• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

keçiboynuzu pekmezi içiyo eşim doktor söylemedi ama sen kaynatıp suyunu mu içiriyorsun?

Arkadaslar bende ilk iki tedavimde aktardan hic kirilmamis keci boynuzu alip her gun 2,5 bardak suya 8 tane dorde bolerek yikayip atarak 3 dk kaynatip gunluk yapip esime icirtmistim. Faydasi olmustu galiba sayi biraz yukselmisti kalitede artiriyormus diyorlar simdi yine baslatacagim esime.

Arkadaslar bende ilk iki tedavimde aktardan hic kirilmamis keci boynuzu alip her gun 2,5 bardak suya 8 tane dorde bolerek yikayip atarak 3 dk kaynatip gunluk yapip esime icirtmistim. Faydasi olmustu galiba sayi biraz yukselmisti kalitede artiriyormus diyorlar simdi yine baslatacagim esime.

bende başlatcam canım içer inşallah benim huysuz kocam pekmezini içiyor şimdi sadece şifa olur umarımm

keçiboynuzu pekmezi içiyo eşim doktor söylemedi ama sen kaynatıp suyunu mu içiriyorsun?

Benim esim hep unutuyordu ben bardagina koyup biraz duygu somurusu yaparak olmadi kiza bagira icirtmistim:)) biz ne tedaviler oluyoruz canim onlarda bunu icsin ne olacak. 3,5 dk kaynap sonra tencerenin agizini hic acmadan 20 dk beklet ve sonra tenceredeki keci boynuzu posalarini cope at sadece su kalsin. Bu islem hergun taze yapilirsa fayda ediyormus.

Benim esim hep unutuyordu ben bardagina koyup biraz duygu somurusu yaparak olmadi kiza bagira icirtmistim:)) biz ne tedaviler oluyoruz canim onlarda bunu icsin ne olacak. 3,5 dk kaynap sonra tencerenin agizini hic acmadan 20 dk beklet ve sonra tenceredeki keci boynuzu posalarini cope at sadece su kalsin. Bu islem hergun taze yapilirsa fayda ediyormus.

sağol canım yapıcam mutlaka doğru söylüyosun biz ne acılara katlanıyoruz içiversin bi zahmet :)

yok canım ben bahçeci gruptan bahsediyorum.senin arkadaşın 5 denemeyi İst. Cerrahi de mi yapmış?

Evet tamamini orada yapmis. Genelde memnun hissi verdi ama 5.denemeden sonra artik baska yere bakacak sanirim.

İnşallah canım hepimize dua ediyorum.Başlarsak bu hafta yazıcam:)

Kismetli bir baslangic olsun. Kendim gibi heyecanlaniyorum yeni baslayanlara burda. hepsi umut veriyor.

Canım ben laparoskopi oldum.İki büyük çikolata kisti alındı.Tüplerim yapışmış.Hem kistler hem cerrahi müdahale yumurta rezervime fazlasıyla zarar vermiş.Bu yüzden denedik tüp bebeği.İlki negatif olunca zaman kaybetmeyelim dedik.Benim sorunum az yumurtam olması.Eşimde bir sorun yok.

Oy oy oy ne cok isler yapilmis. Cerrahi mudale neden acaba reservlere zarar verdi ki? Uf ya allah kolaylik versin. Neyse topu topu bir yumurta lazim oda sende vardir. Korkma...:nazar:

Evet haklisin bende doktorum tonla test istemisti testlerden sonra kullandirmisti hic yaramadi hepsi basma kalip ilaclar illaki yarayan olur ama kime yarar kime yaramaz doktolar bile bilmiyorlar

Ay vallahi ayni tespitler.. Bende aynen hani klasik ilaclar diye pek aldirmadim ama kullanmam isi daha kotu yapti. Elevit, asprin , omega 3, selenyum. Yaz babam yaz veriyorlar. Ne faydasi olmak yere kotu oluyuruz. Ben simdi Q-10 kullaniyorum birde B6, folik asit yetmezmi bence fazla bile..

