Acıbademin doğum ücreti nekadar peki, rica etsem paylaşabilir misin
bende nisa hastanesine muhabbet hanıma gidiyorum cok da mennunum...erken dogum oldu mu siz hangi dktora gidiyorsunuz
*** bende trabzondanım canım karadenizde yapmayı düşünüyorumMerhaba arkadaşlar,
Sanırım aranızda Trabzondan olan yalnızca benim yada beni gören diğer arkadaşlar belki katılırlar:) Benim de günlerim sayılmaya başladı artık ve Trabzon da Özel İmperial Hastanesinde yapmayı düşünüyorum doğumu.Daha önce burda doğum yapmış bi bilgisi olan arkadaşlar varsa fikir belirtsinler lütfen çok sevinirim...
bende nisa hastanesine muhabbet hanıma gidiyorum cok da mennunum...erken dogum oldu mu siz hangi dktora gidiyorsunuz
Bende yenibosna nisa hastanesinde doğum yapacağım inşallah. C.tesi randevumuz var erken doğum riskim var bakalım doktorumuz ne diyecek çok heyecanlıyım :)
ben medipol mega uni. hastanesinde yapmayi dusunuyorum tedavimi de orada olmustum hamilelik takibimde orada oluyor
dogum yapan bi kac arkadasim cok tavsiye ettiler yeni bir hastane oldugu icinde cihazlari yeni ebeler hemsireler guler guzluymus
bakalim hayirlisi olsun :26:
Ben de nisa da karar kılmak üzereyim ayrıntılı bilgin var mi temizlik hijyen doğum ücretleri drlar vs..
Nisa hakkında bilgilerini paylsirsan sevinirim
Fefilifacm hastanende mi dogurdn cnm