• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

TELEFONDAN GİRDİGİM İÇİN HİÇ ALINTI YAPAMADIM ŞİMDİYE KADAR DOGUM GÜNÜ NÜ KUTLAYANLARIN YAŞLARI HAYIRLI OLSUN SAGLIKLI HUZURLU MUTLU UZUN ÖMÜRLERİ OLSUN AKKILLI AHLAKLI HAYILI EVLAT OLURLAR İNŞ:KK36::KK36::KK36:

saol canım nabayım dün anca geldigimiz eşyaları yerleştirdim cingene çadırı gbydi ev:))) yıkancakları yıkadım bugünde görünmücek işleri yaptım yatak odası balkonu hallettim belim koptu:KK43:( bide kayınvaldemle konuştum bu hafta yardıma gelcekti güya telefonda diyoki cuma mı geleyim cumartesimi ? dedim pazar gel pazar dogumgünü :))) gülüyo bide:))) eskişehirden kayınpederimin teyze kızı gelicek büyügümüz yanlız yaşıyo hiç evlenmemiş çok harika bi insan o nuda çagırdım dogm gününe cumadan gelcekmiş herelde beraber gelirler benim cumaya kadar temizlik işimi bitirip yicek olarakta ne yapıcama karar vermem lazım :KK43:((((((((((((((
canım insanın temizlik yaparken canı çıkıyo. yiyecek, doğumgünü işide zor.

saol canım nabayım dün anca geldigimiz eşyaları yerleştirdim cingene çadırı gbydi ev:))) yıkancakları yıkadım bugünde görünmücek işleri yaptım yatak odası balkonu hallettim belim koptu:KK43:( bide kayınvaldemle konuştum bu hafta yardıma gelcekti güya telefonda diyoki cuma mı geleyim cumartesimi ? dedim pazar gel pazar dogumgünü :))) gülüyo bide:))) eskişehirden kayınpederimin teyze kızı gelicek büyügümüz yanlız yaşıyo hiç evlenmemiş çok harika bi insan o nuda çagırdım dogm gününe cumadan gelcekmiş herelde beraber gelirler benim cumaya kadar temizlik işimi bitirip yicek olarakta ne yapıcama karar vermem lazım :KK43:((((((((((((((
Canim simdiden sana kolay gelsin....

Benim 3 kiloluk bebeğim ne çabuk da büyümüş arkadaşlar o kadar yakışıklı oldu ki oğlum eksiksiz bir doğumgünüydü...Seni çok seviyorum bakmaya doyamadım bugün sana..Allahım o kadar güzeldi ki herşey yeni 1. yaşın sağlık getirsin hep sevgi dolu ol gülücükler at insanlara böyle bal oğlum benim... :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yilllaraaa..

Demetvakalinin kizinin dogum gunu bugun ne sansli cocuklar var biz kili kirk yaralim bi pasta alip iki sus takicaz die hanimefendinin partisini gormeniz lazim

Demetvakalinin kizinin dogum gunu bugun ne sansli cocuklar var biz kili kirk yaralim bi pasta alip iki sus takicaz die hanimefendinin partisini gormeniz lazim
Nasıl parti yapmış canım görmedim daha ben zaten hep derim demet akalin çocuk mu bakıyo diye verdi bakiciya konserlerde tatillerde yemeklerde biz 2 saat özgür kaldık mi ne yapacağımızı sasiriyoruz lafa gelince çok hassas ilgili anne ayağı neyse bizim çocuklarımızın da kendi evlerinde mis gibi doğum günleri oluyo işte önemli olan sus şaşa değil onlara olan aşkımız sevgimiz

Nasıl parti yapmış canım görmedim daha ben zaten hep derim demet akalin çocuk mu bakıyo diye verdi bakiciya konserlerde tatillerde yemeklerde biz 2 saat özgür kaldık mi ne yapacağımızı sasiriyoruz lafa gelince çok hassas ilgili anne ayağı neyse bizim çocuklarımızın da kendi evlerinde mis gibi doğum günleri oluyo işte önemli olan sus şaşa değil onlara olan aşkımız sevgimiz

Buzlar prensesi temali netten bak ben evlerini gormustum her katta acayip son moel bebek arabalari vardi evin icinde 5 tane felan odasi zaten bizim evin 2 kati :) bide sinir oluyorum instegramdan ne hediyeler gidiyo kizina ona sanki fakirler bi mektup yazicam bizum kizlar ayni birazinida bize yoĺasin :) cocuk esirgemeye veriyomus hakkini yemiyelim :)

canım ama unutma bizde katılamasak da kalben birbirimize destek çıkıyoruz, evet belki yiyecek ve hediyeler önünden fakiriz ama ben ve memet ali pazar günü doğum günü olan zeynebi kucak dolusu sevgi öpücüklerine boğuyoruz burdan. biraz önce aklıma geldi oğluma gelecekte ne bırakacağım çocukluğuna dair diye sonra burayı okurken gördüm; geçmişini bırakacağım. biz doğum öncesi ve sonrası hep beraberdik, fırsat oldukça muhabbet ettik, oğlumda bunları okuyup aaaa benim uzakta arkadaşlarım kardeşlerim varmış diyecek. düşünsene demetakalının kızı bunu diyebilecek mi? Allah bütün bebeklerin ömürlerini ve huylarını güzel kılsın. hepsi mutlu bireler olsun. şubat çocukları sizleri seviyoruzzzzz......

