2014 Seçim Sonuçları


ben de bulgaristan göçmeniyim şahsen istda doğdum 7 sülalem bulgaristan türkündendir zamanında osmanlı devleti atalarımızı bulgaristana göndermiş izlediği politikadan dolayı.soyum gene türkiyeye dayanıyor yani tabiki o zamanın osmanlı devletine.babannemin dedi çanakkale savaşında şehit düşmüş bu topraklarda kanımız var bizim. ben türküm demekle gurur duyuyorum.çünkü bu cumhuriyeti bize Atatürk kurdu ve Türk olduğumuz için Türkiye dendi bu cumhuriyete.
 
Son düzenleme:

öngörülerin inşallah olmaz weiss:26::26:
 
Ben tarihçiyim kıvırma bana Cumhuriyet dönemi hangi dönemdir bilirim.Sen özür dilemezsen seni şikayet edeceğim gerçekten hadi bakalım gül sen gül.
 
Secim sonuclarni konusalm munakasa yerine.ornegin ben bir d bakir li olarak buruk bir sevnc yasiyorm.zira bdp aldi keske akp olsaydi.ama biliyorm burda akp alsaydi savas alanina donerdi burasi.ortalik cok kotu karisrdi hayirlisi buymus demekle yetiniyorm ancak...
 
bizim burada akepe kazandı,2. benim partim.3. chp.yarın sabah akepe'li arkadaşlarımı arayıp tebrik edeceğim.
 

Evet herkes bir şeyler yaptı. Artık değişse bu ülkenin kaderi?
 
daha önce de böyle öngördüğünüz şeyler olmuştu,göreceksiniz falan diyordunuz.
merak ediyorum içinize falan mı doğuyor bunlar?
ki %10 fark falan oldukça fazla geldi de bana merak ettim.
 
tamam canım bizler %50 aklı başında değiliz cahiliz okumamışız kabul ediyoruz tamam. yetti sizlerin bu hor görmelirinizden. sonrada mağdur rolüne girersiniz.
Genelleme yapmıyorum kesinlikle. Ama sizlere de ayrı bir hayret ediyorum o ayrı.
 
Yani şu an bütün kanallar yanlı haber yapıyor kimi cemaat kimi hükümet yanlısı. Gerçek sonuçları bekleyip görücez. Hangisi düşük alırsa böylece ötekine iftira atabilecek.
bu sandıklar resmi olarak kayda alınmıyor mu? resmi bir sonuç yayınlanmayacak mı?
 

evet Türk halkı bunu seviyor. Sağ partileri seviyor. Tek adam seviyor. Bir lider benimsemeyi seviyor.
 
offf hala konuşuyooorrr biz bunları dinlemek zorunda mıyız seçim sonularını takip etmek istiyoruz hele bir bitsin yarın ne konuşacaksınınız konuşursunuz yahu hayret birşey..

iki taraf ta konuşuyo ama dejavu
sadece akp değil
ben hepsine tepkiliyim

bence de hiçbiri konuşmasın
herkes sonucu beklesin

herkes çıkmış biz aldık diyo
daha tüm sandıklar açılmadı ki
 
Kimsenin sokağa filan döküleceği yok istediğiniz bu ama merak ertmeyin size bu fırsatı vermeyiz o insanlar da sokağa en baştan döken zaten chp değildi canımm. Sarıgü başa gelebilir belki ama olay çıkararak değil 2009 seçimlerine göre fark attığı için düşünebilirler. Yakıp yıkarlarsa burada konuşacak konu bulacağınız için ancak sevinirsiniz. Sokaklarda ölen çocukları da chp ye bağladınız bu arada yani o sokaklara çıkın diye chp gidip örgütlemedi çadırında yatan çocukları akşam vakti polis kaldırdı çadırları yaktı da öyle çııktı. Emri de başbakan verdi polislere her neyse bu konulara girmeyelim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…