2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Son düzenleme:

kız bacım bende öyle yapmaya çalışıyorumda tek tek atarken sorun var diyo zaten orayı halletsem gerisi gelicekte neyse akşam benim adam gelsinde tekrar deniyelim ... napem yapamıyorm işte oh oh yandan

Maşallah çok güzeller ya çifter çifter :) oyuncakları bile var ne güzel :)

canım maşaAllah hepside çok güzeller güzel gnlerde giysinler ... yakışıklı yakışıklı

Oyuncaklarını annem ördü :) Amin kızlar cok tesekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah
Plojovic ;Rabbim sanada nasip etsin iki çift bebe :)

Eki Görüntüle 928705 Bunlar da kuzularıma ellerimle yaptıgım kundaklar:)

Kız sen ne beceriklisin öyle maşallah cok güzel olmuş...

[ Eki Görüntüle 928764

Kızlar bebişlerinize aldığınız şeyler süper özendim ben de koyayım dedim :) bizim bebeğe de başta erkek dediler o sebeple eş dost erkek kıyafetleri almaya başlamıştı neyse ki erken öğrendik de sadece bikaç parça ile sınırlı kaldı. Diğerlerini de netten aldım devamı gelecek inş. bakım çantasını da indirimden butik bebeden aldım.
Bu arada bebek arabasını daha almadım. sizce renk olarak turkuaz nasıl ? üç resim ekledim. bordo ve siyah olanın port olma özelliği var ama mavide yok. ama mavinin de modeli ve rengi daha hoş sanki. fikirlerinizi beklliyorum

Eklentiler

• $2014-01-11-0002.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $2014-01-11-0003.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $2014-01-11-0001.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $2014-01-11-0005.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $2014-01-11-0004.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 94

Canım çok güzeller güle güle kullansın inşallah. Bende mavi ve siyahı beğendim

Eki Görüntüle 928705 Bunlar da kuzularıma ellerimle yaptıgım kundaklar:)

Çok çok şirinler maşallahh,ellerine sağlıkk

Oyuncaklarını annem ördü :) Amin kızlar cok tesekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah
Plojovic ;Rabbim sanada nasip etsin iki çift bebe :)

Sana yazarken,2. şansımız ikiz çıkar mı diye yazacktım vazgeçtim :) Ağzımdan aldın derler ya öyle oldu :) Hamilesin bide kabul olurmuş :) amaaann ne heyecanlıııı Kardeşi olsun istiyoruz zamanı geldiğinde,Allah nasip ederse,birden 3 oluverirler Sağol canım,amiinn

Maşallah,Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :) Model olarak mavi güzel ama bende rengi turkuaz gb çıkmadı normal mavi gb..Benim siyaha kaydı gönlüm

çok şahane olmuş bayıldım bayıldım ...ellerine sağlık canım

Maşallah çok güzel olmuşlar bayağı hamaratsın sende

Bence de mavi cok guzel..kizcen de maviş olur belki cok yakışır icine..aldıkların cok guzel hepsini güle güle kullansın kuzun sağlıkla sıhhatle..
Kızlar cok sagolun elimle yaptıgım tek şey aslında geri herseyleri hazır olacak birde battaniye yapıcam ins o kadar..bunlar da hatıra kalsın istedigim için..

canım güle güle güzel günlerde giysin bebeğin inşaAllah
ya bu yazılı çıtçıtlıları çıkarttıklarına nasıl iyi ettiler firmalar ayrı bir renk katıyo

çok saol canım amin , cümlemizin inş. kesinlikle çok hoş oluyo

Sizin de aynı fikirde olmanıza sevindim zaten satıcıyla görüşücem tam mavi ise turkuaz değilse siyahı alırım ben de :) Teşekkürler Mrsbeyaz sen ne hamaratsın öyle ya maşallah bebişlerin çok şanslıııı:)

canım ablam bana cok dua etmiş ikiz olsun diye oldu belkide sanada olur bende edeyim :)

gün gelicek bende buraya bebişime aldığım herşeyin fotosunu koycam.ama bebiş yok henüz

arkadaşım o günlerde gelecek hiç merak etme bende çok bekledim bir buçuk yıl. Ama gün geldi rabbimin hayırlı oldugunu bildiği bir zamanda yavrumuz geldi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Selam kızlar oğlumla bizde geldik :) bunlarda bizim kıyafetlerimiz şimdilik hepsi bu ama dahasını almak için sabırsızlanıyorum bebek ürünleri al al bitmiyor :)

Amann da yesinler onun panyonunu her şeyi çok güzel maşallah Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…