• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Kızlar doktorunuz kim ve maliyeti nedir memorial in?Yardımcı olur musunuz?

Bben daha gitmedim şimdi okul zamanı.
Ben sömestrde gidecem. Canım
Ama duyduğum kadarıyla 2100 aero + ilaçlar dedi arkadaşş yeni tedavi oldu
Hamile kaldı ordan billiyorum nur hanım doktoru
Benim histeroskopimde var oda 3000 tl imiş 10.000 buluyo:26:

Bben daha gitmedim şimdi okul zamanı.
Ben sömestrde gidecem. Canım
Ama duyduğum kadarıyla 2100 aero + ilaçlar dedi arkadaşş yeni tedavi oldu
Hamile kaldı ordan billiyorum nur hanım doktoru
Benim histeroskopimde var oda 3000 tl imiş 10.000 buluyo:26:

Yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.Halimize şükrediyorum.Parası olmayan ölsün bu ülkede:(

Yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.Halimize şükrediyorum.Parası olmayan ölsün bu ülkede:(

Ne demek burada hepimiz kader arkadaşlığı yapıyoruz aslında paramız yok sıfır noktasındayım
ev aldık çok masrafım var ama yapcak bişey yok:16: herrşey bebekler için

kesinlikle sana katılıyorum.paran yoksa dua edip oturacaksın.birde nüfus azalıyormuş diyorlar.halbuki her geçen gün çocuğu olmayanların sayısı arttığı için olabilirmi.imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.ama imkanım çok daha iyi olsaydı 3 ayda bir denerdim.elbet biri tutardı heralde:1:rapor çıksa ne olacak 400 auro indirim yapıyorlarmış.

kesinlikle sana katılıyorum.paran yoksa dua edip oturacaksın.birde nüfus azalıyormuş diyorlar.halbuki her geçen gün çocuğu olmayanların sayısı arttığı için olabilirmi.imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.ama imkanım çok daha iyi olsaydı 3 ayda bir denerdim.elbet biri tutardı heralde:1:rapor çıksa ne olacak 400 auro indirim yapıyorlarmış.

Canım ne zaman gidiyorsun görüşmeye
Sen istanbuldasın dmi
İstanbulda olsam
Hemen giderdim beni birazda yol zorluuyo:50:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım nisanda yaptırgım3.tüp bebekte dış gebeliş yaşadım ocak veya şubat gibi 4.tüp bebek denememi yapmak istiyorum nasip olursa benide aranıza alırsanız sevinirim

2 aşılama 4. tüp bebek
umut tüp bebek merkezi sprem sayısı ve yumurta sayısı ve kalitesi

Canım ne zaman gidiyorsun görüşmeye
Sen istanbuldasın dmi
İstanbulda olsam
Hemen giderdim beni birazda yol zorluuyo:50:
yok canım istanbulda değilim.sakarya dayım.şişlide bana biraz ters.eşiminde işleri yoğun.onunla karar vermemiz gerekiyor görüşme tarihi için.

Son düzenleme:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım nisanda yaptırgım3.tüp bebekte dış gebeliş yaşadım ocak veya şubat gibi 4.tüp bebek denememi yapmak istiyorum nasip olursa benide aranıza alırsanız sevinirim

2 aşılama 4. tüp bebek

geçmiş olsun canım.inşallah bu sefer olur.diğerlerini nerede yaptırdın

2 aşılama 4. tüp bebek
Hoşgeldin canım aramıza :71::71:
İnşallah bu sefer tutar canım
Diğer tedavilerinde umuttamı oldun

1 buçuk yıldır evliyim 4 ayda ameliyatım 10000 ve tüp bebek denemem 7000 Ankaraya gidişim orada 1 ay kalışım masraf masraf üstüne.Herşeyimi sattım.Borç harç başlıcam bu kez de.Allah emeklermizi boşa çıkarmasın.Olay para değil ancak herkesin bir gücü var bunun psikolojik kısmını anlatmama bile gerek yok.Hepimiz aynı şekilde yıpranıyoruz.Allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.Memorial i soktunuz şimdi aklıma:)))

