• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Günaydın herkese biz uyandik kahvaltı etcez suan Pepe izliyoruz hergün aynı bölüm ama izliyo şaşkın şaşkın bugün yemek ve çamaşır derdim yok rahatım ama bu evler çok nankör ya temizle temizle en fazla 1 gün doğumgünü yaklassin öyle temizlicem valla kızımın dogumgununde takmak için sahmeran bileklik aldı eşim sevgililer günü hediyesi olsun dedim çocukla ne kadar takılır ama çok hoşuma gidiyo onlar yüzüklū bileklik
canım o bilekliklerden görmüştüm. çok beğenmiştim. şu doğumgününü atlattık mı tamam. 1 yaş aşılarıda geçsin.

Canim bizim odasi hep ayri. ilk aylar odamizda besikte vardi ama kusuyodu anakucaginda uyudu ilk aylar.
hep gece gunduz ayagimdaydi uyudukca birakiyodum besigine koydum sonra sonralarida odasinda 6 aydir odasinda salla yatir git gel maf oluyodum yarim saat uyumuyodu. simdi kendi odasinda kendi besiginde uyuyo 2/3 kez kalkiyo bazen yanima aliyorum esim olmayinca. odasinda yatak var orda yatiyorum bende. Gündüz de 2 şer saat 2 kere uyuyup akşam 12 de yatiyo sabah 9 da kalkiyo
canım emirin uyku düzeni bozuk değil. gece sık sık kalkmıyor ama 15 tatilde herkes bir arada olunca biz geç yatınca emirde geç yatıyo. 12-1 oluyo. sabahta en geç 11'de kalkıyor. gündüz bazen 1 bazen 2 kez uyuyo. mesela dün 2 saat uyudu ama 2 kez uyudu. cuma günü 2 saat uyudu ama 1 kez uyudu. birazda gürültü etkiledi. çoluk çocuk. birde bizim oradaki fırtına.

canım o bilekliklerden görmüştüm. çok beğenmiştim. şu doğumgününü atlattık mı tamam. 1 yaş aşılarıda geçsin.
Seni özledim kız giren çıkan yok burda sen yine yazıyorsun bişeyler :KK76:biz 2 gündür rezil olduk dün kv ye gittik oyun oynar gibi çingene Salıncağı kurdular kanca falan cakmislar duvarlara hep istiyomus içinde kalmış kv nin kardeşi diyo bunu salla salla uyurmu benim kızım alışık değil ben ayakta sallamayi unutturmaya çalışıyorum bunlar hamak kuruyor neyse Netekim uyumadi hiç bi şekilde 12de uyuması lazım saat 3 4 5 oldu yok eve geldik hemen emzirip uyuttum 6da uyudu yarım saat arayla uyandi durdu 7 bucukta kalktı oynadım falan 9 bucukta geçtik yatağa yok uyumuyo gözler gidiyo ama uyumuyo sinir geldi eşime verdim salla dedim ben yattım oda uyutamamis saat 1 de getirdi yanıma uyumuyo diye yanıma yatirdim hemen uyudu neyseki çocuk deliye döndü düzeni şaştı sabahta 11 de kalktı ya bizde haberler böyle yani çocuklu la disarsi rezillik bunu bilirim bunu söylerim :KK48::63:

