• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan gelinleri

evettt evlendik kızlar:) ne değişti hayatımızda evlilik bu muymuş diyenler varmı?
ben başlarda zorlandım ama şimdi anlıyorum güzelliğini:)

iyi geceler kızlar bnde 12 nisan kına 19 nisanda evlendim.
nikahımız 11.12.13 tarihinde olmuştu :)

evlilik şimdilik şükür iyi gidiyor.
bursadan istnbula gelin geldim biraz aileden ayrı olmanın sıkıntıları zorluklarını yaşıyorum ama eşimle iletişimim şükür çok iyi. Umarım 10 yıl - 20 yıl snrada böle güzelliklerinden bahsetmek nasip olur evliliğimde :) ver herkesin evliliğin de.

bursadan istnbula gelin geldim biraz aileden ayrı olmanın sıkıntıları zorluklarını yaşıyorum ama eşimle iletişimim şükür çok iyi. Umarım 10 yıl - 20 yıl snrada böle güzelliklerinden bahsetmek nasip olur evliliğimde :) ver herkesin evliliğin de.

allah mesut etsin tatlım bebişte geliyor galiba :1:
sonsuz mutluluklar diliyorum :)

ben de bursadan istanbula geldim, aynı durumdayız birbirimizi anlayabiliriz :) inşallah bir ömür çok mutlu olursun arkadaşım. 6 nisan geliniyim ben de :) 5 ayı devirmek üzereyiz.. :P

ben de bursadan istanbula geldim, aynı durumdayız birbirimizi anlayabiliriz :) inşallah bir ömür çok mutlu olursun arkadaşım. 6 nisan geliniyim ben de :) 5 ayı devirmek üzereyiz.. :p

istnbulun neresindesin canım ?
Amin RAbbim herkesi yuvasında yakıştırsın :nazar::KK68:

Esenler deyim canım, sen neresindesin ? Alışabildin mi evliliğe, istanbula, aileden ayrı olmaya? :)

ben sarıyer- tarabyadayım canım. istnbula alıştım ama tek sıkılıyorum.
Bnmde esenlerde kuzenim var evli onlara gidip geliyorum işte arada öle iyi oluyor ama yinede kalabalık ortamdan çıkıp böle evde olmk hep sıkıyor insanı. Ailemler normalde bursada oturuyor ama bu yaz memlekete köye gittiler uzak oldular onlar memlekete gidince koydu bana. bursadayken yakın oluyordu pek gurbet gibi olmamıştı.

Sen naptın alıştın mı istnbula ailen nerede uzakmısınz ? eşin ne iş yapıyor.

ben sarıyer- tarabyadayım canım. istnbula alıştım ama tek sıkılıyorum.
Bnmde esenlerde kuzenim var evli onlara gidip geliyorum işte arada öle iyi oluyor ama yinede kalabalık ortamdan çıkıp böle evde olmk hep sıkıyor insanı. Ailemler normalde bursada oturuyor ama bu yaz memlekete köye gittiler uzak oldular onlar memlekete gidince koydu bana. bursadayken yakın oluyordu pek gurbet gibi olmamıştı.

Sen naptın alıştın mı istnbula ailen nerede uzakmısınz ? eşin ne iş yapıyor.

bursa-osmangazi de ailem canım.. en son bayramda görüştük, tekrar kurban bayramında gidebilcez ziyarete ancak. özlüyorum çok, mutluyum eşimle çok şükür ama ailemi özlemek de ayrı bi eksiklikmiş :( yaşadığımız çevreye alıştım aslında kendi alışverişlerimi vs. kendim görüyorum eşim işteyken.. ama çevrem oluşmadı hiç arkadaşım yok maalesef o yüzden sıkılıyorum. gittim kütüphaneye üye oldum kitap alıp okuyorum, hem de yürüyüş yapmış oluyorum. veya spor salonu araştırıyorum hem kilo verip hem de çevre edinebilirim diye.. sürekli bi arayış içindeyim günü değerlendirip sıkılmamak için bakalım.. ev işi de bir yere kadar birkaç saatte bitiyor, tv izlemeyi de sevmem.. eşim çanta ustası bi atölyede , 8 civarı eve geliyor..

