• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Çikolata kisti değildi canım. Geçen yıl Ocak ayında 2.denememi yaptım. Tedavi sonrası oluşan kst erimedi br türlü onu aspire ettiler.
Hulusi bey aralıkta histereskopi yapacaktı. Ne yapsam bilemedim şimdi?:50::50::50:

Bilmiyorum canım belki benim için doğru seçenek değildi.Sonuçta başarılı ve duyulmuş bir doktor.

Arkadaşlar, Bahçeci Kliniği'nin yayınladığı bir kitap var: DOĞURGANLIK VE GEBE KALMA REHBERİ diye. İçinde tüpbebek tedavisine hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler anlatılıyor. Ben aldım okumaya başladım. Tavsiye ederim...

Son düzenleme:
galiba değişti.2 gündür sürekli düşünüyorum.memoriale gidip bi görüşeyim diyorum.ona göre karar veririm.

bencede canım aklın karıştı senin
ama sonra keşke demektanse git araştır canım:34:

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum. Okuldada problemler yaşıyorum bu aralar, derdim yokmuş gibi norm fazlası oldum ve başka okula görevlendirildim, neyse bu sorunları geçelim.
Ben bugün Bahçecideki doktoruma gittim. Tahmin ettiğim gibi 3 negatifin sonucu olarak Pgt yapmamız gerekiyomuş. Aynı zamanda belki daha kaliteli sperm olur düşüncesiyle eşime tese yapılmalıymış. Yapılan pgt yöntemi Acgh testiymiş, embriyolardan alınan sıvılar amerikaya gönderiliyormuş. Bu yöntemin fiyatını bilen varmı. Özellikle Bahçeci ve Memorialda kaça yapılıyor?
okulda norm fazlası olmak çok sinir bozucu bir durum
seni çok iyi anlıyorum canım
ama booşşver bebeklerimiz gelsinde sıkıntı değil nerede olduğumuz:16:
Yaş 31. Endometriozis,tüpler kapalı ve rezerv azlığı,ilk deneme negatif
daha sayiyim mi:)
aynı ben :9::9: inşallah ikincide hamile kalrız birlikte canım:26::26:
Merhaba... Bende nasip olur raporum çıkarsa ocak ayında başlayacağım. İstanbul tüp bebek merkezini düşünüyorum. Endometriyozis ve hidrosalpenksten dolayı geçen sene tüplerimin ikiside alındı. ilk denemem olduğundan dolayı nasıl birşeyle karşılaşacağımı bilmiyorum . benim durumumda olup bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Herkes ve benim içinde hayırlısı olur inş.

merhaba efendim merhaba neredesin canım sen
bende ne diyorum belkide hatırlamadın bile beni:1::1:

Merhaba arkadaslar, bende Aralik ayinda kismetse dondurulmuslarla 2. tüp bebek denememi yapicam. Ilkinde pozitifi aldim ancak 8. haftada kaybettim bebegimi. Insallah bu sefer hersey yolunda gider. Ben cok üzülüyodum tup bebege baslamadan once bebegim olmuyo bi turlu hamile kalamiyorum diye ama is sadece hamile kalmakla bitmiyomus bunu anladim. O yuzden hep hayirlisini sagliklisini dileyin insallah isteyen herkese Allah o mucizeyi nasip eder.

canım senin problemin nedir ?benimkide 8 haftada düştü.................................................

[/QUOTE] merhaba efendim merhaba neredesin canım sen
bende ne diyorum belkide hatırlamadın bile beni:1::1:[/QUOTE]

Hatırlayamadım kusura bakma... Hatırlatırmısın bana kendini :44:

Son düzenleme:
merhaba efendim merhaba neredesin canım sen
bende ne diyorum belkide hatırlamadın bile beni:1::1:[/QUOTE]

Hatırlayamadım kusura bakma... Hatırlatırmısın bana kendini :44:[/QUOTE]

canım sen haziranda bebişlerimiz bize güle oynaya gelsin yada o bebekler buraya gelecek
topiğine takılmıyor muydun
orkidem kikim vardı:52:

bende senden bekliyorum canım
kaç yıldır tedavidesin ben 3 yıldır

1 buçuk yıldır evliyim.Mayıs 25'te laparoskopi oldum.Ameliyattan sonra panikleyip başladık. Biesteron + Elevit + coraspin kullandım 2şer kutu sonrasında eylülde ilk denemem oldu.Negatif sonuçlandı.Yeni yani:( Şimdi dinlenme sürecindeyim bir dahaki adetimde ikinci deneme için doktora gidicem.Ama henüz net bir karar veremedim.İstanbul dayım. Sen nerdesin ve nerde denedin?

