- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
Sende almışsınız yine ben hiç almadınız sandım. Çok güzeller inşallah sağlıkla kullanır hepsini. Bebek arabanın markası ne? Ne kadara almıştın? Pusetini almadın mı ? Çıtçıtlı zıbın, alt donları ve penye battaniyeler en çok kullanılıyormuş
Canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel, Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin. Arabayı çok beğendim bir mahsuru yoksa markasını ve fiyatını söyleyebilir misin? Hala alışverişe başlayamadım çok özeniyorum
Amin inşallah,cümlemizinkine sağlıkla kullanmak nasip olsun..
Northstar pusetli fotoğrafıda var altlara doğru,biri normal büyük biri pusetli hali
Araba ABC Design 3 Tec,yurtdışı satışlı alman malı marka,burada Joker mağazaları getiriyor bildiğim kadarıyla ama fiyatı pusetle birlikte olunca tam olarak ne kadara geliyor şuan hatırlayamıyorum 1000 + küsürü oluyor,arabayı aldığımız 2 ay olmuştur geçmiştir bile o yüzden net fiyatını hatırlayamıyorum:44:Bizim biraz şansımıza biraz hediye bölüşümlü oldu yakın aracılığıyla o yüzden 650 ye mal oldu + kargo Eşim çok beğenmişti ben direk çıplak gözle göremediğim için tedirgin olmuştum açıkcası ama geldiğinde çok sevindim böyle bir karar verdiğimize,çok beğendim..Ama araba kapandığında öyle çok küçük olmuyor bazı araçlara sığmayabiliyor,bizim araçta sıkıntı olmadı ama gözönünde bulundurun