RoyalGul valla bende aynen neler kullandim simdi tedaviye basladigimda yeni doktorum yeni bi ilac daha yazza onuda kullanirim kesin. Yararmi diye hep tedirgin olsamda kullanirim umut dunyasi hayatim bi bakarsin yarar. Benim ablamin esindede erkek infertilesi sorunu vardi 9. tup denemesinde ikizleri oldu. Ablam bana fazla karismadi psikilojimi cok iyi anliyor insan caresiz olunca herseyi deniyor diyor. Insallah bu defa hepimizin tutacak. Ben sadece isyerinde ve arkadas cevremde illaki su doktora git televizyonda izledim kesin bebek tutuyormus diyipde tup bebek nedir bilmeyen iyi niyetli insanlarin yonlendirmeye calismalarindan yoruldum, bazisi cokk israrci oluyor.

Benım yaşım 29, ve 2.denemem belki 2 ye razı olur :31:

Valla ne yalan soyleyim canin bende cift embriyo istiyorum ikizlerim olsun diye ama doktorun hicc orali olacagini sanmiyor hem tutunma acosindan 2tabe hemde ikiz cok istiyorm.32 yas altina koymuyorlarmis cift ama canim konussam ise yarar mi acaba??? Benim doktor silivride bi hastanede transfer fulyada baska bi hastanede oyuzden hangi birine dert anlatayimki cok zor bilsrler su 3yilda neler yaptim bi umut icin;((( yinede deneyecegintedavim bi baslasin haftaya hayirlisyla..

Son düzenleme:
emha doktorunla konus sansini dene bence farkli hastanelerde yasi tutmadan iki tane koyduran cok arkadasim oldu. Bende 31 yasindayken doktorumdan rica etmistim ilk denememde Amerk. hast. iki tane koymuslardi.

Valla ne yalan soyleyim canin bende cift embriyo istiyorum ikizlerim olsun diye ama doktorun hicc orali olacagini sanmiyor hem tutunma acosindan 2tabe hemde ikiz cok istiyorm.32 yas altina koymuyorlarmis cift ama canim konussam ise yarar mi acaba??? Benim doktor silivride bi hastanede transfer fulyada baska bi hastanede oyuzden hangi birine dert anlatayimki cok zor bilsrler su 3yilda neler yaptim bi umut icin;((( yinede deneyecegintedavim bi baslasin haftaya hayirlisyla..
Ben de ikiz istedıgımden degıl de tutunması acısından hanı bırı tutunmazsa diğeri tutunur diye düşündugumden 2 tane ıstıyorum. Ama ıkız rısklıdir. Hem gebelık hem dogum o yuzden doktorlar pek yanaşmıyor. Şansını dene bir konuş bakalım, ben deneyeceğim
Senın yasın kac canım?

Kızlar merhaba; bende bir kac gün sonra başlıycam tedaviye hastalanmayı bekliyorum banada dua edin... Allah hepimizin yardımcısı olsun

ozel degilse ayni hastanede neden transfer olmuyorsun kibristami oturuyorsun.

istanbulda oturuyorum kıbrıstaki doktorum yönlendirdi ilk başta burda tedaviye başlıycam daha sonra yumurta toplama ve transfer kıbrısta olucak.. aslında özel bir nedeni yok kararımızı biz direk kıbrıstan yana kullandık canım ilk denememiz olmasına rağmen

Cok guzel umarim hersey yolunda gider. Komsumuz Kibrista trns. yaptirdi su anda 8 yasinda sapsari ikiz kizlari var. Aynini senin icinde dilerim:)))

emha doktorunla konus sansini dene bence farkli hastanelerde yasi tutmadan iki tane koyduran cok arkadasim oldu. Bende 31 yasindayken doktorumdan rica etmistim ilk denememde Amerk. hast. iki tane koymuslardi.

Aslında kıbrısı tercih etmemdeki sebeblerden bir taneside iki tane koydurmak.. Türkiyede 35 yas altına çirf yumurta tamamen yasaklandı bunu yapan doktorlara hem hapis hemde süresiz diplomasını alma cezası veriyorlar o yzden hiç bir doktor yapmyor genelde tamam diyen doktorlarda tek koyuyorlar

Back
X