2014 Nisan gelinleri

Merhabalar bende 5 Nisan gelini olacağım kısmetse ... Nikahdan olalacak bana yardımcı olurmusunuz nikah müziği seçmemde daha karar veremedim ...... Eskilerden unutulmayın şarkılardan olsun istiyorum .....

Hoşgeldin canım allah mesut etsin inşallah.
herkes de aynı dert canım. Bende daha karar veremdm ama nişanlım hiç bole knularda yardmci da olmaz

Merhabalar bende 5 Nisan gelini olacağım kısmetse ... Nikahdan olalacak bana yardımcı olurmusunuz nikah müziği seçmemde daha karar veremedim ...... Eskilerden unutulmayın şarkılardan olsun istiyorum .....

cnm bilmem beyenirmisin ama evetmi hayırmı söyle bana nedir senin cevabın şarkısı olabilr

ayy çok az kalmış sizlerin günlerine yaaa oyhh bizede gelcek :18::18::18::18::18: animmm heycnlndm eccük

cnm bilmem beyenirmisin ama evetmi hayırmı söyle bana nedir senin cevabın şarkısı olabilr

Teşekkür ederim canım benimde istediğim tam bu tarz ... Başka aklınıza gelen olursa sevinirim... Mağlum birkaç tane çalınması gerekiyor ya ...

Son düzenleme:
ben daha ayakkabı bakamadım kızlar. süslü böyle taşlı pullu ama şık bir ayakkabı arıyorum toz pembe pudra rengi.

Teşekkür ederim canım benimde istediğim tam bu tarz ... Başka aklınıza gelen olursa sevinirim... Mağlum birkaç tane çalınması gerekiyor ya ...

gelirse yazarım cnm biz dombıra çaldırmyaı düşünüyoruz benimki cengizhanı çok sviyor o yuzdn güzelde müzik seçim müziği olmasa daha iyi olurdu ama neyse

Füsun Önal- Ah Nerede

Ajda Pekkan- Olanlar Oldu

Ajda Pekkan- Sana ne?

Nil Burak- Tatlı tatlı

Beyaz Kelebekler-Sen gidince bak neler oldu

beğenir misin bilemiyorum ama aklıma gelenleri yazarım yine :)

Son düzenleme:
Ajlan-Var mısın?

çok eski bir şarkı değil kızlar ama bi dinlesenize sözleri ? eski şarkı araştırmaları yaparken karşıma çıktı.. tam hareketli aşk şarkısıymış.. daha ortam tam ısınmadan önce de çalabilir.

yine çok eski olmamakla beraber Akın-Rebeka da nostaljik neşeli bi şarkı..

Son düzenleme:

Gökben -"AŞK DEDIĞIN LAFTIR" derler sakın kanma onlara, yanlız sevilmekle kalma bir de sevmeyi ara!

Güzin ile Baha - Ateş Böceği misin? süpeer bu bence, olmazsa olmaz.

Güzel fikirler çıkacak gibi sağolun arkadaşlar......

ay, az önce kendi kendimi alıntılamışım.

Gökben -"AŞK DEDIĞIN LAFTIR" derler sakın kanma onlara, yanlız sevilmekle kalma bir de sevmeyi ara!

Güzin ile Baha - Ateş Böceği misin? (gençlik başımda duman) süpeer bu bence, olmazsa olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…