• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

aynende öyle
ben bebek tarağı fırçası falan hiç almadım oğlumda ne bilieyim ihtiyaç gibi gelmiyor bana
bebeğin başında konak olabiliyor konak deniyor böyle kepek gibi bişi oğlumda pek olmadı benim
ama olursada bizim burda tahta tarakla tarar banyo yaptırırlar o zaman geçer zaten o konak
bebek tarağını almadım ben yani

kız bak onuda yazacaktım unutmuşum evet bizim burdada aynen dediğin gibi yaparlar :9::9::9:

amannnn iyi yapmışsın canım zaten kaç kuruşluk şeyki :16:

bbilimim dün eşim bunu beğenmiş bi siteden....cok gerekli mi sence...benim de hoşuma gitti.kullanıslı olur gibi bi süre....sen ne diyosun?:34:

$Oyuncak_2447325.webp

Kizlar ruyam ruya deil kabustu .bebegim doguyordu.emziriyordum.sutum okdar fazla geliyorduki.bebek surekli kusuyordu.of ya ne bu boylee.

bbilimim dün eşim bunu beğenmiş bi siteden....cok gerekli mi sence...benim de hoşuma gitti.kullanıslı olur gibi bi süre....sen ne diyosun?:34:

Eki Görüntüle 872539

canım ben kendim düşünüyordum oyun halısı yapmayı oğlumun yoktu fakat oğlum görünce çok beğendi kardeşime alalım dedi bende ben yaparım dedim böyle 5-6 aylıkken başlayıp belki 9-10 aylık olana kadar kullanılacak bişi

ihtiyaç değil aslında ama eğlence amaçlı çünkü

ben malzemeleri flaan hesapladım 15-20 tl arasına geliyordu bana
eşimde bi yerde bulmuş 35 tlye yapma ben alırım dedi c.tesi gitmiş almış
tabanı biraz ince bizimkinin elyafı az geldi altında ona takviye yapacağım şimdi vaktim olursa yoksada doğumdan sonra işte

dediğim gibi ihtiyaç değil eğlence amaçlı kişinin isteğine kalmış bişi gibi geliyor bana
yani ben açıkcası böyle bir ürüne 100 tl gibi bir rakam veremem ama kişinin maddi durumu müsayittir ihtiyaç görüyordur alır onada bişi diyemem

Son düzenleme:
canım ben kendim düşünüyordum oyun halısı yapmayı oğlumun yoktu fakat oğlum görünce çok beğendi kardeşime alalım dedi bende ben yaparım dedim böyle 5-6 aylıkken başlayıp belki 9-10 aylık olana kadar kullanılacak bişi

ihtiyaç değil aslında ama eğlence amaçlı çünkü

ben malzemeleri flaan hesapladım 15-20 tl arasına geliyordu bana
eşimde bi yerde bulmuş 35 tlye yapma ben alırım dedi c.tesi gitmiş almış
tabanı biraz ince bizimkinin elyafı az geldi altında ona takviye yapacağım şimdi vaktim olursa yoksada doğumdan sonra işte

dediğim gibi ihtiyaç değil eğlence amaçlı kişinin isteğine kalmış bişi gibi geliyor bana
yani ben açıkcası böyle bir ürüne 100 tl gibi bir rakam veremem ama kişinin maddi durumu müsayittir ihtiyaç görüyordur alır onada bişi diyemem

ya hatırlıyosan burda muhabbetini yaptık...aynı zamanda alalım malzemeleri birlikte yapalım diye.....bende kendim yapmayı düsünüyodum.94 tl nette bu...ayrıca küçük..kendi yapacağımız kocamandı:31:valla bilemedim bende şimdi.adam istiyo almayı ben tutuyorum...hiç oyuncak almamışız falan filan....dedim az büyüsün zaten basının etini yicek oyuncak diye....o zaman fiyata da bakamıcan belki...istediğini alacan..şimdiden zorlama dedim :1: neyse bakalım....benim toto yerse kendim yaparım yemezse alsın napim yawww:27::27:

