• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Lilyumas

Sağlıkla Gel Mucizemm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
459
160
123
iyi günler gelin adayları aynı heycanı paylaştığım arkadaşları topiğime davet ediyorum.

Hazırlıklar Çeyizler ne durumda buyrun konuşalım paylaşalım.

Benim düğünüm kısmetse 31 Mayıs 2014 te olacak. Hazırlıklara şimdiden başladım. ÇEyizlerimin hazırlıkları da bitti gibi birşey.

Sizin hazırlıklar ne durum da:21::21::21::21:

mayısta evlenecek çıktı çok sükür:D

Başladın mı hazırlıklara çeyiz ev falan hazır mı?

benim hemen hemen herşeyim hazır sadece beyaz esya ve mobilya kaldı gec evlenmenın faydaları :)

iyi günler gelin adayları aynı heycanı paylaştığım arkadaşları topiğime davet ediyorum.

Hazırlıklar Çeyizler ne durumda buyrun konuşalım paylaşalım.

Benim düğünüm kısmetse 31 Mayıs 2014 te olacak. Hazırlıklara şimdiden başladım. ÇEyizlerimin hazırlıkları da bitti gibi birşey.

Sizin hazırlıklar ne durum da:21::21::21::21:

Herşeyin hayırlısı ALLAH mutluluk ve huzuruda bir arada versin:)

amin inşallah Allah hepimize yardım etsin gerçekten stresliyim 10 ay var sanki yetişmeyecek gibi neyi ne zaman yapacagımı inanın kestiremiyorum biraz panigimdir zaten

Selam kızlar ben de varım mayısta evlenecek olan hatta kısmetse 24 mayısta annemlerin evlilik yıl dönümlerinde evlenmeyi planlıyoruz. Şimdilik sözlüyüz 27 ekimde de nişanımız var. :16:

benim hemen hemen herşeyim hazır sadece beyaz esya ve mobilya kaldı gec evlenmenın faydaları :)

aslında geç değil:D normal süre ama bilmiyorum stresten bana da yetişmeyecek gibi geliyor. Bizim de evimiz aralıkta teslim edilecek ondan beyaz eşyaları mobilyaları o zaman alacağız kısmetse:) bakalım ya hayırlısı gelinlik araştırmalarına başladım ama ne göstersem nişanlım beğenmiyor. Daha çok strese soktu beni.:25::25:

Selam kızlar ben de varım mayısta evlenecek olan hatta kısmetse 24 mayısta annemlerin evlilik yıl dönümlerinde evlenmeyi planlıyoruz. Şimdilik sözlüyüz 27 ekimde de nişanımız var. :16:

Allah tamamına erdirsin canım:) benimde nişanım 31 mayısta oldu düğünü de aynı tarihe aldık. Bundan sonraki süreçleri düğüne kadar birlikte paylaşalım birbirimizi çok daha iyi anlarız:)

Güzel beğendiğiniz gelinlikler var ise burada paylaşalım belki fikir olur..

Allah tamamına erdirsin canım:) benimde nişanım 31 mayısta oldu düğünü de aynı tarihe aldık. Bundan sonraki süreçleri düğüne kadar birlikte paylaşalım birbirimizi çok daha iyi anlarız:)

Güzel beğendiğiniz gelinlikler var ise burada paylaşalım belki fikir olur..

Tamam canım tee 2014 mayısına kadar baya bir paylaşımda bulunuruz burda. Yaşlar kaç kızlar tanıyalım biraz birbirimizi. :9:

kızlar herkese merhabalar bizde bir aksilik çıkmazsa 10 mayıs 2014 düşünüyoruz almorcum sizin tarihide düşünüyoruz mayıs aynı komple kapadık onunla :))))3 10 yada 24 mayısı düşünüyoruz bakalım

o zamana kadar çok fikirler veririz birbimize kızlar

kızlar herkese merhabalar bizde bir aksilik çıkmazsa 10 mayıs 2014 düşünüyoruz almorcum sizin tarihide düşünüyoruz mayıs aynı komple kapadık onunla :))))3 10 yada 24 mayısı düşünüyoruz bakalım

o zamana kadar çok fikirler veririz birbimize kızlar

Siz de 24 mayıs yapın düğündaş oluruz gizcim. :9: benim annemlerin evlilik yıl dönümü ve cumartesiye de denk geldiği için özellikle istiyorum. hatta o günü kaçırmamak için bir ay içinde filan düğün mekanını tutucaz gibi. geçenlerde tutuyor gibi olduk ama mekanı çok beğenmedik o yüzden vazgeçtik. Şimdi yine arayışlardayız İstanbul'da şöyle düzgün bir mekanda yemekli düğün yapmak da çok masraflıymış ya. Nişan mekanını filan hallettik çok şükür de düğün nasıl olacak hiç bilmiyorum. :18:

Siz de 24 mayıs yapın düğündaş oluruz gizcim. :9: benim annemlerin evlilik yıl dönümü ve cumartesiye de denk geldiği için özellikle istiyorum. hatta o günü kaçırmamak için bir ay içinde filan düğün mekanını tutucaz gibi. geçenlerde tutuyor gibi olduk ama mekanı çok beğenmedik o yüzden vazgeçtik. Şimdi yine arayışlardayız İstanbul'da şöyle düzgün bir mekanda yemekli düğün yapmak da çok masraflıymış ya. Nişan mekanını filan hallettik çok şükür de düğün nasıl olacak hiç bilmiyorum. :18:

almor canım düğündaş mayısta olursa oluyor gibi oluyoruz çoğu arkadaş mayısta evlenecek sanırsam ben kır düğünü istemiyorum kış üdğünüde olabilir istanbulda yemekli düğün çok zor benim nişanlım kır düğünü istiyor hevesi var ama kır düğününe 300 kişi gelicek ben nişanımda evde 75 kişi ağırlaıdm çoğu kişi küstü o yüzden 700 800 kişilik salon tutulması gerkeiyor

he illla yemekli kır düğünü olucaksada hiç isteömiyorum önden nikah kıyılcak nikah salonunda sonra aile ve yakınlarla beraber kır düğünü mekanına geçilecek bizim buna karar vermemmiz gerkeiyor

yada adada nikah olucak kokteyli denize sıfır bide başka bir gün düğün bakalım bunlar düşüncelermiz arasında adadaki insanları taaa avrupanının en uzak yerlerine getirmem çok zor olucak sırf kır düğünü hevesi var diye beylikdüzü tarafları çok zor olur şişli tarafında öyle mekanlar yok

bizim iş çok karışık tarihe karar vermemiz lazım ki ben bide salon buldum anadolu yakaısnda salonlu olsun bitsin diyorum benimki kır istiyor bir karar veririz inşallah bizde

nişan mekanınız hayırlı olsun canım bir çırpıda zaman geçsin inşallah

Sizin baya kalabalıkmış bir de adada yaşıyorsunuz herkesin ortak gelebileceği bir mekan olmalı. Bizim 350 kişilik olacak düğün düğün salonu olarak beğendiğim ümraniyede salon zigana var sanırım 800-900 kişilikti orası güzel. Biz de beşiktaşta gönül davetin balo salonu var orası da çok güzel. Zaten bakıyoruz biz de çeşitli yerlere hiç bir yer uygun olmazsa gönül davet beşiktaşta yapmayı düşünüyoruz biz de.

Back