- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
çok az kaldı heyecanım büyük :) benimle hemen aynı günleri sayan nisan gelinleri varmı? neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne durumda:)
zaman geçmiyor durdu sanki gün sayıyorum çok sıkıntılı süreçlerimiz oldu ama şimdi evim için alışveriş çeyiz falan aldıkça dahada hevesleniyorum biran önce yerleşmek için sabırsızlanıyorum
ev bakınıyoruz henüz bulamadık allah nasip ederse 10 gün içinde evi tutup mart ortasıda çeyiz yerleştirmeyi düşünüyoruz
umarım sinir stres gerginlikler olmadan atlatırız bu süreci
allah herkese sevdiğiyle uçuşa uçuşa düğün hazılıkları yapmayı nasip etsin....
kızlar umarım yağmur olmaz bizim nikah nisanın ilk haftası şansımıza bakalım havalar nasıl olacak....
Selam canım bende 5 nisan geliyim Allah nasip ederse, bende hazırlıklar tam gaz devam ediyor, bizim evimiz hazır canım erken tutmuştuk, oturma odası ve yemek odası geldi, tv kuruldu, beyazesyalar kuruldu, netten 2 tane kitaplık almıştık onları kurduk, ev yavaş yavaş ortaya çıkıyor canım bi hali-perde olayımiz kaldı onlarda yavaştan yapıyoruz, onun dışında bide çeyiz olayı vaarr eksik hiç bitmiyor bi büyük parçalar kaldı yemek takımı tencere vs gibi, sardirilacaklar pikocuya verildi, ben ufaktan fazlalıkları atıyorum eve film, kitap gibi, benimde 23 martta çeyiz im gidicek, 25 martta gelinliği alicam 1 nisan nikah,4 nisan kına, 5 düğün, 6 tatil, valla canım sırf aileler arasındaki dengeyi korumak bile tatil sebebii, benden 1 gün önce gelin olacaksın inşallah, stres hiç bitmiyor canım sonradan sefasini sürücü inş, sen bu zamanların tadını cikar canım, en kısa zamanda da ev tutulur ohh mis olur
bizimde 6 nisanda nikah günümüz 6nın gecesimi 7 nisanmı balayına gitsek kararını veremedik versek aslında biran önce şimdi rezarvasyonlar çok avantajlı:) kınayı büyük yapacağız 1 hafta önce çünkü yer bulamadık :/
eşler arası gerginlik samanalevi ama aileler gerçekten dediğin gibi çok stres sebebi benim nişanlımın ailsei saolsunlar çok mükemmel insanlar onlarda işler deyim yerindeyse makine gibi işliyor kayınvalidem herşeye koşturuyor nişanlım yoğun çalıştığı için ama bizimkiler sorun babam zor bir adam annem zaten yok üvey anne faktörüde var arada kalıyorum
inanırmısın aldığım herşeye karışıyor üvey annem cupcakeli servis aldım çocukmusun diyor banyo için tartı alacaktım alma gerek yok diyor bende gizli gizli alıyorum ne zor iş :/ ağız tadıyla iş yaptırmıyorlar tatlım
sizin evin hazırda olması büyük avantaj herşeyini eve göre almışssındır ben o nedenle genel şeyleri alıyorum daha çok...
tatlılıkla düğünümüz olur inşallah bütün gelin adayları için dileğim bu :)
insanın en özel gününü kötü anılarla hatırlaması hoş olmaz...
kolay gelsin sanada tatlım :) çok yakışıyorsunuz allah tamamına erdirsin....
Ohh maşallah canım az kaldı nikaha, benimde 1 nisanda nikahim olacak inşallah, şakalicam herkesi6nisanda evleniyorum bendeeee 14 şubat nikahhhh
aynı günnn:) güzel tesadüf ...sonsuz mutlulklar canımmm :)6nisanda evleniyorum bendeeee 14 şubat nikahhhh
Bizim kına evde olacak canım erkekleri üst kata alicaz asagida bayanlar rahat olacak, sen takma kimseyi üvey annen bile olsa içinde kalmasın hiç birşey, ev tutulunca is kolaylaşıyor canım bende kayinvalidemde çok iyi anlasirim paşamın ailesi çok anlayislilar herşeye kostururlar benim alemde öyle ama bende 4 tane hala var herşeye muhalefet onlarla arada dengeyi sağlamaya çalışıyorum Rabbim gönlümuze göre versin inşallah, Sağol canim yakistirdigin için can sıkıntısından album yapıyorum instagrama dadanıyorum istee
aynı günnn:) güzel tesadüf ...sonsuz mutlulklar canımmm :)
aynı günnn:) güzel tesadüf ...sonsuz mutlulklar canımmm :)
benim nişanlııı kıskançç .) yoksa bende fotoğraf delisiyim her anı degerlendırırım ama koydurmuyor işte bilgisayarda albüm olarak uslu uslu duruyorlar:)
bende halalar teyzeler sakin karışmaz etmez ama bir üvey anne bin orduya bedel :) az kaldı sabırla gecırıyorum gunlerı :)
düğün günüm nikah olacagı için içimde kalmasınd edik kına salonlu büyük olsun diye nişanım evde olmuştu zaten bakalım ağız tadıyla geçirmek dileğiyle düğünümüzü kınamızı :)
Ben de nisan geliniyim kızlarsiz başında ben sonunda evleniyorum kısmetse..
ben değil ama ablam nisan gelini.
burdakı yazdıklarınızı okuyorum fikir sahibi oluyorum.
ablamda olmak üzere bütün nisan gelinlerine şimdiden kocaman mutluluklar dilerim.
hayırlısı olsun tatlım zaman biran önce geçse değilmi:) ben öyle düşünüyorum geçmıyor sankııı:/
Evet cnm aynen..Hemen gelsin de bi sürü eksiğim var daha
hiç bitmiyorki eksikler :) bende sürekli buraya çeyiz bloglarını takip edip eksik tamamlamaya çalışıyorum not alıyorum herşeyi:)
Benim de burdan edindiğim bi çeyiz listem var cnm eksikleri aldıkça üstünü çiziyorum ama hâlâ çizmeye devam ediyorumbitmiyo bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?