ya hatırlıyosan burda muhabbetini yaptık...aynı zamanda alalım malzemeleri birlikte yapalım diye.....bende kendim yapmayı düsünüyodum.94 tl nette bu...ayrıca küçük..kendi yapacağımız kocamandı:31:valla bilemedim bende şimdi.adam istiyo almayı ben tutuyorum...hiç oyuncak almamışız falan filan....dedim az büyüsün zaten basının etini yicek oyuncak diye....o zaman fiyata da bakamıcan belki...istediğini alacan..şimdiden zorlama dedim :1: neyse bakalım....benim toto yerse kendim yaparım yemezse alsın napim yawww:27::27:
canım gittikçe daha ağırlaşıyor benim gözüm yemedi yapmaya valla
kızın eksikleri bitti....cumartesi günü bezini de aldık bbilimim :1:

benim eksikler kaldı ya..bende rüyamda onu görüyorum her gün...pijama deniyorum mağaza mağaza dolaşıp :60::60::60:

oh maşallah bitirmişsiniz,

canım bende pijamamı aldım c.tesi günü
burda derya pazarlama diye bir mağaza var orda %50 indirimdeydi tüm pijamalar gittim ordan aldım bi takım

84 tl idi fiyatı yarısını ödedim tabi
yani 42 tl normal bir rakam aslında sanki bir pijama zaten 30-35 tlden aşağı değil

bu aldığımda biraz süslü sayılır omuz kısımları dantelli düğmeleri taşlı parlak saten kurdeladan süsleme yapmışlar tam göğsün yanından açılan bir yeri var emzirmek için

ayrıca gebede kullanabiliyor alt pijamasına ayarlanabilir lastik yapmışlar fakat ben doğumdan sonra kullanacağım bakalım

benim takım 2 parça sabahlık sevmediğim için 3 parçalaı düşünmedim ben

fakat kötü yanı tüm lohusa pijamaları çok ince yawsss normal ince penye yani biz şubatta doğum yapcaz biraz daha kalın ürünleri olsa daha iyi olurdu

canım gittikçe daha ağırlaşıyor benim gözüm yemedi yapmaya valla

oh maşallah bitirmişsiniz,

canım bende pijamamı aldım c.tesi günü
burda derya pazarlama diye bir mağaza var orda %50 indirimdeydi tüm pijamalar gittim ordan aldım bi takım

84 tl idi fiyatı yarısını ödedim tabi
yani 42 tl normal bir rakam aslında sanki bir pijama zaten 30-35 tlden aşağı değil

bu aldığımda biraz süslü sayılır omuz kısımları dantelli düğmeleri taşlı parlak saten kurdeladan süsleme yapmışlar tam göğsün yanından açılan bir yeri var emzirmek için

ayrıca gebede kullanabiliyor alt pijamasına ayarlanabilir lastik yapmışlar fakat ben doğumdan sonra kullanacağım bakalım

benim takım 2 parça sabahlık sevmediğim için 3 parçalaı düşünmedim ben

fakat kötü yanı tüm lohusa pijamaları çok ince yawsss normal ince penye yani biz şubatta doğum yapcaz biraz daha kalın ürünleri olsa daha iyi olurdu

bence cok uygun bi fiyata almışsın canım.hayırlı olsun...:16:

dediğin gibi cok ince oluyo ama.onu bende düşünüyorum.hatta o kadar düşünmüşüm ki rüyamda mağaza sahibi polar olan pijamalardan da gösteriyodu ama begenmiyodum :1:

biz nasıl bişi bulup alacaz bakalım....ay bası gelsin maas alayım...annemle dolascam carsı pazar:34:

bence cok uygun bi fiyata almışsın canım.hayırlı olsun...:16:

dediğin gibi cok ince oluyo ama.onu bende düşünüyorum.hatta o kadar düşünmüşüm ki rüyamda mağaza sahibi polar olan pijamalardan da gösteriyodu ama begenmiyodum :1:

biz nasıl bişi bulup alacaz bakalım....ay bası gelsin maas alayım...annemle dolascam carsı pazar:34:

hadi bakalım dolaşabilecekmisin kız
benim gözüm yemedi valla iki mazaya girdim ikincisinden aldım çıktım hemen

ilkindeki ürünler daha güzeldi ama fiyatlarıda güzeldi :9::9::9:

canım ben alttan yarım tayt giyerim içine dedim hani kanamalı olacak birde hem sıcak tutar hemde durumumuzdan ötürü olası leke kazalarını engeller diye düşündüm

yeni almıştım bi tane var evde onu kullanırım, bi tanede yeni alırım

birde yünlü atlet almıştım üzerim için çok üşürsem giyerim belki
termal altetlerde var onlarda düşünülebilir kullanmak içn terletmiyor hem onlar

alt giyimleride var onların bizim gibi yeni doğum yapmışlar bence alışveriş listelerine bunlarıda eklemeli :34:

Son düzenleme:
hadi bakalım dolaşabilecekmisin kız
benim gözüm yemedi valla iki mazaya girdim ikincisinden aldım çıktım hemen

ilkindeki ürünler daha güzeldi ama fiyatlarıda güzeldi :9::9::9:

canım ben alttan yarım tayt giyerim içine dedim hani kanamalı olacak birde hem sıcak tutar hemde durumumuzdan ötürü olası leke kazalarını engeller diye düşündüm

yeni almıştım bi tane var evde onu kullanırım, bi tanede yeni alırım

birde yünlü atlet almıştım üzerim için çok üşürsem giyerim belki
termal altetlerde var onlarda düşünülebilir kullanmak içn terletmiyor hem onlar

alt giyimleride var onların bizim gibi yeni doğum yapmışlar bence alışveriş listelerine bunlarıda eklemeli :34:

cok dolaşamam bende o yüzden pijama havlu tuhafiye cesitlerini satan bi sokak var burda....oraya gdip dolasacam canım.birinde bulurum herhalde:31:ben cok üşürüm zaten normalde....gaz falan olmasın bi de...ondan da korkuyorum.:31: atlet almam lazım2 tane kocamınkileri giyiyorum :D

Geçmişi okurken görünce yazmak istedim.

Ben daha 2-3 haftalıkkkenden beri senin yaşadığın sıkıntıları yaşıyorum. Doktoruma ayrıntılı bir şekilde anlattığımda, Emar'ın var mı? dedi. Yok deyince ee Emar'da çektirelemeyeceğine göre, hamileliğin sonuna kadar bu sorunları yaşarsın. Eğer dördüncü aydan snra bacak ağrıların başlamış olsaydı kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilirdi, dedi.

Evet hala belim ağrıyor bacağıma vuruyor topallıyorum vs. ama hamileliğimin başından beri bunları yaşayan biri olarak doktorum erken doğum dediğini hiiç duymadım. Ben söylesem kızıyor.. Aklında bulunsun diye yazıyoum.. :)

çok sağ ol canım...benim doktorum neden öyle dedi acaba yaaa..neyse ben de sabrederim şurda ne kaldı ki..7 aydır bulantı çekiyorum bu ağrıya mı katlanamicam, yeter ki bebeğim sağlıklıca doğsun tek derdim o..

çoook özledim onu her gün rüyalarımda geziyor meleğimmm.. :16:

cok dolaşamam bende o yüzden pijama havlu tuhafiye cesitlerini satan bi sokak var burda....oraya gdip dolasacam canım.birinde bulurum herhalde:31:ben cok üşürüm zaten normalde....gaz falan olmasın bi de...ondan da korkuyorum.:31: atlet almam lazım2 tane kocamınkileri giyiyorum :D

kocanınkilerimi giyiyorsun :9::9::9::9::9:
hiç güleceğim yoktu kız bol gelmiyormu onlar birde sen minyonsun tamam göbeğin var ama yinede ufaktı kemiklerin sanırım nasıl oluyor onlar sana :1:

üzerine etolun varmı sabahlık yerine kullanacağın
bir takım gördüm sabahlığı çok güzeldi havlu gibiydi

Şubat anneleri merhabalar,öncelikle ben de inşallah bir aralık annesi olarak hepimize hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum....
Eklemeyi becerebildiysem ekteki resimle benim bebek şekeri notluklar,lohusa şerbeti kadehleri ve oda süslemelerime ait,bunları eltilerimle biz yapıyoruz ilgilenen olursa mesaj atabilir seve seve yardımcı olurum fikriniz olsun diye ekleek istedim,bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak dileğiyle.....

