- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Merhabalar bende 5 Nisan gelini olacağım kısmetse ... Nikahdan olalacak bana yardımcı olurmusunuz nikah müziği seçmemde daha karar veremedim...... Eskilerden unutulmayın şarkılardan olsun istiyorum .....
aynı günün gelincikleriyizzkaldı 25 gün nasıl hazırlıklar :18:
Merhabalar bende 5 Nisan gelini olacağım kısmetse ... Nikahdan olalacak bana yardımcı olurmusunuz nikah müziği seçmemde daha karar veremedim...... Eskilerden unutulmayın şarkılardan olsun istiyorum .....
cnm bilmem beyenirmisin ama evetmi hayırmı söyle bana nedir senin cevabın şarkısı olabilr
dahaaaa evimizi düzücezzzzzzzzzzzzz
Teşekkür ederim canım benimde istediğim tam bu tarz ... Başka aklınıza gelen olursa sevinirim... Mağlum birkaç tane çalınması gerekiyor ya ...
Füsun Önal- Ah Nerede
Ajda Pekkan- Olanlar Oldu
Ajda Pekkan- Sana ne?
Nil Burak- Tatlı tatlı
Beyaz Kelebekler-Sen gidince bak neler oldu
beğenir misin bilemiyorum ama aklıma gelenleri yazarım yine :)
Ajlan-Var mısın?
çok eski bir şarkı değil kızlar ama bi dinlesenize sözleri ? eski şarkı araştırmaları yaparken karşıma çıktı.. tam hareketli aşk şarkısıymış.. daha ortam tam ısınmadan önce de çalabilir.
yine çok eski olmamakla beraber Akın-Rebeka da nostaljik neşeli bi şarkı..
Ajlan-Var mısın?
çok eski bir şarkı değil kızlar ama bi dinlesenize sözleri ? eski şarkı araştırmaları yaparken karşıma çıktı.. tam hareketli aşk şarkısıymış.. daha ortam tam ısınmadan önce de çalabilir.
yine çok eski olmamakla beraber Akın-Rebeka da nostaljik neşeli bi şarkı..
Gökben -"AŞK DEDIĞIN LAFTIR" derler sakın kanma onlara, yanlız sevilmekle kalma bir de sevmeyi ara!
Güzin ile Baha - Ateş Böceği misin? süpeer bu bence, olmazsa olmaz.
Güzel fikirler çıkacak gibi sağolun arkadaşlar......
çok az kaldı canımm mobilyaların yerleşmesi gelmesi baya süre alıyor :) benim eşyalarım bitti, çeyizim gidecek 22 sinde onun telaşındayız ütüle kolile felan
ben benimkileri hallettimde o taraf agırdan alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?