- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.201
- 248
Gerçekten içiniz rahat mı? Gece uyuduğunuz zaman her şeyi sineye çekip, çocuğunuza güzel bir gelecek bıraktığınıza inanıyor musunuz?
Çevremde Akepeli kimse yok, hep sormak istiyordum, gerçekten hiç mi görmüyorsunuz olan biteni yaa hiç mi??
Kıçımızdan donumuzu almak bi yere başımıza örtü verdiler. İt ürür kervan yürür... Hangi eski başbakan bunun kadarını yapabildiki.. Her kesime hitap ediyo şerefsizler ahlaksızlar dışında.. Türkiye kıymet bilmiş... Çok şükür. İstisnalar kaideyi bozamadı.
ben üzülüyorum aslında o adama
ne bileyim itici bi tipi yok en azından
yerine sarıgül gelmez umarım
kılıçdaroğlu sarıgülden daha iyi bence
Der bunlar der arkadaşım daha bıraksan neler derler ağzın açık kalır:)
Bir izmirli olarak 46 tane doğurmaya karar verdim ben. Başka yolu yok üşenmeden hepsini yetiştirip aklını kullanabilen bireyler haline getiricem :) Bu kadar körlük olmaz.
Kemal Kılıçdaroğlu istifa ettiyse yerine Emine Ülker Tarhan gelsin bari
Allah korusun inşallah gelmez.
Muharrem İnce gelse daha iyi olur.
Hem yakışır hemde hakkı bana göre.
valla tek tek hakaretleri kibliyeceğim. başladım bile hatta. . hakaret yasak çünkü...istifa ettiğini sanmıyorum ya yalan haberdir
konu siyaset olunca bide insanlar o kadar çok dolmuş ki artık herkes içindekileri döker oldu ha bide ceza sistemi de kalkmış ondan galiba bütün olanlar :26::26::26:
Kemal Kılıçdaroğlu istifa ettiyse yerine Emine Ülker Tarhan gelsin bari
Şerefsiz, ahlaksız?
Hırsızlık bunlara girmiyor herhalde.
Başörtü meselesi yüzünden intikam alıyorsunuz ya, yetişen yeni nesil bugün bize yaptığınız işkencenin acısını öyle bir çıkaracak ki :)
Hakaretlerinize cevap bile verme gereği duymuyorum
Çünkü eminim, pişman olacaksınız.
Ahlaksızız evet, sevişiriz, mini etek giyeriz, ama en azından vicdansız hırsız değiliz.
Dini duygularınızı sömürmelerine izin verin, pişmanlığınız yakındır
Kemal Kilicdaroglu umarim istifa etmemissindir
Degil sen mezardan Ataturk ciksa artik bu ulkede chp bitmis uzme kendini
Offff offf moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?