bu konuda hiç ümidim yok benim.
balkon konuşmasında da kendini belli edecektir zaten, rabia işaretiyle ortaya koydu aslında durumu.
oğluyla çıkışı bizi akladınız teşekkürler demektir benim gözümde.
Kosun kosunn Basbakan balkon konusmasi yapiyor
rabia işareti kışkırtıcı mıydı bilmiyorduk. sizi kışkırtıyor galiba
Evet beni kışkırtıyor.
Mısır' da ölen çocuğun arkasından göz yaşı döküp, kendi ülkesinde ölen 15 yaşındaki çocuğu terörist ilan etmesi geliyor aklıma ve kışkırtıyor.
İtirazınız??
Evet bdp de olmaz hiç olmaz. Bizim iki taraf da herkes galatasaraylı bi tane çürük çıkmadı henüz. Bizden de artık çıkmaz heralde
Bilal bi konuşsun yaa ne olurr
Şu rabia işaretinin de akp ye simge olarak yapışmasını hiç bi zaman anlamadım, anlayamayacagım da
allah aşkına asıl senin yaş kaç?neden başkasının avukatlığına soyunuyosun şu hareketlerine bak allah aşkına hem kendin başlatıyosun hemde yaş kaç diye soruyosun gercekten yazık yaYaş kaç?
birde atanmak isteyenler kamuda çalışmak isteyenler vardı ya
dilerim inşallah atanamazsınız,sizin gibi devlet, hükümet düşmanları bir yere gelemez inşallah
evde öyle sıkıntıdan patlayın çatlayın
hep söylemek istemiştim,oh be rahatladım
Arkadaşlar benim bir siyasi görüşüm var elbette , bunu hiç bir zamanda gizlemedim .
Bakınız Kocaeli sayfasına oyumu kullanıp gelir gelmez , kime oy verdiğimi bile yazmışım , bir çok insan parti ismi vermezken ben isim vererek oyumu açıklamışım .
Benim siyasi görüşümden yana ya da bunu saklamakla ilgili bir çekincem hiç olmadı .
Yansız gözükmeye de çalışmadım hiç , size tuhaf gelen sadece alıştığınız seçmen kriterinden farklı olarak , aynı ismi hem övebildim hem yerebildim .
KOnuya dönersek sevineceğim .
ben olsam utanırdım diyeceğim ama arkasında büyük bir kitle var.balkona oğlunu çıkarmış yeterince tahrik edici bir sahne zaten..
milletimizdeki "tek adam sevdası" fikrim üzerinde daha da kararlıyım artık
allah aşkına asıl senin yaş kaç?neden başkasının avukatlığına soyunuyosun şu hareketlerine bak allah aşkına hem kendin başlatıyosun hemde yaş kaç diye soruyosun gercekten yazık ya
çürük deme yolarım valla ortam çirkef zaten
ben sevmiyorum ama napıyım adamı seviyorum işte bana gsliyim demişti başta
köprüyü geçene kadarmış artı takım falan maç da öyle çok sallamaz sırf bana kıllığına yapıyor işte
ben de doğma büyüme gassaraylıyım solcuyum hazmedemiyor bünyem fenerbahçeyi de bdpyi de kürdistanı da akpyi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?