2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

canim burada döllenmenin oldugu gün direkt donduruyorlar o yuzden kacinci kalite kaca bölünmüs pek bilgi sahibi olamiyoruz
ilk denememde 1. gün 10 tanesini dondurdular 2 tanesinide 2. gün olarak transfer ettiler biri 2 ye digeri 4 e bölünmüstü ama tutmadi bu sefer 4 cözdürülmüsün sonucunuda yarin ögreneceim sen ne yaptin bugun oldumu transferin yoksa seninkisidemi yarina kaldi

canim aldim bebelerimi geldim 1. kalite 2 tane koyuldu. cok cok rahat bi transfer gecirdim. ben ilkinde ilk 2-3 gun yatmistim sonra evin icinde dolaniyordum zaten ise de basladim sonrasinda. simdi de 10 gun rapor aldim cok yatmayi dusunmuyorum zaten yatamiyorum da darlaniyorum:) ama evdeyim pek bi yere cikmayi da dusunmuyorum.
amin canim amjn insallahhh. butun sıkıntıyı ceken biziz düsünemeyen onlar. kafaami bozuyo valla alicamcocuklarimi gidicem:)))
canım benim sendemi dondurulmuş koydurcaksın??bide ilaçların dışında rahmi kalınlaştırmak için sence neler yapmalıyım..ben bi anansın faydalı olduğunu biliyorum senin eklicen bişi varmı
canim bana dondurulmus koyuldu bugun. ananasi bende duymustum ilk transferimde de yemistim hatta ama nasip degilmis tutmadi. simdi ilaclar disinda bir sey kullanmiyorum. nasipte varsa olacak hayirlisiyla.

benim transferim oldu canim. sabah aradilar gittik hemen. oglen 2.30da transferim oldu. simdi isin en zor kismindayiz... sizin yontem degisikmis. insallah bolunmeleri cok cok guzel olur alirsin bebislerini yarin.

canımmmmmm transferin olmuş..hayırlı uğurlu olsun inşallahh..umut ol bana hayırlı haberlerini dört gözle bekliorum

canımmmmmm transferin olmuş..hayırlı uğurlu olsun inşallahh..umut ol bana hayırlı haberlerini dört gözle bekliorum

Kokohantes canım hayırlı olsun transferin . Güzel haberlerini bekliyoruz:)bebişlere iyi bak:))

Teşekkür ederim kızlar. Yalnız hiç transfer olmuş gibi hissetmiyorum kendimi. İlkinde opudan sonra ağrı falan olmuştu ya transfer sonrası da o hassasiyet, ağrı devam etmişti. Şimdi hiç öyle bir şey yok.İyi mi kötü mü bilemedim valla:) Sadece anlık kasıklarımda ağrı oluyor ama çok anlık hemen geçiveriyor. Bir de yatamıyorum ya. Dolanıyorum evin içinde. Nasıl geçecek 11 gün (

bende buz bebeklerimi aldim geldim 2 tane ayin 28 inde belli olacak
bende gayet rahat gidip geldim hic transfer edilmis gibi degil bu dondurulmuslar psikolojik olarakda fiziksel olarakda gayet rahatmis

Tedavin hayırlı olsun canım .bende bahcecideyim, benimde bugünlerde transferim olacaktı ama hormonlar ve enfeksiyon yüzünden ertelendi.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

sağol canım ama malesef bugün itibariyle transferim yine ertelendi. geçen ay progestron yüksekti ama iyi olmuştu diye düşünmüştüm çünkü toplama sonrası rahim dinleniyor. ama bu seferde e2 düşmüş. daha salı günü gayet iyi durumdaydı ama 2 günde nasıl düştü anlamadım. bir daha edetimi bekliycem mecbur.( senin doktorun kim canım,senin ne yüksek çıktı

geçer canım yaaaa..ayyyy çok heycanlı yaaa favorilerimdensin umutla takipteyim seni

üzülme tatlım hayırlısı bu demekki...senin bebişler nazlanıo biraz galiba..seninle tanışsalar hiç bırakmazlar haberleri yok...

üzme kendini canim 1 sfer olsun temiz olsun
ama ben anlamadigim olay benim doktorum tüp bebek denememde de bu dondurulmuslarda da hic kan alip tahlil yapmadi
acaba benim doktorumdami bir sorun var

üzme kendini canim 1 sfer olsun temiz olsun
ama ben anlamadigim olay benim doktorum tüp bebek denememde de bu dondurulmuslarda da hic kan alip tahlil yapmadi
acaba benim doktorumdami bir sorun var

canım belki genelde sorun yoktur sende ondan bakmamıştır..bana her kontrolde yapıldı ona göre ilaca devam ettim bi aksilik olursa tedavi bırakılıyor diye..hep arayıp devam edebilirsiniz dediler kan sonucuna göre..

bu arada transferin hayırlı ugurlu olsun inş.ikizin olur:)test gunun ne zamandı?

hadi bakalım ikiz haberlerinizi bekliyorum sizden hayırlı olsun şimdiden..

Bende adet olmayı beklıyorum canım ,bana bu sefer lucrıyn verdi onu kullanıyorum 9 gündür.benimde progestoron yüksek çıkmıştı,bizim bebişler nazlanıyo birazcık:)hele ben aralıktan beri gidiyorum .hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah,benim dr um erbil bey senin dr un kim?

insallah öyledir canim aldim ikizlerimi ayin 28 inde belli olacak sen nasilsin karar verdinmi tekrardan baslamaya

bende buz bebeklerimi aldim geldim 2 tane ayin 28 inde belli olacak
bende gayet rahat gidip geldim hic transfer edilmis gibi degil bu dondurulmuslar psikolojik olarakda fiziksel olarakda gayet rahatmis

Hayırlıolsun canım:)senin hormonlarında sorun olmadıgı için takip etmiyodur dr un canım benim hormonlarım dengesiz biraz belki o yüzden takip ediyodur.içini ferah tut .

selam kızlr bende geldım aranız ben bebegmı aldım 2.gun bugun 26sı test tarıhm hepımıze hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…