2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Ayy kızlar maşallah bayıldım cicilere sayfalar uzaması diye alıntı yapmadım hersey harika bizim pek birsryimiz yok henuz birkaç parça sadece önümüzdeki ay alışverişe çıkmayı planlıyoruz inşallah

Ben paylaşmıştım canım ilk sayfalarda..
Bebekte içindeyken kaldırman gerekiyorsa sonucta 2 dklık birşey biryerden geçiriyorsundur, onun dışında daha çok kapandığındaa ne kadar küçük kalıyor ona dikkat ediliyor,araç varsa sığar mı fln diye..Pusetle kaldırırsın en fazla onlarda belli ağırlıklarda zaten..

Canım çok güzel güle güle kullansın inşallah :) ilk resimdeki koyu pembe hırkanın açık pembesinden bende kızıma aldım çok beğenerek hemde :)

halıya bayıldımmmmm hepsi çok güzelll ben daha bi patik aldımm o kadaa

Olsun canım alırsın daha biz bunları aldık ama 1 ay sonra gelecekmiş bizim birikmiş paramız yok hepsini sona saklayamayız oyüzden aldık :) iyikide almışız çünkü şeker hastalığım çıktı erken doğum riskim de var artık

arkadaşlar size tavsiyem 0-3 ay kıyafetlerini çok fazla almayın çünkü çokhızlı büyüyorlar ben çoğu kıyafeti 1 -2 hafta giydirebildim sonnra hepsi rafa kalkktı yenileri alındı

Bunlarda cicilerin devamı. Kendi lohusa pijamaların 2 tane 1 tanede normal pijama aldım beyaz olan sabahlıklı diğeri değil

Son düzenleme:

Ilk başta erkek olabilir dedikleri için kesin olmadığı için hastane çıkışlarını falan karışık renklerde aldım. Aldıklarımın %90 ınını internetten aldım ve hepsi çok kaliteli

Canım ben şimdiye kadar markafoniden aldım ve butik bebeden çok aldım unnado dan alabilirsin. Internet dışındada kipadan bayağı bişey aldım

canım krem rengi takımdan markafoniden görmüştüm yanılmıyorsam,merak ettim yeri filan nasıl?

Evet markafoniden almıştım fena değil ben beğendim zaten organik ürün olarak satılıyordu krem rengi olan 10 li takımıda vardı hatta

Eki Görüntüle 938815 Eki Görüntüle 938816

Bunlarda cicilerin devamı. Kendi lohusa pijamaların 2 tane 1 tanede normal pijama aldım beyaz olan sabahlıklı diğeri değil

Canım pijama takımlarınıneredenaldın. Beyaz olanı tek çekip koyabilirmisin. Bende hastanede giymek için şık birşey alıyorum ama bulamadım daha. Diğer aldıklarını da çok beğendim. Güle güle kullansın bebişin..

kızlar ördüklerinize atın çok merak ediyorum bebişleriniz için el işi neler yaptınız. bizede bir fikir olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…