Seni özledim kız giren çıkan yok burda sen yine yazıyorsun bişeyler :KK76:biz 2 gündür rezil olduk dün kv ye gittik oyun oynar gibi çingene Salıncağı kurdular kanca falan cakmislar duvarlara hep istiyomus içinde kalmış kv nin kardeşi diyo bunu salla salla uyurmu benim kızım alışık değil ben ayakta sallamayi unutturmaya çalışıyorum bunlar hamak kuruyor neyse Netekim uyumadi hiç bi şekilde 12de uyuması lazım saat 3 4 5 oldu yok eve geldik hemen emzirip uyuttum 6da uyudu yarım saat arayla uyandi durdu 7 bucukta kalktı oynadım falan 9 bucukta geçtik yatağa yok uyumuyo gözler gidiyo ama uyumuyo sinir geldi eşime verdim salla dedim ben yattım oda uyutamamis saat 1 de getirdi yanıma uyumuyo diye yanıma yatirdim hemen uyudu neyseki çocuk deliye döndü düzeni şaştı sabahta 11 de kalktı ya bizde haberler böyle yani çocuklu la disarsi rezillik bunu bilirim bunu söylerim :KK48::63:
Canim benim kizimda baska yerxe uyumaz..kv ve annemlerde uyudugumda kizim gece 2 ve 3 uyurdu duzeni bozuluyordu..esim sali gunu ildisina cikacak bende annemlere gececem bakalim minayla ne yapicam cok zorlanicam ordaaa.

canım çok sessizleşmiş burası. emirinde uykusu şaştı bazen. ya gelen giden oluyo. tam uyucak. lak odaya biri giriyor, bçocukların gürültüsü falan filan. ay düzenide bayağı alt üst olmuş kızının. rezillik tabi. yok huysuzlanır, yok uykusu gelir, eskiden emir 4-5 aylıkken tam dışarı çıkıcaz ya kusardı ya da altını doldururdu.

Bugun esim ve kizimla gezdik.minayi parka goturduk kizim baya eglendi salincaktan cikardigimizda agliyordu cikmak istemiyordu...bizim icin guzel bi gundu..
canım emiride ben 2 gün götürebildim. rüzgar çıktı zaten sonra. birde biz köydeydik. aman ne soğuk ne soğuk.

Canim benim kizimda baska yerxe uyumaz..kv ve annemlerde uyudugumda kizim gece 2 ve 3 uyurdu duzeni bozuluyordu..esim sali gunu ildisina cikacak bende annemlere gececem bakalim minayla ne yapicam cok zorlanicam ordaaa.
canım emirin ses olmadıktan sonra uyuma yeri konusunda yani ev oda konusunda sorunu yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor

Günaydın herkese dün akşam yatağında uyuttum kızımı pis pis yapa yapa 12de uyudu ama napalim

ne güzel ,
biz hala emerek bayılıyoruz
Oda güzel aslında sallamak yuruyo sallamiyim yanımda uyusun dedim yok parmağını burnuma sokar yok gözüme sokar elini çekince çat vurur 10da yattığın yatakta bi bakmisim saat 12 sinir geliyo sen misin uyumayan geç bakalım yatak eğitimine dedim inşallah koyduğumuz gibi uyuduğu günlerde görürüz

Oda güzel aslında sallamak yuruyo sallamiyim yanımda uyusun dedim yok parmağını burnuma sokar yok gözüme sokar elini çekince çat vurur 10da yattığın yatakta bi bakmisim saat 12 sinir geliyo sen misin uyumayan geç bakalım yatak eğitimine dedim inşallah koyduğumuz gibi uyuduğu günlerde görürüz

haklısın bazen bana da geliyor öyle.
ama çalışıyorum ne zaman emecek bu çocuk diye hep erteliyorum .
hatta bloğa yazı yazmıştım uyku eğitimi veremeyen anne diye :) aklıma geldi

haklısın bazen bana da geliyor öyle.
ama çalışıyorum ne zaman emecek bu çocuk diye hep erteliyorum .
hatta bloğa yazı yazmıştım uyku eğitimi veremeyen anne diye :) aklıma geldi
Benim kizimda emerek uyuyor...burada azonce bloguna baktim nisa babasinin ikizii benim kizimda babasinin ikizi...canim mutlulugunuz daim olsun.

Benim kizimda emerek uyuyor...burada azonce bloguna baktim nisa babasinin ikizii benim kizimda babasinin ikizi...canim mutlulugunuz daim olsun.

ay evet canım çok benziyor ya :)
benim bebekliğime eşimin de şuanki haline çok benzetiyorlar :)
amin cümlemizin inşallah

Back
X