ankarayı kim alacaksa belli olsa artık ya,
millet burda hırs yaptı
bu ne hırsmış aman şey sevgiymiş
gözlerim yaşardı ağlıcam tutuyorum kendimi
komikmiş.
.
.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankarayı kim alacaksa belli olsa artık ya,
millet burda hırs yaptı
bu ne hırsmış aman şey sevgiymiş
gözlerim yaşardı ağlıcam tutuyorum kendimi
Umut ışığı bekliyorum karanlığı delip geçecek, çok doluyum şu an olacak inşallah
şuan Ankarada %45 Melih Gökçek, %44 Mansur Yavaş.. hızlan mansur hızlan az kaldı
İzmir bambaşkadır..Memleketim diye söylemiyorum, cidden bambaşkadır..
Buradaki güleryüzü, insanlığı, hoşgörüyü, başka hiç bir yerde göremezler.
Böyle köye can kurban be, bak aşka geldim şimdi
valla ben korktum Gökçek'ten egunal nasıl chpye oy verirsiniz diye ağlayıp helal etmem hakkımı dedi ya
artık nasıl bir koltuk aşkı hayretle izledim
Allah hak yemek isteyenlerin önüne geçer inşallah.
Umut ışığı bekliyorum karanlığı delip geçecek, çok doluyum şu an olacak inşallah
ysk ya gönderdikten sonra da tekrar sayım oluyor yani dimi?bi de hani kullanılan oylar tutarsızsa bi zarf yakılır dediniz ya herhangi bi zarf mı yakılıyor yani?
Bir millet daha ne kadar kor, anlamaz olabilir aklim almiyor.
Artik kaset kaydinda adamlar kendi agizlariyla soyluyorlar yolsuzluklarini. Ama yok. yok kafa almiyor. Kabul etmiyor. Dusunemiyor.
Uzulerek soyluyorum ki cahili cok olan guzel ulkemin milletinden cok da buyuk seyler beklemiyorum. Ama insan bu kadarini da beklemiyor. Pes. Vallahi pes. Aziz Nesin ne kadar da hakliymis.
Ulkemizde aydin insanlarin azinlikta olmasi cok aci.
sandıkların %7 si kaldı.. hakkımızda hayırlısı Ankara konusunda.. temennilerine katılıyorum..öncelıkle Ankaraya saygısı olan twitterdan gençlerle laf sataşması yapmayan başkan istiyorum
Bir izmirli olarak öpüyorum seni buradan
Gerçi gavuruz, yozuz falan ama olsun
face'te paylaşılan bir tweet
Şu an melih gökçek'in oy alabileceği yerlerde sayımlar bitmek üzereymiş. malum çankaya'da 2.206 sandıktan 400 küsürü açıldı sadece. bunun sebebi de akp'lilerin sürekli itiraz ederek yeniden sayıma gidilmesiymiş. zaman kazanmaya çalışıyorlar muhtemelen. birazdan elektrikleri de keserler kesin. melih gökçek yenimahalle'ye adamlarını yollamış. olaylar çıkmaya başlamış, zaten sırf bu amaçla yollanan adamlar bunlar. lütfen ankara'lılardan ricam yenimahalle ve çankaya'ya gidip sandıkları koruyun. kimse üşenmesin, korkmasın bakın kesin bilgi diyorum. nolur fırsatı olan gidebilen gitsin. muhtemelen yenimahalle'de olaylar başlamıştır şu an.