Ben hemen açıklayayım. Bazı evlere mektup geldi o evlerden birisi de benim evim. Binali Yıldırımdan olduğunu görünce yaşadığım şoku siz tahmin edin. Neyse açtım içini gayet oy istiyordur ya diyerek ama bulunan sözler İzmirin bir ege kasabası haline geldiği, dışa kapalı olduğu, kendi içinde yok olduğu gibi laflar etmiş. Bir İzmirliye, İzmirini aşağılayarak oy istemek! Harika bir yöntem.
Ekstrem olarak ben İzmirliyim, ben özgür ruhluyum da gerekirse gavurum da. Yandaşlarına verdiği komik sözler vardı. Kordonda alkol satışını yasaklamak gibi. Ben kordonda oturup biramı içemeyeceksem bu İzmir nasıl İzmir ya kordonsuz bir İzmir olabilir mi? Düşünemedim bile. Ben kısıtlanmak istemiyorum ayrıca Aziz başkanımızın belediyeciliğinden de çok memnunum. Misal yakınımızda bir il daha vardı orada olsam oyumu MHPye verebilirdim orada da iyi çalışan o idi. Her neyse ben yaptıklarını beğeniyorum, İzmir sürekli yenileniyor ve gelişiyor. Helal olsun sadece adı ak olanlara inat alnı da ak olan o adama, tek kuruşunu sömürmeden İzmire yatıran adama
dipnot: ha bir de mektupta metro yaptım, ulaşımı ilerlettim, köprü projesinde yer aldım gibi şeyler vardı şahsen güldürdü beni