iyi günler gelin adayları aynı heycanı paylaştığım arkadaşları topiğime davet ediyorum.
Hazırlıklar Çeyizler ne durumda buyrun konuşalım paylaşalım.
Benim düğünüm kısmetse 31 Mayıs 2014 te olacak. Hazırlıklara şimdiden başladım. ÇEyizlerimin hazırlıkları da bitti gibi birşey.
Sizin hazırlıklar ne durum da
benim hemen hemen herşeyim hazır sadece beyaz esya ve mobilya kaldı gec evlenmenın faydaları :)
Selam kızlar ben de varım mayısta evlenecek olan hatta kısmetse 24 mayısta annemlerin evlilik yıl dönümlerinde evlenmeyi planlıyoruz. Şimdilik sözlüyüz 27 ekimde de nişanımız var.
Herşeyin hayırlısı ALLAH mutluluk ve huzuruda bir arada versin:)
Allah tamamına erdirsin canım:) benimde nişanım 31 mayısta oldu düğünü de aynı tarihe aldık. Bundan sonraki süreçleri düğüne kadar birlikte paylaşalım birbirimizi çok daha iyi anlarız:)
Güzel beğendiğiniz gelinlikler var ise burada paylaşalım belki fikir olur..
kızlar herkese merhabalar bizde bir aksilik çıkmazsa 10 mayıs 2014 düşünüyoruz almorcum sizin tarihide düşünüyoruz mayıs aynı komple kapadık onunla :))))3 10 yada 24 mayısı düşünüyoruz bakalım
o zamana kadar çok fikirler veririz birbimize kızlar
Siz de 24 mayıs yapın düğündaş oluruz gizcim.benim annemlerin evlilik yıl dönümü ve cumartesiye de denk geldiği için özellikle istiyorum. hatta o günü kaçırmamak için bir ay içinde filan düğün mekanını tutucaz gibi. geçenlerde tutuyor gibi olduk ama mekanı çok beğenmedik o yüzden vazgeçtik. Şimdi yine arayışlardayız İstanbul'da şöyle düzgün bir mekanda yemekli düğün yapmak da çok masraflıymış ya. Nişan mekanını filan hallettik çok şükür de düğün nasıl olacak hiç bilmiyorum. :18:
Gizcim sana özel mesaj attım ama posta kutun doluymuş gitmedi. :26:
Herkese merhabalarrr.Biz de 25 Mayıs düşünüyoruz Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?