• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan gelinleri

Ben de İstanbuldayım :) Nikahı erkenden yapıp aradan çıkardık biz geçen hafta, 27 nisan akşamı da düğünümüz olacak inşallah :16: Bizimki de sizinki gibi küçük bir düğün olacak, inşallah güzel olur her ikimiz için de. Benim de çok eksiğim var ya :50: Gördükçe ufak tefek alıyorum ama artık tam bir gün ayırıp toplu şekilde almak lazım herhalde.

Ooo evliler kervanına katılmışsın çoktan :) hayırlısı olsun hepimiz için.. :) :16:

Ooo evliler kervanına katılmışsın çoktan :) hayırlısı olsun hepimiz için.. :) :16:

Evet öyle oldu ama aynı evde yaşamayınca insan evli gibi hissedemiyor. Sorduklarında hala ağzımdan eski soyadım çıkıyor, baya bozuluyor falan beyimiz :9: Amin canım inşallah :34:

Evet öyle oldu ama aynı evde yaşamayınca insan evli gibi hissedemiyor. Sorduklarında hala ağzımdan eski soyadım çıkıyor, baya bozuluyor falan beyimiz :9: Amin canım inşallah :34:

:9: sen de haklısın cnm :) bence de aynı evde olmayınca öyle hissetmen gayet normal.. Siz de iş durumlarıyla alakalı olarak mı erkenden kıydınız nikahı, farklı şehirlerde misiniz? Arası açık düğünle.. Sordum ama burnumu sokmuş gibi olmiim sonra :53:

:9: sen de haklısın cnm :) bence de aynı evde olmayınca öyle hissetmen gayet normal.. Siz de iş durumlarıyla alakalı olarak mı erkenden kıydınız nikahı, farklı şehirlerde misiniz? Arası açık düğünle.. Sordum ama burnumu sokmuş gibi olmiim sonra :53:

Yok tabi sorabilirsin. Farklı şehirlerde değiliz de ortak kredi falan çekeceğiz. O yüzden erkenden yapıp aradan çıkardık nikahı :34:

oo sen bizden önce gidiyon:21:
hazırlıklar bitmiştir senin:) gerçi bu hazırlık evlendigin güne kadar bitmez :23:

Bitecek gibi durmuyor ama koşturuyoruz canım ya..Ben bi gideyim anlatıcam sonra, bu ara balayı oteli arıyorum başka işim yokmuş gibi bi otel bulduk doğayla iç içeymiş tam istediğimiz gibi bakalım yer ayırtalımda hele bi rahatlicam..=)

Bitecek gibi durmuyor ama koşturuyoruz canım ya..Ben bi gideyim anlatıcam sonra, bu ara balayı oteli arıyorum başka işim yokmuş gibi bi otel bulduk doğayla iç içeymiş tam istediğimiz gibi bakalım yer ayırtalımda hele bi rahatlicam..=)

Canim ben de balayi yeri ariyorum fiyatlar nasil o bahsettigin otelin ?

Back