu yok.insanlar neler neler yasiyo.basladim tedaviye.sen hamile kalabilecekmiyim diye dusunursun ben saglikla dogurabilecekmiyim diye.inan her iste bir hayir vardir. Hakkinda hayirlisini iste sadece.
dualarımdasın sen ne yaptın canım adet oldun mu tedaviye başladın mı adet tarihlerimiz yakındı, ben henüz adet olamadım
Kızlar selam.
Benim ilk tüp bebek denemem. Biraz heyecanlı ve gerginim.
Yarın gece çatlatma iğnemi olucam. Perşembe sabah da toplayacaklar. Ama 6-7 yumurta varmış olgunlaşan. Az değil mi????
Bir de bana folik asit dışında ilave kullanmamı önerdikleri herhangi bir ilaç olmadı. Size önerdikleri bir şey var mı?
Genel anestezi yapacaklarmış perşembe. Ondan da biraz korkuyorum. Allah yardımcımız olsun
Merhaba, ben de ilk kez deniyorum, bu gece çatlatma iğnem var. doktor bana tam sayı söylemedi, gayet iyi dedi sadece. Ben de sadece folik asit alıyorum, iğneleri yaptık o kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun, iyi haberlerini alalım hepimizin..
Kızlar selam.
Yarın gece çatlatma iğnemi olucam. Perşembe sabah da toplayacaklar. Ama 6-7 yumurta varmış olgunlaşan. Az değil mi????
Bir de bana folik asit dışında ilave kullanmamı önerdikleri herhangi bir ilaç olmadı. Size önerdikleri bir şey var mı?
Genel anestezi yapacaklarmış perşembe. Ondan da biraz korkuyorum. Allah yardımcımız olsun
Ben sordum özellikle kaç yumurta olgunlaştı diye. Tam sana söyledikleri saatte yap iğneni. O çok önemli. Genel anestezi mi yapacaklar toplarken ?
İlk idrarla yapmadim 3.gun embiryosuydu.
bugun 10.gunum test yaptim negatif cikti yaaaaa((((((((((
Kızlar selam.
Bncede sen gununu bekle bnde 10. Gunde test ypmistim negatif cikmisti cok uzuldm 15 gun kanda pozitif cikti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?