2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Sağol canım benim sizlerin de hayırlı olsun. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah.

aynen bend eo dediğin yerleri beğeniyorum özellikle beşiktaşta gönül daveti beğeniyorum canım ve maltepede taşkın davet var karşı taraf için zor olmazsa orası olucak yoksa herhangibir düğün salonu olucak içeranköy tarafında

Taşkın Davet | Düğün Salonu | Maltepe Düğün Salonu - Düğün Salonları

Taşkın da zaten zigananın ama zigananın ortamı düğün salonu olarak çok hoş. pek çok düğün salonu da gezdik ziganayı tek geçerim salonların içinde. Gönül davetin ki tabi daha güzel balo salonu havası var orasını düğün salonu konseptine sokmuyorum çok ama salon düşünüyorsan anadolu yakasında zigana bence.

oraya insanlar naısl gelicek o var maltepeyed ekarşı taraf çok zor benim işim davetiyeyi vereyim gelen gelsin salon düşünüyorum daha fazlasını istemiyorm nişanlımın ailesi karşılıcak yapıda sağolsunlar oda kır düğünü istiyor ama ben dedim harcammmız çok olucak bize destek olsunlar kızları evleniyor bide hani o evleniyore ee bide bizim evlilik telaşı iki yük gerek yok ki böyle şeylere bazı ailler şölen gibi düğün yapıp çocuğuna bişey almıyor olan çocuklara oluyor ben öyle istemiyorum

balo salonu olarak zaten beşiktaş gönül daveti kesinlikle çok beğeniyorum

siz salonlara baktınızmı sen avrupa yakasındamı anadolu yakaısndamı oturuyorsun cnaım ziganada sende yapabilirsin valla pazar günü yağmur yağdı dua ettim kır düğünü olanlara kapalı alanı olmayanlara çok zor yaa ben kır düğünü yapsam şansızm yağmur yağar kapalı mekanıda yoksa kalakalırız geçen yaz dooğum günüm 25 ağustostosta hep üdğün vardı ve o gün gök delindi sanki riske atmamak lazım

Son düzenleme:

Bizim karışık gizcim. Ben avrupa yakasında otuyorum sözlüm anadolu yakasında. Evlenince de yine anadolu yakasında çekmeköyde oturmamız çok muhtemel. Çünkü sözlümün işi orada ben de şimdi tercihlerimde çekmeköyü başa yazacağım bir de orda acayip çok yeni kiralık evler var fiyatları da şehir merkezine göre uygun yüzde 90 ihtimal orada yaşayacağız evlenince. Nişanı avrupa yakasında zeytinburnunda la pacr de mariage de yapıyoruz düğün de anadolu yakası öncelikli ama nedense bizim kayınpeder ziganayı beğenmedi çok mahalle arası orayı insanlar bulamaz filan diye . Başka restaurantlara filan bakıyoruz. Halbukli zigananın fiyatı da çok uygundu.

almorcum aynı bizim gibisiniz benim kara bağlantım yok ama :) nişanlımı aradım tutucağmız eve düğün salonu yakın olsun dedi haklıda biz de çekmeköyü düşündük bir ara bizim şirketin servisi ordan geçiyor oturan ve cidden rahat eden arkadaşlamrız var temiz bir havası var ayrıca şişlide bir kiraya 1000 tl vereceğime çekmeköyde 700 tl ye gayet gneişferah ve yeni bir evde oturabilirim içim kan ağlıyor ya avrupa yakaısnda oturursam diye bana çok zor olucak çünkü çekmeköy biraz adayada benziyor yşeil alan fazla

zigana fiyatı ne kadar cnaım sordunuzmu biz daha hiç bakmadık ablasının düğünü ağustosta onu atlatalımda bizede sıra gelecektir

350 kişi yemekli her şey dahil 10.000 di canım. Ama bizim sayımız istediğimiz salona az geldiği için kişi başı fiyatı biraz fazla söylediler sayı artıkça kişi başı fiyat düşüyordu.