1 buçuk yıldır evliyim.Mayıs 25'te laparoskopi oldum.Ameliyattan sonra panikleyip başladık. Biesteron + Elevit + coraspin kullandım 2şer kutu sonrasında eylülde ilk denemem oldu.Negatif sonuçlandı.Yeni yani:( Şimdi dinlenme sürecindeyim bir dahaki adetimde ikinci deneme için doktora gidicem.Ama henüz net bir karar veremedim.İstanbul dayım. Sen nerdesin ve nerde denedin?

canım 5 yıllık evliyim
3 yıldır bebek istiyorum ama 30 yıl olmuş gibi
ben çorumdayım canım
bir laporoskopi oldum bir kerede dr ne yaptığnı anlamadığım
bir operasyon oldum :1::1:
ilk ankarada gürgan klinik de oldum
hiiç memnun kalmadım sayelerinde hipokratın kemikleri sızlıyordur :50:
şimdi memoriali düşünüyorum
sen nerede yaptıracaksın

canım 5 yıllık evliyim
3 yıldır bebek istiyorum ama 30 yıl olmuş gibi
ben çorumdayım canım
bir laporoskopi oldum bir kerede dr ne yaptığnı anlamadığım
bir operasyon oldum :1::1:
ilk ankarada gürgan klinik de oldum
hiiç memnun kalmadım sayelerinde hipokratın kemikleri sızlıyordur :50:
şimdi memoriali düşünüyorum
sen nerede yaptıracaksın

İlkini ben de Ankara da yaptırdım ama İstanbul da olduğum için bu kez burada bir merkez araştırıyorum.Bir arkadaşın tavsiyesiyle İstanbul Cerrahi Hastanesi nde Ozan Özolcay la görüşmeyi düşünüyorum ama henüz net bişey yok.

ne güzel kızın mı oldu
peki sorun neydi sende mi eşinde miydi sorun
ikimizdede sorun.var esimin sperm sayisi dusuk bende de polikistik over var.allaha sukur ilk denememde kizim oldu merkezden cok memnunum kizim 13 aylil hala ordan gecerken ugrarim hemsireler doktorumuz la gorusurum.

Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD]TEDAVİ GÖRÜLEN MERKEZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Başkent Üniv. Hast.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]musmutlu
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]morfoloji
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RoyalGul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hashimoto Tiroid
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gergin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamda
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifmusti
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertiltesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Memorial/Şişli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burçin4054
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek intertilitesi
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut2255
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpler Tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Acıbadem/Maslak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nanna_24
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]endometriozis
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/FULYA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinq
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Bahçeci/UMUT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reallove
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnf.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebr74
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Tek tüp kapalı/ rezerv prob.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker_im
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naiadd
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demetdemet28
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]Kromozom Bozukluğu
[/TD]
[TD] ilk deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğceserdar
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Memorial
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kayrela
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melke
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Erkek İnf.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MUSMUTLUUU
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]İnsülin Direnc
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Unuttuğum varsa bir zahmet hatırlatsın. Ayrıca eksik bilgiler yazarsanız sevinirim...
sperm sayisi dusuk polilistik over 23 yasindatim ist memorial hastane

İlkini ben de Ankara da yaptırdım ama İstanbul da olduğum için bu kez burada bir merkez araştırıyorum.Bir arkadaşın tavsiyesiyle İstanbul Cerrahi Hastanesi nde Ozan Özolcay la görüşmeyi düşünüyorum ama henüz net bişey yok.

