Benim doktorumda Hizmet hastanesini önerdi Medical park bahçelievler yada hizmet düşünüorum. Bende halak karar veremedim doktorumda dışarıdan doğuma gelecek bakalım doğum olmadan 1 ay önce2 hastaneyide gidip görücem.
annemlerde kaldıgım ıcın avcılar ozel anadolu gorunuyo doktorumuz burda bı aksılık cıkmasa eger ama esım gelır eve gıdersek acıl bır durumda bagcılar ılgı hastanesı oaradn da memnunudum kadın dogum bolumundenn
bu gün dr gittim ve konuştum sonra hastaneyi gezdim doğum katı komple yenilenmiş ayrıca çoçuk için yoğun bakım var ve hastane memorial bünyesinde artık yani bakıldığında hiç bir problem yok ve şöle bir karar aldım benim için önemli olan dr bana evde doğum yapacaz dese sıkıntı yok bu gün ilk defa rahatladım ve ayrıca yeni yapılan katında oda seçenekleride var.
doğum fiyatları ne kadar?aa süper Hizmet hastanesinimi gezdin bn daha gezmeye gitmedim. Hizmet Hastanesinin birde ücretsiz doğum sonrası ayrıcalıkları varmış anne için psikolog, 6 fotoğraflık doğum albümü, kuaför hizmeti ve lohusa şerbeti insanı mutlu edecek güzel şeyler bunlar.
doğum fiyatları ne kadar?
teşekkür ettimMemorial Hizmet Hastanesinden ben 1 yada 2 ay önce fiyat almıştım normal 2.656+600, sezaryan
3.498+600, bu arada 600 yenidoğan bebek masrafıymış. Bnim doktorum dışarıdan geleceği için doktorsuz fiyat,normal 1.107, sezaryan 1.904 TL tabi bnlara extra bebek masrafı 600 tl isteniyor. Özel sigortam olduğu için tabi avantajlıyım.
gittiğim doktorlardan çook memnundum en son neşe hanımı tavsiye ettiler oda hastaneden ayrılınca kalakaldım tavsiye ettiği doktorda ayrılmış..fazile hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım ilgisiz geldi bana o yüzden 29 mayısa geçtim çok şükür doktorumuz güler yüzlü ve cevap alabiliyoruz..doktorun iyiyse sorun olmaz inş..nagihan hanım nasıl?
amiin ecmain inş..istanbul fatih 29 mayısta bir tane doktor var oda aslıhan erken..merhaba. inşallah sağlıcakla kucağına alırsınız bebeşinizi.. 29 mayısta hangi doktora gidiyosunuz?
Bende hizmet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyordum kafam karıştı şimdi. 2010 eski bir tarih yani 4 yıl geçmiş aradan hizmet anlayışları hatta belki çalışanları bile değişmiştir. Yinede araştırmak lazım kesinlikle şansa bırakılacak iş değil...
Merhaba nisan anneleri
Hastane konusunda karar verebilmiş değilim hizmet hastanesi merter düşünüyorum bilgi sahibi olan varmıdır.