Ben siyaset topiğinin editörü değilim zaten tolin .
Sadece seçim topiğinin editörüyüm , seçim bitince görevimde bitecek .
Konuların editör onayından geçmesini teklif ederken kendimi kastetmedim , çünkü ben o başlığın editörü değilim . Editörler sadece kendi başlıklarından sorumludur , bilgine .
Başkalarına bulaşmalısın. Benden sana iş çıkmaz. Zira mahalle ağzını henüz öğrenmedim
:112::127::128:fark ettim seri halinde hayatı ciddiye alma sendromundayız
Bedduaya nereye gidiyorsun demişler, sahibime demiş
sürekli bu şekilde beddualar ediyorsun ama bizim alnımız ak
sen kendini düşün bu saatten sonra
Bilal bi konuşsun yaa ne olurr
ee buna şapka düştü kel göründü derler. yada onun gibi bir şeydi.Ceza sistemi kaldırınca bazılarının seviyesini gördüm karşıt görüşte de olsam saygı duyduğum insanlar vardı uzun uzun yazarlardı güzel güzel savunurlardı şimdi görüyorumda içlerinde ne cevherler varmış
Size alıntı yapmadım ama artık benimle kim muhatapsa o kendini bir savunmayı denesin ricam budur sağlıcakla kalın....
hiç dinlemedim erdoğanı,dinlesem sever miyim
Ahhah benim de hiç hazmedemez. Eşimin bana ilk babamın takımını sorması çok komikti. Ardından aileler tanışırken babamın o ciddi ortamda kpye hangi takımlısınız demesi.Bu arada babam maç manyağıdır her golü her sezonu falan bilir de eşim allahtan dönüp bakmaz.
Bu yüzden bilinçaltımıza işliyo böyle şeyler just
Çürük elma derken ailedeki farklı birey anlamında dedim kız fenerlilere laf etmedim
Başkalarına bulaşmalısın. Benden sana iş çıkmaz. Zira mahalle ağzını henüz öğrenemedim
Ben dinledim bir hata yaptım hayattan soğudum canım o yüzden sen öyle bir hata yapma.
Ben artık direkt geçiyorum hiç çekemem bağrış çağrış zaten yüksek sesle volümlü konuşanları bağıranları hiç sevmem eşimde yüksek sesle konulur hep kızarım o yüzden bana göre değil onun konuşmaları o şimdi zate kendine oy verenleri kucaklar. Biz öksüz yetim. Olsun ihtiyacımızda yok sarıp sarmalasına biz alıştık böyle iyi ötekileştirsin bizi yok saysın valla daha iyi oluyor.
Kılıçdaroğlu istifa etmeli
ben hem çingeneliği bilirim hem elitliği ikisinide hem cok güzel yaparım hemde cok severim tamammı oldumu istediğin şimdi bana sataşmayı kes
Soda kesmez anten lazım aslında
buranın seviyesi de iyice düştü yalnız
ceza sistemi geri gelsin diye eylem yapıcam yakında
herkesin seviyesi de belli oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?