hep hayalim kır dügünüydü ama içimde kalacak gibi fiyatlar çok yüksek 300-400 kişi için 10,000 gibi rakamlar söz konusu hemde yemeksiz salona kaldık mecburen hiç içime sinmiyor nikah yapalım dedim onuda nişanlım kabul etmiyor illa düğün istiyor

Zor bu devirde öyle güzel bi mekanda yemekli filan düğün yapmak 300-350 kişi için 20-25 bini gözden çıkarmak lazım da çıkarılmıyor öyle kolay kolay.

Zor bu devirde öyle güzel bi mekanda yemekli filan düğün yapmak 300-350 kişi için 20-25 bini gözden çıkarmak lazım da çıkarılmıyor öyle kolay kolay.

yok canım bir dügün için o kadar parayı gözden cıkaramam ev peşinatı resmen üstünede ben eklerim ev alırım :)

yok canım bir dügün için o kadar parayı gözden cıkaramam ev peşinatı resmen üstünede ben eklerim ev alırım :)

Öyle valla hele İstanbul'da mekanların fiyatları uçmuş. Yemekli çok pahalıya geliyor kokteyl yapalım diyoruz pek çok yerde cumartesi ve pazar akşamı kokteyl yapmıyor illa yemekli olacakmış gündüz oluyor sadece onu da biz istemiyoruz bakalım nolacak görücez. :26:

Tamam canım tee 2014 mayısına kadar baya bir paylaşımda bulunuruz burda. Yaşlar kaç kızlar tanıyalım biraz birbirimizi.

mayısta 25 oldum çalışıyorum üni mezunuyum. Beylikdüzü beykentte oturuyorum. Evlendikten sonrada orada oturacağım kısmetse:)

Bende aynı şekilde kır düğünü düşündüm. Özellikle kayınvalidem çok istedi havai fişek ve dilek feneri için ama geçen sana 25 mayısta düğünü olan arkadaşımın düğün gününde inanılmaz yağmur yağdı. o yüzden çok riske atamadım.

Birde yaklaşık 1000 kişi geleceği için çok abartı olur düşüncesi ile Avcılarda Seramony Balo salonunu tuttuk fiyatı ve iç mekanları çok iyi.

Herkese merhabalarrr. Biz de 25 Mayıs düşünüyoruz Allah'ın izniyle.

Hayırlısı olsn canım benim:) Allah tamamını erdirsin:) yaş kaç nerde oturuyoruz hzırlıklar ne durumda haydi paylaşalım:)

canım bende nişanımı salonda istemiyordum ama o kadar güzel olduki benimki balo salonuydu. Hotel salonundan farkı yoktu aslında ama inan ki çok güzel oldu. Düğünümü kır düşünüyorduk ama nişanımı balo salonunda yapınca ve hoşumuza gidince mağlum havalarında mayıs ayında dengesi bozuk olunca büyük salonu tuttuk.

O yüzden hiç dert etme kır düğünü yapan arkadaşımın 25 mayısta idi düğünü. Gök delinmiş gibi yağmur yağdı. 30.000 tl de yemekli diye para vermişlerdi.

mayısta 25 oldum çalışıyorum üni mezunuyum. Beylikdüzü beykentte oturuyorum. Evlendikten sonrada orada oturacağım kısmetse:)

ben de 24 yaşındayım daha yeni sözlendim sayılır. 5. yılımızı doldurmamıza 20 gün kala filan sözlendik hayatımla. Sözlenmeden bir gün önce işim kesinleşti benim de çok şükür Ekimde nişan mayıs 24'te de düğün düşünüyoruz. Şimdilik avrupa yakasında oturuyorum ama evlenince anadolu yakasına taşınacağım.

Senin tuttugun salon nerde bende ariyorum avrupa yakasinda bahcelievler bakirkoy yada kasimpasa civarlarinda temiz bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…