2014 Nisan gelinleri

Ben de sonundan yakaladım, aranızdayım 27 Nisan'da düğünüm. Henüz gelinliğim bile yok, baya eksiğim var ama hallederiz inşallah :44:

Hoşbuldumm..sayılı günler kala heyecan ve stres dorukta :26: :18:
bizde stresi aileler yaratıyor yoksa çok tatlı heyecanlar bunlar canım :) mutluyum kendi evim kendi mutfağım çok sevdiğim eşim düşüncesi bana cok iyi gelıyor çok dua ettim allahım şükür kabul etti:)
stresli ortamlardan uzaklaş derim en mutlu günleri zehir oluyor insanın :/
ben hemen kaçıyorum baktım üzüleceğim bir konu hemen kapatır uzaklaşırım canım

Ben de sonundan yakaladım, aranızdayım 27 Nisan'da düğünüm. Henüz gelinliğim bile yok, baya eksiğim var ama hallederiz inşallah :44:

hayırlısı olsun canım nisan güzel bir ilk bahar esintileri ohhh mis gibi hava ::) şansımıza güneş bizlere gülümser inşallah :)
eksikler hiç bitmiyor bunu da alıyım şunuda alıyım derken:)
inanın makara iğne iplik setine kadar aldım ama yinede çıkıyor işte :)bende henüz gelinlik almadım mart başı bakacağız inşallah hazır alıcam zaten kafamda belirledim:) kafana takma herşey olacağına varıyor

Ayy inşallah ya şöyle ılık ılık rüzgarlar esen, açık bir hava olur İnşallah yağmur falan yağmaz. Benim çeyizimde çok eksik var ama hallolur inşallah. Hangi şehirde olacak düğünün canım?

istanbul maltepede olacak.... nisan ayı yağmur ayı derler ama mevsimler malum değişti baya bence güzel olur nisan :)güzel düşünelim öyle olsun :) ben bu sitede çeyizler bölümünü takip ederek çok fikir sahibi oldum eksiklerimi tamamladım sende yapabilirsin tatlım yapıyorsundur da belki:)

Neyse çok dillendirip yağmuru çağırmayalım Benim düğünüm de İstanbulda ama avrupa yakasında olacak, inşallah her şey güzel olur. Çeyiz topiklerini takip ediyorum evet. Çok faydalı oluyor gerçekten. Düşününce çok stresleniyorum, en iyisi düşünmemek galiba

evet inşallah sorunsuz stressiz harika bir düğün atlatırsın canım ...

Yağmur yağmasın nisanda yaaa, off Şehzade mustafanın yasını tutuyorum resmen ya, kaldı 50 gün düğüne , nikaha da 46

Son düzenleme:

Sonunda aynı gün evleneceğim biriyle karşılaştım :) ben de 27 nisanda evleniyorum inşallah :) Hayırlı olsun arkadaşım :)

Yağmur yağmasın nisanda yaaa, off Şehzade mustafanın yasını tutuyorum resmen ya, kaldı 50 gün düğüne , nikaha da 46

Yok yok yağmayacak inşallah. Misler gibi bi bahar havası olacak, ılık ılık rüzgarlar esecek İnanırsak olur bence

Sonunda aynı gün evleneceğim biriyle karşılaştım :) ben de 27 nisanda evleniyorum inşallah :) Hayırlı olsun arkadaşım :)

Sana da hayırlı olsun canım Şafak 73 mü diyoruz o zaman Senin düğünün hangi ilde olacak, gündüz mü olacak akşam mı? Hazırlıklar ne aşamada bakalım?

Aman Aman masallahh canım anlattığın gibi olsun inşallah canım

Bizimki düğün değil nikah olcak akşam saat beşte :) sonrası için de bi mekan tuttuk aileler ve yakın arkadaşlarla küçük bi düğün yapıcaz inş :) hazırlıklara gelince baya yavaştan alıyorum galiba çook sıkışcam daha çeyizimi tamamlamadım mutfakta eksiğim çok bu cumartesi gene alışverişe vericem kendimi :) ben istanbuldayım bu arada canım sen nerdesin? :)

resmen uçuşuyorum yaa gelinlik bukadar mı yakışır:) bence gelinliğin yakışmadıgı kımse olamaz kızlar
ben kendımı kilolu görüyordum gelınlık yakısmaz dıyordum ama bugun bır gıydım şoklardayım
hemde prenses model denedım harika zarif durdu kilomu falan kapadı inanın çok başka bir duygu fazla yoktu vaktım 2 adet gelınlık denedım biri prenses straplez diğeride saten straplez
karar veremedım ama ne istemediğimi biliyorum en azındannn :)

Ben de İstanbuldayım :) Nikahı erkenden yapıp aradan çıkardık biz geçen hafta, 27 nisan akşamı da düğünümüz olacak inşallah Bizimki de sizinki gibi küçük bir düğün olacak, inşallah güzel olur her ikimiz için de. Benim de çok eksiğim var ya Gördükçe ufak tefek alıyorum ama artık tam bir gün ayırıp toplu şekilde almak lazım herhalde.

Canım ne güzel alacağın modeli kafanda netleştirmişsin. Ben hiç anlamıyorum bu gelinlik işinden, hiç de bakmadım daha. Uzun duvak, kısa duvak, dantel, tül falan hepsine çok yabancıyım O gelinlikleri bir de saç makyaj yapılı düşün, ohoooo fıstık gibi olucaz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…