- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Ben de İstanbuldayım :) Nikahı erkenden yapıp aradan çıkardık biz geçen hafta, 27 nisan akşamı da düğünümüz olacak inşallahBizimki de sizinki gibi küçük bir düğün olacak, inşallah güzel olur her ikimiz için de. Benim de çok eksiğim var ya Gördükçe ufak tefek alıyorum ama artık tam bir gün ayırıp toplu şekilde almak lazım herhalde.
Ooo evliler kervanına katılmışsın çoktan :) hayırlısı olsun hepimiz için.. :)
Ooo evliler kervanına katılmışsın çoktan :) hayırlısı olsun hepimiz için.. :)
Evet öyle oldu ama aynı evde yaşamayınca insan evli gibi hissedemiyor. Sorduklarında hala ağzımdan eski soyadım çıkıyor, baya bozuluyor falan beyimizAmin canım inşallah
sen de haklısın cnm :) bence de aynı evde olmayınca öyle hissetmen gayet normal.. Siz de iş durumlarıyla alakalı olarak mı erkenden kıydınız nikahı, farklı şehirlerde misiniz? Arası açık düğünle.. Sordum ama burnumu sokmuş gibi olmiim sonra
ben 27 nisancıyımSonunda aynı gün evleneceğim biriyle karşılaştım :) ben de 27 nisanda evleniyorum inşallah :) Hayırlı olsun arkadaşım :)
Yok tabi sorabilirsin. Farklı şehirlerde değiliz de ortak kredi falan çekeceğiz. O yüzden erkenden yapıp aradan çıkardık nikahı
ben 27 nisancıyım
Hımm.. Anladım cnm :) İyi yapmışsınız o zaman aradan çıkıvermiş
oo sen bizden önce gidiyonKaldı 45 gün :))
oo sen bizden önce gidiyon
hazırlıklar bitmiştir senin:) gerçi bu hazırlık evlendigin güne kadar bitmez
Bitecek gibi durmuyor ama koşturuyoruz canım ya..Ben bi gideyim anlatıcam sonra, bu ara balayı oteli arıyorum başka işim yokmuş gibi bi otel bulduk doğayla iç içeymiş tam istediğimiz gibi bakalım yer ayırtalımda hele bi rahatlicam..=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?