Anladım canım inşallah bizimde öyle olur kısmet artık canım bakalım hayırlısı olsun
Amin inşallah canım ya rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım inşallah bizimde öyle olur kısmet artık canım bakalım hayırlısı olsun
tablo güzel gidiyo hadi bakalım
eşimin total testosteronuna baktırmıştık bi sorun yoktu çok şükür ama daha 2. denemeydi kuzum doktor için erken zaten benim eylülde kontrolüm var olmazsa o zaman konuşurum doktorla, şükürler olsun en azından adetim sekmiyo
kizlar bugun adet gunum ama olmadim daha,dun test yapmistim negatifdi.niye adet olmadim acaba ya, bidaha yapsam cikarmi testte?
Merhaba gebeliğinizi öğrenmenizle adet gününüz arasında kaç gün vardı? Önce de çıkabilir mi merak ediyorum da?
Dene canım çıkmayabiliyormuş bir kaç gün veya 1 gun daha bekle
ben 4.gün öncesinden öğrenmiştim canım yumurtlamadan sonraki 10.gün çıkıyo ne zaman yumurtladığını biliyosan 10.günü idrarda çıkar bilgin olsun.
tamam canim olmadi yarin yaparim adet olnazsam,hic sasmaz gunum cunku
Peki ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama tahminime göre 10 gunu geçmıstır dıye dusunuyorum ve kasıklarımda sancı var kac gundur adetım 20 sı bugun test yapsam cıkarmı ama iliki üzerinden 1 hafta geçti
ben 4.gün öncesinden öğrenmiştim canım yumurtlamadan sonraki 10.gün çıkıyo ne zaman yumurtladığını biliyosan 10.günü idrarda çıkar bilgin olsun.
canım çıkması lazım zamanında yumurtladıysan düzenli adet gören biriysen yumda zamanında olmuştur diye düşünüyorum yani yaparsan silikte olsa mutlaka çıkacaktır
Benim adetime iki gün kaldı şüpelerim var ama yumurtlama günümden emin değilim 7 aydır takip ediyorum otomatik hesaplama motoruna göre ama olmadı daha orda çıkan tarihten farklı herhalde ama tam bilmiyorum bu ay takip falan etmedim kasık sancısı mide yanması bel ağrısı falan var özellikle mide yanması daha önce yoktu ilk defa hissediyorum acaba var mıdır
yapsana canım test çıkacaktır varsa zaten kendini dinlemene artık gerek yok.
7 aydır hep negatif sonuçla karşılaştığım için yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum test istedim eşimden gelirken alıcak bakalım ne olacak
umarım bu sefer pozitifi görürsün canım benim bende 8.ayımda kalabilmiştim.Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize inşallah ben iki aylıkken kaybettim tekrar çalışmalara başladım ilk kez bu ay hayırlısı hakkımızda..
umarım bu sefer pozitifi görürsün canım benim bende 8.ayımda kalabilmiştim.Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize inşallah ben iki aylıkken kaybettim tekrar çalışmalara başladım ilk kez bu ay hayırlısı hakkımızda..
Ayy üzüldüm canım hayırlısı tabi benim annemde ikinci yılın sonunda hamile kalmış 2,5 aylıkken düşürmüş düşükten 4 ay sonra ben olmuşum öle diyo olur yani dert etme hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese inşallah
İnşallah canım hayırlısıyla sende hamıle kalırsın sen sımdı test yap dıyorsun evet duzenlı adet olurum her ay 2 gun one ceker gecen ayın 22 de olmstum bu ayın 20 de olmayı beklıyorum ılsıkıden sorna 7 gun bugn cıkarmı dıyorsun sen