2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Sende almışsınız yine ben hiç almadınız sandım. Çok güzeller inşallah sağlıkla kullanır hepsini. Bebek arabanın markası ne? Ne kadara almıştın? Pusetini almadın mı ? Çıtçıtlı zıbın, alt donları ve penye battaniyeler en çok kullanılıyormuş

Canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel, Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin. Arabayı çok beğendim bir mahsuru yoksa markasını ve fiyatını söyleyebilir misin? Hala alışverişe başlayamadım :KK43: çok özeniyorum

Amin inşallah,cümlemizinkine sağlıkla kullanmak nasip olsun..:KK16:
Northstar pusetli fotoğrafıda var altlara doğru,biri normal büyük biri pusetli hali:KK34:
Araba ABC Design 3 Tec,yurtdışı satışlı alman malı marka,burada Joker mağazaları getiriyor bildiğim kadarıyla ama fiyatı pusetle birlikte olunca tam olarak ne kadara geliyor şuan hatırlayamıyorum 1000 + küsürü oluyor,arabayı aldığımız 2 ay olmuştur geçmiştir bile o yüzden net fiyatını hatırlayamıyorum:44:Bizim biraz şansımıza biraz hediye bölüşümlü oldu yakın aracılığıyla o yüzden 650 ye mal oldu + kargo:KK34: Eşim çok beğenmişti ben direk çıplak gözle göremediğim için tedirgin olmuştum açıkcası ama geldiğinde çok sevindim böyle bir karar verdiğimize,çok beğendim..Ama araba kapandığında öyle çok küçük olmuyor bazı araçlara sığmayabiliyor,bizim araçta sıkıntı olmadı ama gözönünde bulundurun:KK34:

Eki Görüntüle 926825 Eki Görüntüle 926834 Eki Görüntüle 926830 Eki Görüntüle 926817 Eki Görüntüle 926816 Eki Görüntüle 926831 Eki Görüntüle 926829 Eki Görüntüle 926828 Eki Görüntüle 926827 Eki Görüntüle 926818 Eki Görüntüle 926819 Eki Görüntüle 926824 Eki Görüntüle 926823 Eki Görüntüle 926822 Eki Görüntüle 926821 Eki Görüntüle 926820 Eki Görüntüle 926835

Sadece arabasını,krem ve renkli patiklerini,boğa bebeği yazanı ve grili kırmızılı tulumu ben aldım,bir de arabanın ilk resmi olanın yanındaki takımı babası cinsiyetini öğrendiğimizde hediye almıştı bana :) Diğerleri şimdilik durdurulabilmiş hala,yenge,anneanne tarafından :)

hepsi birbirinden şeker ..zaten bebek için alınan bişeyin kötü olma şansı varmı ... en güzel günlerde giydirin inşaAllah :emir_bebek::KK16:

hepsi birbirinden şeker ..zaten bebek için alınan bişeyin kötü olma şansı varmı ... en güzel günlerde giydirin inşaAllah :emir_bebek::KK16:

Amiiin inşallahh cümlemiizz :) Ben pembe rengini seven biri değilim ama bazı şeylerde çok şirin oluyor,şimdilik sade ilerliyoruz :)
Gerçekten bu da başka bir haz,herşeyleri ayrı mutluluk,minik minik giysiler,onu giymiş hayal etmek bile çok güzel:KK16:

canım çok tatlı aldıkların iyi günlerde giysin yawrun sarı filli badini çok beğendm markası ne acaba nerden aldın öğrenebilir miyim
Çok teşekkür ederiz. Fili sarı badimizi yanlış hatırlamıyorsam unnadodan aldım. Sevnur markası..
canım hepsi çok güzeller ... hele poposu toplu çamaşra bayıldım :KK52:
Çok teşekkürler canım. Doğsa da ısırsam o poposunu:KK53:

$image.jpg Bu da benim kızlarımın taytli takimlari...0-3 ay

ya dünden beri eklemeye çalışıyorum olmuyo devamlı hata veriyo :KK47::KK47::KK47:

Çok şirin takımlarııı :) Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin..İkizleri şöyle giymiş yanyana hayal etmeside ayrı bir keyif :)

ooyyy negüzel ne alırsan ikitane çifter çifter ... güzel günlerde kirletsin kuzular :KK16::KK16:

Anam ya yesinler onların tatlı takımını. Çok güzeller
Amiiiiin..Kızlar masallah deyin kuzularımın taytlarinaaa:) biraz da citcitlibady falan aldım ama onları kaldırmıştım usendim çıkarıp çekmeye :)

Amiiiiin..Kızlar masallah deyin kuzularımın taytlarinaaa:) biraz da citcitlibady falan aldım ama onları kaldırmıştım usendim çıkarıp çekmeye :)

:nazar::nazar: Maşallah maşallah aman :) Rabbim hepsini korusun nazarlardan inşallah..

Masallah :) kuzuların güle güle kullansın hepicigini :) ne cok şey almışsin kız son resimde neler var oyle biberon emzik falan dimi onlar :)

evet canım emzik biberon felan :) bazıları 6 aydan sonra giyilecek şeyler amin hep beraber inşallah yalnız olduğumdan coğu şeyi erken aldım cıkamam diye :)

X