2014 Seçim Sonuçları

Ben de memnunum canım Aziz beyden.
Evimin karşısına halk eğitim merkezi yapıldı. Öğretmenim fakat işsiz olduğum için orda kurslara gidicem.
Evimin yakınında metrom açıldı.
Evimin hemen dibinde parkım var. yürüyüş parkurlarım, piknik yerim...
Sahilde belediyenin bisikletlerine binip gezebiliyorum.
Trafik çok rahat. yazlık kesime 20 dk da gidiyorum.
bANA mektup gelmedi. ama gelenler varmış dediğin gibi.

Yanlış alıntıladım sanırım birisi sormuştu da belediyeciliğine mi oy verdiniz diye ben ikisi de derim
Hmm bu metrom açıldı lafından sonra sanırım yakınız birbirimize diye düşündüm :)
DSP de bir takım bildiriler dağıttı da onu evime özellikle göndememişler :KK1:
CHP de karşıyakada mektup göndermiş evlere
 
Ben 2 yillik evliydim.. yeni doğum yapmistim..düğün borclarimiz yeni bitmişti. ..esim 9 ay calisiyor 3 ay maassiz isten cikariliyordu...3 aylik çıkış verdikleri zamani ikramiyeye denk getirip ikramiye vermiyorlardi...çıkış verdikleri zaman borclaniyorduk illaki...borcu ödemek icin esim bankadan kredi cekti...2001 krizi bana %365 Faiz olarak geldi...kolumdaki bilezikler,kaynatamin arabasi,kaynanamin ve annemin bilezikleri +elden bulunan borclar bankanin ana paraya koyduğu faizi kapatmaya yetmedi
Eşimin maasinin 4te 1ine ve çıkışa denk gelmeyen ikramiyelerine el kondu
evime haciz memurları geldi..Bütün esyalarim satildi
Tayyip Erdoğan iktidara gelince ilk olarak faizler durdu. ..giden hükümetin veremedigi ikramiyelerimizi verdi...

ona oy veren vermeyen herkes kazandı
Allah basimizdan eksik etmesin insallah


ah ah ya neler yaşamışınız öyle :KK43:(
gerçi siz değil ki sadece o dönemde herkes bu acıyı yaşadı
ama nasıl olduysa yaralar çabuk kapandı
hatta bizim aileyi etkilemedi deyip dalga geçiyorlar ilginç insanlar var hakkaten..
valla çocuktum çok iyi hatılıyorum bir fabrika krizden kapatılmıştı bizm eve yakındı
o insanların biz şimdi napacağız çığlıklarını hiç unutmuyorum biliyor musunuz :KK43:((
çocuktum üstelik koca koca adamların oturmuş hüngür hüngür ağlamaları beni derinden sarsmıştı :KK43:((
ne kadar üzülmüştüm millet gelmiş biz yaşamadık deyip dalga geçiyor
ah bu insanlarda ki kalp yerine konmuş taşlara ne diyim ki
 
CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Yavaş, "Halen açılmayan 2.800 sandık var. Fark 50.000'e düştü" dedi.

Yavaş'ın açıklaması şöyle:

"Halen açılmayan 2.800 sandık var. Fark 50.000'e düştü. Tüm partililerin ve seçmenlerin dikkatli olması lazım. Çankaya'da Melih Gökçek taraftarlarının olay çıkarıp bu 2.800 sandığın iradesinin yansımaması için hazırlık yaptıkları anlaşılmaktadır. Seyranbağları'ndaki ilçe seçim kuruluna Osman Gökçek ve adamlarının baskın yaptı bilgisini aldık."

