Avukatlk etms gibi olmayim ama soylemeden edemicem.tarihcisinz guyya cumhuriyet doneminin ne oldgunu secim heyecaniyla unuttunz herhal.1923~günümüz. .arkadas cumhuriyet tarihinden bugune demek istedi.ama dedgm gibi hirs size ofke kontrolunuzu yitirmenze neden olmus.bu kadar tehditvari konusmanz cok komik olmuş kendnizi gosterme cabasi mi ne bilemedm..
Lütfen, doğrusu "manüpülasyon"
Size göre hangisi yansız? Söyleyinde ondan yayın yapılsın o zaman.
Ayrıca Ausencia'nın siyasi görüşü "tarafsız" diye nitelendirdiklerinizden daha tarafsızdır. Tanımadığınızı varsayıyorum
Bosver Exmadon..
Kendilerinin istedigi gibi düsünmeyen, yasamayan, inanmayan insanlar hep karsi taraftir ve taraflidir bazi tarafsiz(!) arkadaslar icin..
Yazik Aus ta kendince editörlük görevini yapmak icin yorumda yapmadan sonuc yayinliyor elinden geldigince..
Kalp kiriliyor diye sayip dökenler bir insanin kalbini nasilda iki dk da kirdi..
Hemde " yanli olanlar editör olamamaliydi bence" gibi gayet cirkin bir sekilde..
ben manüfesto duydum. O nerden çıktı hiç anlamadım gerçi.
Lütfen, doğrusu "manüpülasyon"
Beni bitiren Hüseyin Çelik'in konuşmasıydı. Kendilerini Muhammed Aliye benzetmesiydi chp karşılarına gelmekte ve sürekli dayak atmaktalardı. Chp buna doymamaktaydı. Chp kendine gelmeliydi vs aşağılamalar suçlamalar arkasında da diyor ki biz onlar gibi çirkefleşmeyiz
Bi de akplilerin fosforlu gözleri yok lafı bana Necati Şaşmazın mükemmel gezi parkı açıklamalarını hatırlattı. "fosforlu kedi gözleriyle bakar gibi..." betimlemesiyle ta o zamandan bize bir gönderme mi yapmaya çalıştı bilemedim bak şimdi aklıma geldi
bendensen iyisin , deyilsen tu kakaYahu bu ne sacma birsey ya..
Kisi editör, moderatör. admin vs oldu diye duygu düsünce, hayat görüsünüde cikarip bir kenarami koyacak yani..
Kim olursa olsun düsüncelerini yazarken elbet bir tarafa ckilebilir düsünceleri..
Hem ilimli ilimli yazdi deniyor hemde tarafli deniyor yazik size gercekten yazik..
Burada herkesin bir düsünce yapisi vardir..
Editöründe, admininde site sahibininde..
Bircok kiside hisseder o kisilerin görüsü nedir..
Ama kalkip hesap sormak hatta o göreve layik bulmamamak yazik ya..
Demek ki Mune yi kendi görüsünüze yakin buluyorsunuz yoksa onuda coktan linc etmistiniz..
Bu nasil bir seydir yahu..
Insanlar gercekten bir acayip..
Tarihte Cumhuriyet dönemi "Atatürk dönemi" ni tanımlarken kullanılır. Yani Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllardan bahsedilirken "cumhuriyet dönemi" denir.
Bunu tarihçi olmayanlar da bilir aslında.
Bende çok üzülürdüm çünkü burada yaşıyorum evlenip buraya geldim 6.5 senedir buradayım ve çok rahatım en basiti evimin önünden tramvay geçiyor eşim evde olmadğı zamanlarda haftasonları kendş başıma çıkmak istediğimde biniyorum tramvaya çarşıdayım hemencecik. Çarşı çok rahat herşey bir yerde. Cafeler filan öğrenci şehri ne de olsa iki üniversite var. Parklar var gez dolaş yürü çocuklarını eğlendir. Müzeler, sergiler, tiyatrolar. En güzeli de arkadşaımla görüşüyorum mesela yazıın 9-10 evime gelsem akşam kimse yan gözle bakmaz herkes sokaklarda.
Manipülasyon
TDK
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TH]manipülasyon
isim (l ince okunur) Fransızca manipulation[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] 1. isim Yönlendirme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2. Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3. ekonomi Varlıkları yapıcı, açıklayıcı ve yararlı bir biçimde kullanma işi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ahaha imkansız nerdeyse millet boşanıcak akp chp yüzünden. Bdv de konu vardı demin.Hiç iyi şeyler olmuyor :26:
Gül çok bunalmışa benziyo yaww. bazen sürem dolsa da gitsem diye düşünüyomuş gibime geliyo. çok arada bıraktılar adamcağızı. belki süpriz bir aday çıkarırlar. ama karşısına çıkacak kişi Akşener olmasın yahu. akıllansılnlar artık biraz. bunlar ya siyaseti bilmiyor, ya ciddiye almıyorlar. Chp Akşeneri desteklerse çok gülerim. daha düne kadar Chp nin avukatlığını yaptıkları bir komutan ın Akşenere neler dedğini biliyoruz. bu kadar kendileri ile zıtlaşmamlılar bence.
Manipülasyon
TDK
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TH]manipülasyon
isim (l ince okunur) Fransızca manipulation[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] 1. isim Yönlendirme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2. Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3. ekonomi Varlıkları yapıcı, açıklayıcı ve yararlı bir biçimde kullanma işi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yahu bu ne sacma birsey ya..
Kisi editör, moderatör. admin vs oldu diye duygu düsünce, hayat görüsünüde cikarip bir kenarami koyacak yani..
Kim olursa olsun düsüncelerini yazarken elbet bir tarafa ckilebilir düsünceleri..
Hem ilimli ilimli yazdi deniyor hemde tarafli deniyor yazik size gercekten yazik..
Burada herkesin bir düsünce yapisi vardir..
Editöründe, admininde site sahibininde..
Bircok kiside hisseder o kisilerin görüsü nedir..
Ama kalkip hesap sormak hatta o göreve layik bulmamamak yazik ya..
Demek ki Mune yi kendi görüsünüze yakin buluyorsunuz yoksa onuda coktan linc etmistiniz..
Bu nasil bir seydir yahu..
Insanlar gercekten bir acayip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?