Minada gecen gun oyle agladi onu oturma odasina getirip onunla biraz oynadiim sonrada onu uyuttum..

dünde aynısını yaptı diş mi çıkarıyor anlayamadım.

Minada gecen gun oyle agladi onu oturma odasina getirip onunla biraz oynadiim sonrada onu uyuttum..

bende kuzu diyorum genelde konsept ondan kuzu
:)
karakonka , karattekaretta :D falan diyorum :)

Eki Görüntüle 1399981

Kızımı uyuttum balkonu Yika dim yatak odasını temizledik dolap içlerini düzenledim simdide kahvemi yaptım keyif yapi cam :)
ooo keyfe bak bende kahve yaptım ama işteyim :)

Benim 3 kiloluk bebeğim ne çabuk da büyümüş arkadaşlar o kadar yakışıklı oldu ki oğlum eksiksiz bir doğumgünüydü...Seni çok seviyorum bakmaya doyamadım bugün sana..Allahım o kadar güzeldi ki herşey yeni 1. yaşın sağlık getirsin hep sevgi dolu ol gülücükler at insanlara böyle bal oğlum benim... :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
sağlıkla huzurla büyüsün

Ceylin yine delirdi dün gece 12 de zor uyudu viyak viyak 4 buçuk uyandi yine viyak viyak memeyle zor uyudu en zor dişler çıkıyo heralde jel surduk gece bi faydası olurmu bilmem.Birde şu demir damlasina sinir oluyorum ya heryer leke içinde tam kaşık elimde vericem bi vuruyo ittiriyo üst baş hali sidikce yayiliyo bitsin şu damla işi hali yikamaya gitmeli o derece yani

Ceylin yine delirdi dün gece 12 de zor uyudu viyak viyak 4 buçuk uyandi yine viyak viyak memeyle zor uyudu en zor dişler çıkıyo heralde jel surduk gece bi faydası olurmu bilmem.Birde şu demir damlasina sinir oluyorum ya heryer leke içinde tam kaşık elimde vericem bi vuruyo ittiriyo üst baş hali sidikce yayiliyo bitsin şu damla işi hali yikamaya gitmeli o derece yani

Bizde dün 2,30 da uyuduk valla ,
sabah horul horul uyuyordu aaz önce uyanmış
gece oturuyor gündüz uyuyor bugün burdan iki arkadşaın doğum günü yani bebekleirnin.
oraya gidicez çok heycanlıyım :)

biraz önce klasik müzik eşliğinde uyudu oğlum. hamileken hep hayalini kurardım klasik müzik dinlesin falan, biraz önce de öle uyudu. şimdi rahatım:)) inşallah atık hep öyle uyur.

merhaba yeni yaşına giren bebeklere güzel ömürler diliyoruz bugun oğlum adım atmaya çalışırken burunun üzerine düştü kanadı aklım çıktı o kadar zorlamayın çocuk hazır değil diyorum anlamıyorlar kırıldı sandım umarım bişeycik olmamıştır.

Misafir odam salonumda bitti temizligi cam sil kaldir kondur belim cikti kizimda delirrtti sag olsun hr yere giriyo heryere elini sokuyo sildim yerlere on parmani batiriyo delircem ya :((( zaten pazara 4 gun var gene pislencek heryer :(( bu kadar derin yapmam ustunden yaparim cumada. Yarin da cocuk odasini yapicam bida yicek icicek suslemeleri dusunucem :) temizlikte cok aglattim sonra gonlunu alnak icin parka goturdum biraz yuruttum eve girerken kiyameti kopartti :((( simdi uyuttum bende yatip uyucam :) geceye enerji lazim pilim bitti

canlar selamlar,
benim kuzumun doğumgünü de bugün, ama cumartesi kutlayacağız Allah izin verirse. benim kızımla demet akalın ın hira aynı gün hem de aynı saat doğdular. 09:57 de ...şaka gibi:)

Misafir odam salonumda bitti temizligi cam sil kaldir kondur belim cikti kizimda delirrtti sag olsun hr yere giriyo heryere elini sokuyo sildim yerlere on parmani batiriyo delircem ya :KK43:(( zaten pazara 4 gun var gene pislencek heryer :KK43:( bu kadar derin yapmam ustunden yaparim cumada. Yarin da cocuk odasini yapicam bida yicek icicek suslemeleri dusunucem :) temizlikte cok aglattim sonra gonlunu alnak icin parka goturdum biraz yuruttum eve girerken kiyameti kopartti :KK43:(( simdi uyuttum bende yatip uyucam :) geceye enerji lazim pilim bitti
Bende temizliği cuma günü yapcam fazla ayrıntı gerek yok zaten kirlencek suslemeyide yaparım cumartesi menu yapımı kolay gelsin hepimize

Back
X