Ne demek burada hepimiz kader arkadaşlığı yapıyoruz aslında paramız yok sıfır noktasındayım
ev aldık çok masrafım var ama yapcak bişey yok:16: herrşey bebekler için

Allah yardımcımız olsun.İnşallah hepsine değecek ve birbirimize güzel haberler vereceğiz:)

yok canım istanbulda değilim.sakarya dayım.şişlide bana biraz ters.eşiminde işleri yoğun.onunla karar vermemiz gerekiyor görüşme tarihi için.
Kalacak yerim benimde ters bizimkiler hep kadıköyde
Napayım memorialde kalacak yerde varmış bir gece kalırım artık:37:

Eşinin işlerinin yoğunluğu zor tabii
Gerçi iki üç kere lazım oluyolar
Spermleri sağlıklı olsunda:52:

1 buçuk yıldır evliyim 4 ayda ameliyatım 10000 ve tüp bebek denemem 7000 Ankaraya gidişim orada 1 ay kalışım masraf masraf üstüne.Herşeyimi sattım.Borç harç başlıcam bu kez de.Allah emeklermizi boşa çıkarmasın.Olay para değil ancak herkesin bir gücü var bunun psikolojik kısmını anlatmama bile gerek yok.Hepimiz aynı şekilde yıpranıyoruz.Allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.Memorial i soktunuz şimdi aklıma:)))

benimde hiç aklımda yoktu canım ama burda bende orayı düşünmeye başladım.yeterki olsun herşey feda.memorialde ulaşım sorunumda olacak.hatta kalmak için biryer ayarlamam gerekiyor.umuta giderken sabah çıkıyordum öğlende evde oluyordum.ama memorialde öyle olmayacak sanırım.:44:

Kalacak yerim benimde ters bizimkiler hep kadıköyde
Napayım memorialde kalacak yerde varmış bir gece kalırım artık:37:

Eşinin işlerinin yoğunluğu zor tabii
Gerçi iki üç kere lazım oluyolar
Spermleri sağlıklı olsunda:52:

kesinlikle hatta 1 kere gelselerde yeter:1: ama bırakmaz ayarlayacak bir şekilde.aslında tedaviye başlayınca düşünüyorum.1 gün arayla çağırıyorlarmış galiba.ozaman ne olacak bilmem.Allah verir bir kolayını heralde

benimde hiç aklımda yoktu canım ama burda bende orayı düşünmeye başladım.yeterki olsun herşey feda.memorialde ulaşım sorunumda olacak.hatta kalmak için biryer ayarlamam gerekiyor.umuta giderken sabah çıkıyordum öğlende evde oluyordum.ama memorialde öyle olmayacak sanırım.:44:

Belki karşılaşırız orada.Şimdi eşimle de konuştum.O da sıcak baktı.Biraz düşüniyim ben:(

Ben memoriali hep düşünnüyordumda ankara daha yakın diye gittim ama busefer iistanbbua giidecem
3 yıldır tedavi görüyorum ve nekar gittiğini hiç hatırlamıyorum :31::31:
Heray özel doktoraa 120 lira veriyordum
Ama artık sıkıldım en iyissine gidecem dedim

Ben memoriali hep düşünnüyordumda ankara daha yakın diye gittim ama busefer iistanbbua giidecem
3 yıldır tedavi görüyorum ve nekar gittiğini hiç hatırlamıyorum :31::31:
Heray özel doktoraa 120 lira veriyordum
Ama artık sıkıldım en iyissine gidecem dedim

İnşallah hepimiz için son deneme olur:)) Daha güzel günlerde daha güzel şeyler paylaşırız:) Hepinizi öpüyorum.Sonra yine görüşürüz.Uyuyayım artık ben:)

İnşallah hepimiz için son deneme olur:)) Daha güzel günlerde daha güzel şeyler paylaşırız:) Hepinizi öpüyorum.Sonra yine görüşürüz.Uyuyayım artık ben:)

İyi geceler canım yarın gel de görüşekkk :3:

Back
X