• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Gunaydin, biz bugun daha iyiyiz, oglusun kahvede tombeki icen dede oksurukleri azaldi, peditus kullandik ilk defa burun akintisi da kontrol altinda gibi...bir de evdeyim, sut iznim bugun.oglani uyuttum, tvyi actim oh bi de limonlu cayimi yapicam, iste dinlenme budur :KK76: siz neler yapiyorsunuz:KK71: bakalim?
Geçmiş olsun canım bende salliyorum suan ceylini uyusun yemek yapmam lazım yada yapmam dün gece ilk defa salamadim ceylini yanıma yatirdim uyuması ni bekledim biraz tavan izledi ih mih yaptı kalkmaya çalıştı ama uyudu sonra bundan sonra öyle denicem

kızlar biz bugün balıkesir gönene gidiyoruz. gelemeyeceğim %95. internet her yerde yok. tel den girersem belki o zaman. merak etmeyin diye söyledim. en geç 13:30 gibi yola çıkıcaz. heminize allah ısmarladık. sağlıcakla kalın. bebişleri öpüyorum.

Kimseleri cagirmicaz diyoruzda hepimiz maşallah kaç kişi oluyoruz çağırsak nolcak bide acaba . Dün akşam fıstığım kendini Pepe muziklerine kaptirip alkış yapmaya başladı hiç biyere tutunmadan öyle ayakta durdugunu görünce içim bi hoş oldu yürüdü mu nolcak bide ağlarım heralde
doğru diyorsun canım. bide çağırsak 20 kişi olucaz. ne yapsın insan hevesli oluyor. emir metede tapşini tapşini tamama, deyip alkış yapınca oda alkış yapıyo. birde. emir pop müzikleri çok seviyo bide. pop müzik duysun eller kollar hareketleniyo.

ya kızlar 2 çocuk zor oluyor diyorum ama çok zevkli olmaya başladı..aralarında 2 yıl var ama abi kardeş nasıl oynuyorlar şaşıyorum..beşiğin içine girip zıplıyorlar,yastıkların üstüne kendilerini bırakıyorlar,evin içinde saklambaç oynuyorlar,abisi saklanıyor oda bulmaya çalışıyor bulunca nasıl çığlık atıyor anlatamam..ikiside birbirinden fena sıpaların..eğer 2.düşünüyorsanız başlayın çalışmalara valla..tamam çok zor oluyor ama ikiside büyüdü işte..seneye ağada benim paşada :KK76:
girerler odaya oynarlar,bende açarım tv keyif çatarım..inanın çayımı alıp tv karşısına geçmeyeli aylaaaarr oldu:mad:
canım benim 3 çocuğum var. aralarında 12 yaş var. kızım bazen uyutuyor benim işim olunca emiri. oğlumda oynatıyor.

anladım canım..peki yüzde kaç görüyor?
raporun %100 görmüyor yazıyo ama ışık hissi var birde ışık olunca karaltı olarak görüyor ama bu kaç dersen bazen doğru biliyor, bazen yanlış. genelde yanlış. renk falan görmüyor.

jelibon canım Allahım yavruna şifa versin inşalllah... Mucizeler hergün oluyor umutla bekle...
Bugün biz de parktaydık...Yavrum sallandı salıncakta yeniden kış gelmeden yarın da götürücem
:KK66:
Uykuya da geçerken zorlanıyor acaba gündüz bir kez mi uyutsam?
herkesler parkta. ben sömestırda götürürüm. yarın götürebilirim. salıncağa bir kez bindik. oda 1-2 dakikalığına. parka uğradık sadece. site parkına. emir öyle sıkı tutundu ki. indirmekte zorlandım salıncaktan. ona kalsa hep sallanacak.

Jelibon hayırlı yolculuklar degisiklik olur hava al gel bizim yerimizede

haklısın canım inek olduk çıktık:)) ben de sıkıldım, okuldan gelir gelmez hemen el yıka emzir, bir de beyefendi hiç durmama fırsat vermiyor illa boşta olsa çekecek. hele geceleri neredeyse bir yıldır çekiyoruz bu durumu. hiç birimiz kötü anne değiliz olsaydık burda ne işimiz var. öyle şeyler duyuyorum ki tüylerim diken diken oluyor. biz de kötü anneysek oooooo hiç kimse çocuk yapmasın. sadece dayanalım canım az daha gayret, her şey yarınlar için sağlıklı bebekler için, sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir ülke için...
bence 1 yaşına kadar gayret canım. ben ezireiyorum. bey efendi bıraktı emmeyi 6 ayda.

canım benim görme engelli öğrencilerim vardı. bir tanesiyle 9 yıldır hala görüşüyorum. amerka da bir çalışma yapılıyor kısa zamanda türkyeye gelecek. hatta öğrenciminde ameliyat durumu var yapay kornea takıcaklarmış böylelikle görebilecekmiş. onun doktoru Türkiye ye bunu getirecekler arasındaymış. umudunu asla kybetme neler oluyor neler Allah büyük ve çaresini mutlaka veriyor. sadece zaman ,g erçi o zaman da biz de yıpranıyoruz ama sonunda meyvesini alınca değiyor . bilgi alırsam sana yazarım canım.merak etme
canım bizim kornia'da sorun yok. retina yırtılması var. sinir nakli olması gerek oda şuan yok.

kızlar biz bugün balıkesir gönene gidiyoruz. gelemeyeceğim %95. internet her yerde yok. tel den girersem belki o zaman. merak etmeyin diye söyledim. en geç 13:30 gibi yola çıkıcaz. heminize allah ısmarladık. sağlıcakla kalın. bebişleri öpüyorum.
Canim iyi yolcular...

Kimseler girmemiş yahu ogleden beri ben 2 gündür pek hamaratim geçen evi temizledim güzelce 2 3 tür çamaşır yıkadım dün ütü yaptim bugunde kızım uyurken kuru fasulye pilav salatami yaptım aksama ceylosa kıymalı ezogelin çorba yaptim tam oturdum uyandi çorba içti parka ciktik pazar gezdik geldik yoğurt mayaladim kızımın üstünü değiştirdim emzirdim şimdi uyutuyorum yoruldum uyusa da yemek yesem sizler Nerelerdesiniz

Geçmiş olsun canım bende salliyorum suan ceylini uyusun yemek yapmam lazım yada yapmam dün gece ilk defa salamadim ceylini yanıma yatirdim uyuması ni bekledim biraz tavan izledi ih mih yaptı kalkmaya çalıştı ama uyudu sonra bundan sonra öyle denicem
Aynen canim ben de sabahlari uyusun da ogle yemegini pisireyim diye gozunun icine bakiyorum yoksa uyanikken zor oluyor.mama sandalyesini mutfaga cekip oyle yemek yapiyorum ama 10 dk sonra sikiliyor pasam. Uyku konusu bizde cok degisken.dogdugundan beri sirayla kucakta gezdirerek uyutma, emzirerek uyutma, yanina yatip uyutma, ayakta sallama, simdi bu aralar yine kucakta uyutma seklinde gecti. Hasta oldugu icin dik uyumak istiyor sumukler tikamasin diye. 12 kiloyu kucakta 20 dk gezdirmenin tarifi yok tabi.

Back
X