• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

canım değiştirebilirsen 3 noyla deiştir yada almak isterlerse 3 no ya yönlendir çünkü oğlumdanda biliyorum en uzun süre kullandığımız boy o oldu bizim
mesela 5,5 kg olur olmaz biz 3 noya geçtik ve 8,5 kilo olana kadar onu kullanmıştık buda 3 ay falan sürdüydü sanırım

hmm anladım canım, sağol. öyle diyeyim o zaman alacak olan 3 numara alsın. 3 ayda da epey kullanılır hani. :1:

biz 3 paket aldık daha :1::1::1::1:

canım bizim arkadaşlar da öyle 2-3 paket almışlardı. bir bakmışlar ki 2-3 günde bitmiş hemen 30 lu paket almışlar:1: ama onlar kullanıyor. sen ne kadar kullanacaksın onu bilmiyorum ama ben bunları kullanırım gibi geliyor. o yüzden bir doğrudan 30 lu paket aldık:1::1:

hmm anladım canım, sağol. öyle diyeyim o zaman alacak olan 3 numara alsın. 3 ayda da epey kullanılır hani. :1:

canım bizim arkadaşlar da öyle 2-3 paket almışlardı. bir bakmışlar ki 2-3 günde bitmiş hemen 30 lu paket almışlar:1: ama onlar kullanıyor. sen ne kadar kullanacaksın onu bilmiyorum ama ben bunları kullanırım gibi geliyor. o yüzden bir doğrudan 30 lu paket aldık:1::1:

1/2 ay ıslak mendil kullanmam ama sonra başlarım belki keşke hiç kullanmasam

Kızlar görüyorum hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor :49:
Jack senin güneş süper güzel olmuş, güle güle kullanın :40:

Ben ne sorcam size, ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ya..olup ta antibiyotik içen var mı. İçmeyip te geçiren var mı
Ben rahatsızlık duyuyorum antibiyotik içmekten :50:
50 Mg. Da olsa günde 4 kez :54:

Ben ne sorcam size, ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ya..olup ta antibiyotik içen var mı. İçmeyip te geçiren var mı

ilk zaman ben kum dökerken verdi doktor antibiyotik hatta içip içmemekonusunda çok kararsız kaldım.
ama içtim bence sende iç kısa sürede geçer

canım ben sana yazdım görmedin herhalde
ben geçen ay kullandım
hatta ondna önceki aylardada tek kullanımlık şase şeklinde olanlardan vermişti doktorum onuda kullanmıştım fakat tekrarladı
ki gebelerde sık tekrarlayan bişi idrar yolu enfeksiyonu
antibiyotik konusuna kullanmak bence kullanmamaktan daha az riskli
dediğin gibi yüksek enfeksiyon erken doğum riski taşıyormuş

geçmiş olsun güzelim,ben 18.haftada galiba olmuştum ve ciddi sancı yapmıştı bende bol su içtim geçmedi sonra antibiyotik kullandım hem de günde 1000mg hiç te birşey olmadı,doktorum verdi sonuçta hamilelik çaresizlik değil sonra da bir daha olmayayım diye bol su içiyorum ama çok normal olmamız....

hazırlıklara gelince de ben daha başlamadım yaa,detarjan alıp yıkayıp ütülemem lazım bebeğimin kıyafetlerini ve derhal yapmam lazım bunu da...daha beşiği gelecek,dolabı alınacak...mevlüt ve şeker mevzuunu hiçç düşünecek durumda değilim,hele bir o günler gelsin o zaman bakarım başımın çaresine ki zaten hastaneye geleceklere kolonya ve çikolatadan başka birşey vermeyecem:))) haa bir de bebek bezi almam lazım acil olanlar bunlar sanırım:)

[SUB]Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek şekeri malzemeleri için hangi sitelerden alışveriş yaptınız. Ben [/SUB]bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri - birmax diye bir siteye baktım güzelde şeyler var. Güvenilir mi acaba. Hiç alışveriş yapan oldumu. Malzemeleri alıp kendim yapayım diyorum ama iyi olur mu ki...

Son düzenleme:
ne hızlısınız ,gazınıza geldim bugün ben de sipariş veriyorum bebek şekeri.ilk iki doğumumda çikolatayla idare etmiştim siz heveslendirdiniz valla.hele aralık annelerine bakınca olmayan bebek odama yani oturma odasının kapısına kapı süsü de yapacağım inşaallah.deterjanım,3 paket bebek bezim,hasta bezim çoktan alındı.bu hft kesin yıkayıp hazırlarım çantaları.sizde de var mı korku bilmiyorum göbek büyüdükçe her an bebek gelecekmiş gibi geliyor.hiç mevlüt yapmadım,yapmayacağım da ama kalabalığı olup yapanlara çook özeniyorum.o porselenli yum.,tırnak makası ne hoş.hayatta bi defa yapıklacak şeyler.yapanlara helal olsun.

laurana elbiseni güle güle kullan.işe başlamadın mı daha sen.komşu gezmelerini çok kıskanıyordum senin bakalım devam edecek misin.
adally ve tombikkuş da artık benim gibi okuyup çıkıyor artık.

