Benım yaşım 29, ve 2.denemem belki 2 ye razı olur![]()
bende 2 için tekrar şansımı denicem ama yine de zorlamıcam vardır herşeyde bir hayır :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keçiboynuzu pekmezi içiyo eşim doktor söylemedi ama sen kaynatıp suyunu mu içiriyorsun?
Arkadaslar bende ilk iki tedavimde aktardan hic kirilmamis keci boynuzu alip her gun 2,5 bardak suya 8 tane dorde bolerek yikayip atarak 3 dk kaynatip gunluk yapip esime icirtmistim. Faydasi olmustu galiba sayi biraz yukselmisti kalitede artiriyormus diyorlar simdi yine baslatacagim esime.
keçiboynuzu pekmezi içiyo eşim doktor söylemedi ama sen kaynatıp suyunu mu içiriyorsun?
Benim esim hep unutuyordu ben bardagina koyup biraz duygu somurusu yaparak olmadi kiza bagira icirtmistim:)) biz ne tedaviler oluyoruz canim onlarda bunu icsin ne olacak. 3,5 dk kaynap sonra tencerenin agizini hic acmadan 20 dk beklet ve sonra tenceredeki keci boynuzu posalarini cope at sadece su kalsin. Bu islem hergun taze yapilirsa fayda ediyormus.
yok canım ben bahçeci gruptan bahsediyorum.senin arkadaşın 5 denemeyi İst. Cerrahi de mi yapmış?
İnşallah canım hepimize dua ediyorum.Başlarsak bu hafta yazıcam:)
Canım ben laparoskopi oldum.İki büyük çikolata kisti alındı.Tüplerim yapışmış.Hem kistler hem cerrahi müdahale yumurta rezervime fazlasıyla zarar vermiş.Bu yüzden denedik tüp bebeği.İlki negatif olunca zaman kaybetmeyelim dedik.Benim sorunum az yumurtam olması.Eşimde bir sorun yok.
Evet haklisin bende doktorum tonla test istemisti testlerden sonra kullandirmisti hic yaramadi hepsi basma kalip ilaclar illaki yarayan olur ama kime yarar kime yaramaz doktolar bile bilmiyorlar
Ben de ikiz istedıgımden degıl de tutunması acısından hanı bırı tutunmazsa diğeri tutunur diye düşündugumden 2 tane ıstıyorum. Ama ıkız rısklıdir. Hem gebelık hem dogum o yuzden doktorlar pek yanaşmıyor. Şansını dene bir konuş bakalım, ben deneyeceğimValla ne yalan soyleyim canin bende cift embriyo istiyorum ikizlerim olsun diye ama doktorun hicc orali olacagini sanmiyor hem tutunma acosindan 2tabe hemde ikiz cok istiyorm.32 yas altina koymuyorlarmis cift ama canim konussam ise yarar mi acaba??? Benim doktor silivride bi hastanede transfer fulyada baska bi hastanede oyuzden hangi birine dert anlatayimki cok zor bilsrler su 3yilda neler yaptim bi umut icin;((( yinede deneyecegintedavim bi baslasin haftaya hayirlisyla..
meliten merhaba tedavin gonlunce gecsin olsun tatlim. Nerede tedavi olacaksin.
ozel degilse ayni hastanede neden transfer olmuyorsun kibristami oturuyorsun.
Cok guzel umarim hersey yolunda gider. Komsumuz Kibrista trns. yaptirdi su anda 8 yasinda sapsari ikiz kizlari var. Aynini senin icinde dilerim:)))
emha doktorunla konus sansini dene bence farkli hastanelerde yasi tutmadan iki tane koyduran cok arkadasim oldu. Bende 31 yasindayken doktorumdan rica etmistim ilk denememde Amerk. hast. iki tane koymuslardi.