Güvenmeek çok önemli
Çok paralar veriliyo
Ve baştan savıldığında insan ona bozuluyo
Ellerinden ne geliyosa yapacaalarına inanmak istiyorum bu sefer
Olmasa bile içimde şunu yapmmadılar ooyüzden olmmadı demek istemiyoerum
Allah hepimize çifter çifter versin hayırllı evlat versin inşallah AMİN

ikimizdede sorun.var esimin sperm sayisi dusuk bende de polikistik over var.allaha sukur ilk denememde kizim oldu merkezden cok memnunum kizim 13 aylil hala ordan gecerken ugrarim hemsireler doktorumuz la gorusurum.

sperm sayisi dusuk polilistik over 23 yasindatim ist memorial hastane

Kızın kaç yaşında canım

bencede canım aklın karıştı senin
ama sonra keşke demektanse git araştır canım:34:

hepimiz en iyi yer olsun istiyoruz.dediğin gibi sonra keşke dememek için.en mantıklısı kendi gözümle görüp doktorla görüşmek.ancak ozaman içim rahat edecek.çok zor yaaaa.:43::43::43: yine başladık işte.önce merkez araştır sonra tedavi.birde problem çıkacakmı?yumurta kaç tane olacak?kaliteli olacakmı?döllenme olacakmı?ve en zoruda beklemek tutunacakmı diye dakikalar geçmek bilmez.test günü hem o günü iple çekersin hemde ölüp ölüp dirilirsin:43::43::43:ondan sonrasını hiç yaşamadım.değerlerin katlanmasını.keseyi,kalp atışlarını:43::43:Allah ııııımmmm hep dua ettim bunları yaşamadan kendiliğinden olsun diye.oda olmadı :14::14::14:

Güvenmeek çok önemli
Çok paralar veriliyo
Ve baştan savıldığında insan ona bozuluyo
Ellerinden ne geliyosa yapacaalarına inanmak istiyorum bu sefer
Olmasa bile içimde şunu yapmmadılar ooyüzden olmmadı demek istemiyoerum
Allah hepimize çifter çifter versin hayırllı evlat versin inşallah AMİN

Amin canım benim hergün ama hergün hepimiz için dua ediyorum.İsimlerinizi bilmesem de genelleyip dua ediyorum:) Ticarete dönüştürmüşler bu durumu. Eurolar geçiyor cümlelerde Tl bile değil:) Allah hepimizi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

hepimiz en iyi yer olsun istiyoruz.dediğin gibi sonra keşke dememek için.en mantıklısı kendi gözümle görüp doktorla görüşmek.ancak ozaman içim rahat edecek.çok zor yaaaa.:43::43::43: yine başladık işte.önce merkez araştır sonra tedavi.birde problem çıkacakmı?yumurta kaç tane olacak?kaliteli olacakmı?döllenme olacakmı?ve en zoruda beklemek tutunacakmı diye dakikalar geçmek bilmez.test günü hem o günü iple çekersin hemde ölüp ölüp dirilirsin:43::43::43:ondan sonrasını hiç yaşamadım.değerlerin katlanmasını.keseyi,kalp atışlarını:43::43:Allah ııııımmmm hep dua ettim bunları yaşamadan kendiliğinden olsun diye.oda olmadı :14::14::14:

Çok hakklısın evet yine başladık yeni umutlar herşey yeni
Daha negatif almadıkki şimdiden böyle moral bozma:20:
Memoriale ben nedense çok güven hissediyorum
Kendini kasmaaaaaaaaa olacak bu sefer keseyi kalp atışlarını görecez ve en önemlisi miisss kokusunu içimize çekecez
Sadece inan Allahım ol de yaraabim:26:

Çok hakklısın evet yine başladık yeni umutlar herşey yeni
Daha negatif almadıkki şimdiden böyle moral bozma:20:
Memoriale ben nedense çok güven hissediyorum
Kendini kasmaaaaaaaaa olacak bu sefer keseyi kalp atışlarını görecez ve en önemlisi miisss kokusunu içimize çekecez
Sadece inan Allahım ol de yaraabim:26:

Kızlar doktorunuz kim ve maliyeti nedir memorial in?Yardımcı olur musunuz?

Amin canım benim hergün ama hergün hepimiz için dua ediyorum.İsimlerinizi bilmesem de genelleyip dua ediyorum:) Ticarete dönüştürmüşler bu durumu. Eurolar geçiyor cümlelerde Tl bile değil:) Allah hepimizi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Kandırılmış olmasaydım para gitsin. Ama dr bana ilk muayenede dediğile yaptığı tutmadı
İşte şimdi daha akıllandım ilk gümbürtüye geldi.:9: baakalım bu sefer 10.000 i gözden çıkardım

Back
X