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 54
kocanınkilerimi giyiyorsun :9::9::9::9::9:
hiç güleceğim yoktu kız bol gelmiyormu onlar birde sen minyonsun tamam göbeğin var ama yinede ufaktı kemiklerin sanırım nasıl oluyor onlar sana :1:

üzerine etolun varmı sabahlık yerine kullanacağın
bir takım gördüm sabahlığı çok güzeldi havlu gibiydi

ayyy valla giyiyorum bbilim...kolları ve bacak boyu uzun oluyo ama katlıyorum....hem pijamalarını giyiyorum hem de atletlerini...:60:

ama rahat ediom napim :19::9: pijamasını giydim mi göğsüme kadar cekiom zati :1:

2 tane lizözüm var canım.bir de evlenirken teyzemin aldığı Rob dö şambr ım var :9: yeri havlu gibi:34: onu da kullanabilirim....ama güzel bi 3 lü takım da bulabilirsem alırım sanırım:31:

selam kızlar, bir şey danışacaktım benim kuyruk sokumum acayip ağrıyor varmı başka böyle bir şikayeti olan:(

Son düzenleme:
bu haftada maaaa aile bizdeler misafirlerim var yatılı gelemem fazla yani:5: bu arada herkez faceye mi takılıyo artık nedense pek bi tenha görüyorum burasını:19:

çok sağ ol canım...benim doktorum neden öyle dedi acaba yaaa..neyse ben de sabrederim şurda ne kaldı ki..7 aydır bulantı çekiyorum bu ağrıya mı katlanamicam, yeter ki bebeğim sağlıklıca doğsun tek derdim o..

çoook özledim onu her gün rüyalarımda geziyor meleğimmm.. :16:

Merhaba direk konuya daldım. Muzla aran nasıl ?Kramplara iyi geldiğini biliyorum :34:

iyi akşamlar anneler nasılsınız ben her pazartesi olduğu gibi yorgunum uykuda sıkıntı yaşıyorum ya koca göbeğimden uyuyamıyorum rahat rahat bu arada ben yazılarımı alıntılayan arkadaşları göremiyorum mesela bişey soruyorum cevap yazıyorlar sağolsunlar ama göremiyorum bildirim olarak gelmiyor siz de nasıl ?

Kızlar şuanda 7 ay bitti ve ben 12 kg aldım :( sanki ömrümün sonuna kadar bu kilolar benimle kalacak gibi geliyo, top gibi oldummm... :/

ayyy valla giyiyorum bbilim...kolları ve bacak boyu uzun oluyo ama katlıyorum....hem pijamalarını giyiyorum hem de atletlerini...:60:

ama rahat ediom napim :19::9: pijamasını giydim mi göğsüme kadar cekiom zati :1:

2 tane lizözüm var canım.bir de evlenirken teyzemin aldığı Rob dö şambr ım var :9: yeri havlu gibi:34: onu da kullanabilirim....ama güzel bi 3 lü takım da bulabilirsem alırım sanırım:31:

ben de esimin atletlerini giyiyorum cok rahatlar :):):)

ya kizlar ben bu dediklerinizi hic bilmiyorum, lizoz nedir? rob do sambir nedir? zaten her seyi yavas yavas aliyoruz, bi de dun annem ve kayinvalidemle konustum, kizimiza bi sey aldiniz mi diyorum, babam arkadan bagiriyor bi dogsun bakalim diyor. sanki alsa yollayabilcek buraya, burda tek basimiza yapayalniz kalmisiz, anlamadim kimse heyecanli degil kimse bi sey almamis, oturdum agladim ben de bi suru, kendi kendime liste yapiyorum almaya calisiyorum her hafta bi kac parca bisiler alsam yetisir diye dusunuyorum, keske ben de annemle kayinvaldemle veya bi arkadasimla cikip alisveris yapabilseydim, her seyi internetten aliyorum nerdeyse, esim de oyle uzun uzun magaza gezmeyi arastirmayi sevmiyor, nasi olcak hic bilmiyorum, gurbeti daha da bi aci hissettyor bu durum, turkiyede olmayi cok isterdim gercekten.. of neyse sizi de bunaltmiyim.

Back
X