• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Anneler alinti yapamiyorum telden dolayi ama verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim kizim restoranlardaki mama sandalyelerine bayiliyor ama ciddi anlamda cok hareketli bi bebis o yuzden emniyetli ve saglam bisey almak istiyoruz pahali olmasin dedik ama sanirim iki yuzu gozden cikarmaliyiz tatilde bol bol buraya takilabikirim artik

Canim bizimkide kepingiyle ayni. Chicco polly. Cok pahali ama guzel bi ürün. Temizlemesi biraz dert oluyo bana. Belkide tembelligimdendir :) eline bisey verince ekmek falan kilifin aralarina kaciyo. Iki kilifli silinebiliyor ancak kirintilari dikis yerlerinde az da olsa kaliyo. Bugun disarda yemek yerken kizimi ikeanin antilop mama sandalyesine oturttuk. Tek parca walla temizlemesi kolay gibi. Portatif bi urun. Hatta esime bundan da alalim dedim tamam dedi. Bu hafta almayi düşünüyoruz ikeanin antilopundan. Bide ucuz yani 42 tl
zerenn bebisin nasil oldu alerjisi devam ediyor mu benim bi domates kaldi ki onu hala denwmedik sordum dr a bir yas hatta onuc aylik olsun da oyle dedi

Çok teşekkürler benimde haftasonu daha çok oluyor ama iş yerinde üç saatte sağabiliyorum genelde cumaya doğru azalma oluyo etrafta herkes en fazla dokuz aya kadar sağabildim deyince endişelendim biraz ne güzel hala sağıyorsun umut oldu banada tekrar sağol canım

ah şu etraf insanı sinir ederler.
ben 2.5 aydır sağıyorum hiç sıkıntı yok.
he şu var ama cuma-cumartesi-pazar evdeyim.
pazartesi işe gelip sağdığımda az çıkıyor gögsüm emmeye alışıyor pompada azalıyor.
öğlene doğru ancak toparlıyorum. 2.5 saatte bir sağmaya çalış az çıksın ama sık sık sağ.

Kızlar selam niye kimseler gelmiyor napiyosunuz biz dün gezdik tüm gün disarsaydik ama dışarda uyku düzeni mafoldu

zerenn bebisin nasil oldu alerjisi devam ediyor mu benim bi domates kaldi ki onu hala denwmedik sordum dr a bir yas hatta onuc aylik olsun da oyle dedi

Cok şükür gecti canim. Herseyi vermeye çalışıyorum ama yemiyo ikj lokma yiyor onunla büyümeye çalışıyoruz:) buna da sukur 9 bucuk ayliga kadar hic bisey yemiyodu sadece emmece. Baslarda cok sıkıntı cektim alerji konusunda. Sizinde gecmesine cok sevindim devam etse problem. Ne yedircegini yiyecegini sasiriyo insan. Domates bizde alerji yapmadi. Ama küçükken alerji testinde kakaoya alerjisi cikmisti. Onu da zaten engelleyebilirsem 4-5 yasina kadar vermek istemiyorum.

Günaydın kızlar ,

cumartesi doğum günümüzxü kutladık.
bloğuma ekledim. resimlerimizi bakmak isteyen olursa cekirdekaile0506 yazın çıkacak. :)
Canım baktım çok güzel olmuş allah uzun ömürlü sağlıklı yıllar versin sende çok guzelmissin güzel ailenle sevgiyle büyüsün minnosun

Canım baktım çok güzel olmuş allah uzun ömürlü sağlıklı yıllar versin sende çok guzelmissin güzel ailenle sevgiyle büyüsün minnosun

Canim baktim cok begendim pastanizda cok guzel...mutlulugunuz daim olsun.

teşekkür ederiz kızlar.
büyük zevkle hazırlandım..
hepsi sağlıcakla girsinler yaşlarına

Speedy hersey cok güzel olmus :) kizin cok tatli maşallah. Bide bi kac yaxi daha okudum. Emzirme haftasiyla ilgili ebeye gicik oldum. Hala emişiyosunuz ya şifa olsun kuzuma..

Speedy hersey cok güzel olmus :) kizin cok tatli maşallah. Bide bi kac yaxi daha okudum. Emzirme haftasiyla ilgili ebeye gicik oldum. Hala emişiyosunuz ya şifa olsun kuzuma..

evet canım hala emmeye devam o kadına inat 18 yaşına kadar emzireceğim :)
Hamileyken açtım bloğumu şimdi yazıyorum sosyal günlük :)

Günaydın herkese biz uyandik kahvaltı etcez suan Pepe izliyoruz hergün aynı bölüm ama izliyo şaşkın şaşkın bugün yemek ve çamaşır derdim yok rahatım ama bu evler çok nankör ya temizle temizle en fazla 1 gün doğumgünü yaklassin öyle temizlicem valla kızımın dogumgununde takmak için sahmeran bileklik aldı eşim sevgililer günü hediyesi olsun dedim çocukla ne kadar takılır ama çok hoşuma gidiyo onlar yüzüklū bileklik

Back
X