2014 Seçim Sonuçları

ben izmirde rahat bir şekilde dolaşamıyorsam bu kadarına hakkım var demektir..

niye dolaşamıyosun bende izmirde yaşıyorum tr de en rahat şehir izmir benim bildiğim neyse canım ben yazım tarzını doğru bulmadım fikrine saygı duyuyorum
 
ben izmirde rahat bir şekilde dolaşamıyorsam bu kadarına hakkım var demektir..

Yolcu ben sana daha geçen gün bu konuda bir şeyler anlattım.

Oluyor yani yaşıyoruz. Çok üzücü şeyler.

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden siyasetçiler hepsinin payı var bunda parti ayırmaksızın. Ama yozlaşmış diye sınıflandırman ne kadar doğru? Benim de dolaşamadığım yerler var. O zaman ben de diyim ki inşallah izmir de ankara gibi yobazlaşmaz. Bunlar çirkin şeyler.
 
Melih Gökçek'ten Bomba Yerel Seçim İddiası.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde oynanacak son oyunun medya tabanlı olacağını öne sürdü.
30 Mart için geri sayım başlarken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. TGRT Haber ekranlarında Ankara Gündemi programına konuk olan Gökçek, seçimlerde oynanacak son oyunun medya tabanlı olacağını iddia etti.
'AK PARTİ'Yİ DÜŞÜK GÖSTERECEKLER'
Sandıkların açılmasıyla sonuçların Anadolu Ajansı ve Cihan Haber Ajansı tarafından servis edileceğini kaydeden Gökçek, “Pazar akşamı göreceğiz. Cihan Haber Ajansı, Türkiye'den gelen sonuçlarda AK Parti'yi düşük olarak gösterecek.” dedi.
'HİLE VAR DİYECEKLER'
AK Parti'nin önde olduğu ilçelerde sandıkların açılmasıyla gerçek sonuçların ortaya çıkacağını belirten Gökçek, bu durumda ise “Hile var” denilerek seçimlere gölge düşürüleceğini iddia etti.
'SEÇİMLERİN İPTALİ İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR'
Programın son dakikalarında da benzer iddialarına devam eden Başkan Gökçek, 'Yarın akşamı İstanbul ve Ankara'da bir çok yerde kavga çıkartıp seçimlerin iptali için ellerinden geleni yapacaklar.' şeklinde konuştu.
28 Mart 2014 Cuma
 
ya biz bi yerde yanlış yapıyoruz ama nerde?normalde o ses tapelerinden sonra nefretin olması gerekiyordu ama nasıl sevgileri artıyo anlamıyorum ya çıldıracam yakında az kaldı

yani çok kötü bir espri olacak ama o tapelere kasetlere anca kadir inanır inanırdı:) salak mıyız biz inanalım? tabi ki sevgimiz artacak, bugün bunu herkes görecek Allahın izniyle
 
Yarin YSK secim sonuclarini acikladiginda cikarilacak yeni kargasa ve kaosun altyapisi hazirlaniyor kanisindayim..

Ortada YSK nin saglikli verilerine göre Gökcek ve Yavas arasinda en az %7-8 Gökcek lehine fark var...

Ama kalkip " kazandim" aciklamasi yapiliyor:))))

Bakin görün, yarin secimlerde saibe var, hile var diye büyük kargasalar cikaracaklar...
 

dün kardeştik bugün düşman

acıları taze bırak boşver konuşssun dursunlar sessiz kalıp gülmek en güzeli iyi eğlence çıktı gece gece

 
Aaa,niye dolaşmıysun ki?

anlayamıyorum,ben her yerde rahatça dolaşırken başkaları nasıl bu kadar rahatsız.ne fark var.ben üstelik izmir de uzun pardesülüydüm:44:
 
Topuğuma kadar tesettürlüyüm,en yakın arkadaşlarım hep İzmirli... Hep farklı görüşlerden...

Ötekileştiren sizsiniz kendinizi.
 

boşver arkadaşım. hırsız dediler şu dediler bu dediler tutmuyor . ama anlamıyorlar. sayğı lütfen saygı. akp liyim ama sevinç naraları atmıyorum. hepimiz türküz . türkiyeyiz.
 
din iman sorgulamak benim haddime değil. izmir türkiyenin diğer illerinden farklı. kendi gibi olmayana kapalı..

Tamam işte ben de onu diyorum. İzmir tüü pis kaka, içindekiler desen saygısız, hoşgörüsüz, o yüzden İzmir' i yakalım yıkalım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…