sende bebiş de varmış :) çok sevindim. ben korunuyordum bu ay bıraktım.. evde sıkılmaktansa en azından bebişimle ilgilenir büyütürüm dedim ve eşim 38 yaşında ben 26.. onu daha fazla bekletmemek için bıraktım, artık biz de bekleyeceğiz bebek rabbim ne zaman verirse :)

bursa-osmangazi de ailem canım.. en son bayramda görüştük, tekrar kurban bayramında gidebilcez ziyarete ancak. özlüyorum çok, mutluyum eşimle çok şükür ama ailemi özlemek de ayrı bi eksiklikmiş :KK43: yaşadığımız çevreye alıştım aslında kendi alışverişlerimi vs. kendim görüyorum eşim işteyken.. ama çevrem oluşmadı hiç arkadaşım yok maalesef o yüzden sıkılıyorum. gittim kütüphaneye üye oldum kitap alıp okuyorum, hem de yürüyüş yapmış oluyorum. veya spor salonu araştırıyorum hem kilo verip hem de çevre edinebilirim diye.. sürekli bi arayış içindeyim günü değerlendirip sıkılmamak için bakalım.. ev işi de bir yere kadar birkaç saatte bitiyor, tv izlemeyi de sevmem.. eşim çanta ustası bi atölyede , 8 civarı eve geliyor..

sende bebiş de varmış :) çok sevindim. ben korunuyordum bu ay bıraktım.. evde sıkılmaktansa en azından bebişimle ilgilenir büyütürüm dedim ve eşim 38 yaşında ben 26.. onu daha fazla bekletmemek için bıraktım, artık biz de bekleyeceğiz bebek rabbim ne zaman verirse :)

Hımm anladım canım. Benim ailemde bursa- gemlikte oturuyorlar.
Evet zor oluyor aileden uzak olmak.
Bende 23 yaşındayım eşim 30 yaşında özel kolej de edebiyat öğretmeni oda hemen olsun bnm yaşım geçiyor çocuğumla daha çok fark olmasın aramda dediği için ve bnde troid hast. olduğu için ben korunmadım. troidliler geç hamile kalıyordu ama şükür bizim ilk aydan hemen bebiş oldu. Eşimde çok istiyordu zaten şimdi bekliyoruz dört gözle sağlıkla doğmasını Allah sizede nasip etsin inşAllah :) Seninde yaşın gelmiş artık genç anne olmak en güzeli 23-26 yaşlar ideal annelik için bence :KK46::nazar::nazar::nazar:

Hımm anladım canım. Benim ailemde bursa- gemlikte oturuyorlar.
Evet zor oluyor aileden uzak olmak.
Bende 23 yaşındayım eşim 30 yaşında özel kolej de edebiyat öğretmeni oda hemen olsun bnm yaşım geçiyor çocuğumla daha çok fark olmasın aramda dediği için ve bnde troid hast. olduğu için ben korunmadım. troidliler geç hamile kalıyordu ama şükür bizim ilk aydan hemen bebiş oldu. Eşimde çok istiyordu zaten şimdi bekliyoruz dört gözle sağlıkla doğmasını Allah sizede nasip etsin inşAllah :) Seninde yaşın gelmiş artık genç anne olmak en güzeli 23-26 yaşlar ideal annelik için bence :KK46::nazar::nazar::nazar:

Amin canım inşallah bakalım bu aydan itibaren bekliycez heycanla :) sana da sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. nasıl geçiyor vaktin sıkılıyor musun evde? hamileliğin nasıl rahat geçiyor mu?

Amin canım inşallah bakalım bu aydan itibaren bekliycez heycanla :) sana da sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. nasıl geçiyor vaktin sıkılıyor musun evde? hamileliğin nasıl rahat geçiyor mu?

Amin inşAllah canım. Vallahi ilk 3 ay çok buluantılı geçti halsizdim uykucuydum iyice yiyemiyordum hiç bişi 5 kiloya yakın vermiştim. Sonra şükür yavaş yavaş düzeldi şuanda bulantım olmuyor olursa midemde yanma oluyor kasık ağrıları fln bide yavaş yavaş ağırlaşmanın verdiği etkiler oluyor yatarken zorlanıyorum karnım çıktıkça hamdolsun başka sorunum yok.

Evde sıkılıyorum tabi eşimde okulda olunca kndime uğraşlar yaratıyordum ama artık işte yaptıklarına hakreketlerine dikkat ediyorsun bebiş olunca. yazın hem eşimin ailesinin yanına hemde sonra bnm ailemin yanına gittim o yüzden temmuzdan snra pek sıkılmadım ama şimdi esas başlıyor sıkıntılı günler bide havlar soğucak çıkıp gezemicem iyice ağırlaşcam evde kendime uğraş bulup onlarla kafa dağıtcam :) belki kurslara yazılırım.

selam kızlar bende 20 nisan geliniyim 19 nisan kına gecemdi 11 nisandada nikahımız oldu 7 ayı devirdik ara ara zorluklar cektim ama şimdi çok şükür mutluyum bende ailemden arkadaşlarımdan çevremden uzak bir yere gelin geldim herşeyi cok özlüyorum ama eşimlede çok mutluyum sizlerin nasıl gidiyor evlilikler benim alışamadığım tek şey ev hayatı..

Back