sizleri çok seviyorum.yazacak gücüme yeni yeni kavuşuyorum artık.ödev yaptırmam ve minnoşların karınlarını doyurmam lazım.mesaim yoğun.hoşçakalın...

ben de kullandım spectracef diye bi antbiyotik mecburen yoğun şekilde var dedi çünkü doktor ama geçti çok şükür

Son düzenleme:
[SUB]Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek şekeri malzemeleri için hangi sitelerden alışveriş yaptınız. Ben [/SUB]bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri - birmax diye bir siteye baktım güzelde şeyler var. Güvenilir mi acaba. Hiç alışveriş yapan oldumu. Malzemeleri alıp kendim yapayım diyorum ama iyi olur mu ki...

aslında ben de merak ediyorum bunu ben gg den vereceğim siparişi.asla kendim hazırlayamam.yaşadığım şehirde güvenilir marka şeker satan yerleri gezdim .kendileri de sayıyı veriyorsun ona göre internetten sipariş verip getirtiyorlarmış.yine de alış veriş yapmış olan varsa bilgi verirse iyi olur.

Bugün bebek şekerinden konuşuldu baya bu siteden alışveriş yapan bir arkadaş vardı ama hatırlayamıyorum şu an kimdi.

ilk zaman ben kum dökerken verdi doktor antibiyotik hatta içip içmemekonusunda çok kararsız kaldım.
ama içtim bence sende iç kısa sürede geçer

canım ben sana yazdım görmedin herhalde
ben geçen ay kullandım
hatta ondna önceki aylardada tek kullanımlık şase şeklinde olanlardan vermişti doktorum onuda kullanmıştım fakat tekrarladı
ki gebelerde sık tekrarlayan bişi idrar yolu enfeksiyonu
antibiyotik konusuna kullanmak bence kullanmamaktan daha az riskli
dediğin gibi yüksek enfeksiyon erken doğum riski taşıyormuş

Aa görmedim hiç bildirim filan ..1 hafta uzun bi süre gibi geldi bana, Dr. U arayıp sorayım ben iyisi bi de günde 4 kez dozu ..

sunnycim sen içini rahat tut güzelim yaa iç gitsin hiçbirşeycik olmaz Allahın izniyleee....inan içmemek daha tehlikeli Allah korusun iltihap böbreklerine geçerse çok daha vahim acılar çekersin önlemini şimdiden al ama bol su içmeye de devam et:54:

Merhaba canım, bbilim oradan alışveriş yapmıştı. Kargoya verilmiş, yarın, en geç ptesi elinde olması gerekiyor. O zaman öğreneceğiz ne kadar güvenilir olduğunu:) inşallah bir problem çıkmaz. Çünkü ben de oradan sipariş vermeyi planlıyorum. Ankara da çom pahalı. Eminönüne gidebilenlere de çok imreniyorum valla. Ne güzel ne alacaklarını görüp öyle alıyorlar.

kızlar merhaba ya benim hamile kalmadan önce çok küçük sivilce kadar 1 tane mayasıl yada basur vardı.Bu hamile kadlıktan sonra kabız olunca bu büyüdü fasulye kadar oldu tuvalette zorlanınca büyüyor sonra küçülüyor.Ama dün baktım bunlar 2 tane olmuş.Dr a gidince söylycem.sizde böyle sorun varmı bunlar nasıl geçer hamileyken bu sorun bazı hamilelerde oluyormuş peki doğurduktan sonra geçiyormu korktum ya.:26::18::49:

kızlar merhaba ya benim hamile kalmadan önce çok küçük sivilce kadar 1 tane mayasıl yada basur vardı.Bu hamile kadlıktan sonra kabız olunca bu büyüdü fasulye kadar oldu tuvalette zorlanınca büyüyor sonra küçülüyor.Ama dün baktım bunlar 2 tane olmuş.Dr a gidince söylycem.sizde böyle sorun varmı bunlar nasıl geçer hamileyken bu sorun bazı hamilelerde oluyormuş peki doğurduktan sonra geçiyormu korktum ya.:26::18::49:
ayy çok geçmiş olsun yaa bilmiyorum kii doktoruna söyle kabızlık için magnezyumunu arttırsın mümkünsee,çünkü bende de basur vardı hamilelikten önce hapşırınca bile canım acıyordu bazen ama kendiliğinden geçti,bir de kabızlık vardı magnezyum aldım hallettim sen de umarım en yakın zamanda halledersin:(

Bu hafta aynı şeyi ben yaşadım daha çok kabızlık yapıyor. Aç karna limonlu ılık su içiyorum sabahları gün içinde de çaydan sonra falan ılık suiçtim. Şükür tuvalet düzene girdi, o da küçüldü. Bir de banyo yaparken hemoroidin olduğu yere sıcak su tut onun da faydası oluyor

Bugün bebek şekerinden konuşuldu baya bu siteden alışveriş yapan bir arkadaş vardı ama hatırlayamıyorum şu an kimdi.
Siteye ben de baktım gayet güzel şeyler var. Ben hastane için tül içine çikolata koymayı düşünüyorum burada da var bakalım hafta sonu karşıya geçmezsem buradan sipariş verirrim. Gayet güvenilir bir siteye benziyor

Back
X