ulusalkanal.com.tr
 
bu üçüncü kez seçimlerde görev alışım.. Saat onbirde eve geldim.. Kısaca size nasıl olduğunu yazayım belki yaptınız belki yapmadınız bilmiyorum.. Oy kullanımı bittikten sonra halkın görebilileceği ve sandığa müdahale edilmemesi için sıralarla bir sınır belirledik doldurulacak evrakları sandıkları açmadan doldurduk.. (yani çeteleme kağıtlarına parti isimlerinin başlıklarını yazdık.kullanılmayan zarf sayısını oy pusulasının sayısını yazdık. Sabah elimize ulaşan tam adedide saydığımız için bu tam adetten kullanılmayanı çıkarır haaa şu kadar kullanıldı demek deriz.) sonra mavi zarfların olduğu sandığı açtık. önce kullanılan sayısı tututyor mu tutmuyor mu diye zarflar sayılır. bizim sandıkta tuttu(eğer tutmazsa zarfın biri içi hiç açılmadan yakılır) sonra başkan zarfları açar ve hem sandık görevlilerine hem de müşahitlere göstererek parti ismini yüksek sesle söyler. Sonra oradaki sandık görevlileri bunu YSK'dan gönderilen dosyaya çeteler. Biz 30-40 sayıda bi yüksek sesle hangi partinin kaç olduğunu okuduk.. Kesinlikle bir kişinin eksik yada bir kişinin fazla tutmadı. diğerleri içinde aynı şekilde sayım yaptık.. İmzalanacak yerleri imzaladık. sayım sonrası doldurulacak dosyaları doldurduk ve başkanla birlikte iki görevli bunu seçim bürosuna götürdü..

ysk ya gönderdikten sonra da tekrar sayım oluyor yani dimi?bi de hani kullanılan oylar tutarsızsa bi zarf yakılır dediniz ya herhangi bi zarf mı yakılıyor yani?
 
Hirsinzdan patliyorsun de mi? Rehber aldgi kisiye bak isine gelmiyorsa cek git bu ülkeden!

Nereye gidecekler cennet gibi ülke
refah seviyeside yüksek
yil 2000 de refah seviyesi yüksek diye Kanada ya is başvurusu yapmıştık
büyükler engel oldu gidemedik
iyikide gidememisiz ..nerdeyse yurt disindaki gurbetciler kesin dönüş yapacak
 
Siyaset dinden ayrılalı çok oldu adına da LAİKLİK dendi. Tabi son yıllarda pek uygulanmadığı için kafanızın karışması normal.
Burası da siyaset başlığı dikkat ettiniz mi acaba?
İşe dini de katacaksanız iki yolda birde yürünebilir, illa birini seçmek zorunluluğu yoktur:KK51:
pardon ama ilk insandan bu yana dinle yönetilmistir herkes yani siyaset=din ben anlayamiyorum neden türkiyede din siyasetten ayrilmis bunu aciklayabilcek birisi varmi acaba.
simdi avrupaya göz atarsak bazi kararlar alinirken mutlaka papaya danisiliyor haa anladim onlarinki baska din oldugu icinmi acaba.
turkiye müslüman oldugu icinmi siyasetten ayriliyor kasit yok cidden anlayamadigim icin bunu soruyorum:44:

Atatürk'ün sözlerini kopyalarsam yeterli olacaktır sanırım:
"Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur. Yalnız şurası var ki din, Allah ile kul arasındaki bağlılıktır. Softa sınıfının din simsarlığına müsaade edilmemelidir. Dinden maddî menfaat temin edenler iğrenç kimselerdir. İşte biz bu vaziyete muhalifiz ve buna müsaade etmiyoruz. Bu gibi din ticareti yapan insanlar saf ve masum halkımızı aldatmışlardır. Bizim ve sizlerin asıl mücadele edeceğimiz ve ettiğimiz bu kimselerdir.”
 
Din ,insanları ahmaklaştırmanın en ucuz ve kolay yoludur.Ben dini bütün bir insanım ama din insanın içindedir.hiçbir zaman hiçbir şeye alet edilmemelidir,din üzerinden prim yapmak Allahı kullanmaktır ve bu günahların en büyüğüdür.Allahı,dini suistimal etmek ne demek ya!
 
CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Yavaş, "Halen açılmayan 2.800 sandık var. Fark 50.000'e düştü" dedi.

Yavaş'ın açıklaması şöyle:

"Halen açılmayan 2.800 sandık var. Fark 50.000'e düştü. Tüm partililerin ve seçmenlerin dikkatli olması lazım. Çankaya'da Melih Gökçek taraftarlarının olay çıkarıp bu 2.800 sandığın iradesinin yansımaması için hazırlık yaptıkları anlaşılmaktadır. Seyranbağları'ndaki ilçe seçim kuruluna Osman Gökçek ve adamlarının baskın yaptı bilgisini aldık."

ulusalkanal.com.tr

Bu çok beklendik bir şey..Silahlanan adamlardan bahsediliyor.
 
X